Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από την άλλη αν οι περισσότεροι που δεν θέλω να το πιστεύω αυτό, θεωρούν ότι οι επιδόσεις του πρώτου Crysis ήταν αυτές που έπρεπε, τότε καλά θα μας κάνουν.

Αν απευθείνεται δηλαδή μόνο σε Overclockers, Hardware Tech Freaks και σε Bench Freaks και όχι σε Gamers, τότε τι να πω.

Κι όμως, ήταν :P. Το ότι οι απαιτήσεις παιχνιδιών έχουν υπερβεί τις αντίστοιχες του Crysis και το ότι κανένα δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει, θα έπρεπε να σου δείχνει πόσο καλογραμμένο είναι (και συνάμα, πόσο κακογραμμένα είναι τα περισσότερα) ;). Σίγουρα υπάρχουν σημεία όπου μπορείς να κερδίσεις frames και εδώ ακριβώς έρχεται η δυνατότητα επιλογής και παραμετροποίησης από τα .INI αρχεία (ένα ατού ή μάλλον, μια απαίτηση των PC gamers εδώ και χρόνια, είναι η δυνατότητα της πλήρους παραμετροποίησης των γραφικών. Το Crysis το πρόσφερε. Τώρα αν κουράστηκε κάποιος, πολύ απλά δεν το έχει το μικρόβιο του PC-α). Το έχω ξαναπεί, δεν νοείται να βλέπετε ένα κάρο shaders και πολύγωνα σε ένα επίπεδο με τέρμα το LOD και να απαιτείται να τρέχει νεράκι. Απαιτείται RAW power που πλέον μόνο σε TriSLI 280GTX έχουμε (minimum fps σε Very High τα 59fps σε 1920x1080). Αυτή είναι η στεγνή αλήθεια. Ναι, αν ρίξεις το LOD αλά Call Of Juarez 2 θα κερδίσεις frames, αλλά θα βλέπεις να αλλάζουν τα αντικείμενα λεπτομέρεια στα 2 μέτρα (που μου την σπάει εμένα). Μπορείς να το κάνεις όμως από τα .INI αρχεία. Άσε ότι τόσο την beta, όσο και την final version την είχα απολαύσει σε 8800GTX (την οποία είχα αγοράσει το 2006... δηλαδή μια κάρτα που είχα ήδη ένα χρόνο έπαιξε το Crysis σε 1024x768+16xCSAA+16xAF+Very High settings). Έχω ακόμα τις εικόνες από την 8800GTX για να δεις πως έδειχνε το 2007 στην 8800 μου και να το συγκρίνεις με οτιδήποτε υπάρχει ;). Και η πλάκα είναι, ότι κάθε χρόνο, με το ένα ή το άλλο mod, το Crysis δείχνει ολοένα και καλύτερο. Βασικά να το θέσω διαφορετικά, η 8800GTX τρέχει με τα παραπάνω settings το Crysis με 30-40fps. Πες μου ΕΝΑ FPS παιχνίδι με ανάλογες (ή και καλύτερες επιδόσεις σε 8800GTX) που να έχει καλύτερα γραφικά (άλλοι παλιά έλεγαν ότι και το Killzone2 ήταν καλύτερο από το Crysis και τώρα κάνουν γαργάρες :P). Δεν υπάρχει δυστυχώς και εξαιτίας αυτού του γεγονότος, έχει μείνει πίσω κι η ίδια τεχνολογία. Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2010 να έχουμε τον καλύτερο οπτικά τίτλο από το 2007. Εντάξει, είχα πει ότι ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του το Crysis αλλά το θέμα πλέον γ@μήθηκε!

Όσο για το Crysis2, θα προσφέρει αρκετά νέα εφέ και θα εξαλείψει μερικούς ανόητους περιορισμούς της CryEngine2 που δεν μπήκαν καν στον κόπο να διορθώσουν (όπως το POM με το Anisotropic Filtering). Το γεγονός δε, ότι μιλάμε για πόλη που το LOD θα είναι περιορισμένο, σημαίνει ότι θέλοντας και μη, δεν θα είναι τόσο απαιτητικό όσο το Crysis1. Και μην συγκρίνετε την έκδοση στις κονσόλες που είναι ένας συνδυασμός medium/high settings. Είναι άκυρο να θέλετε very high settings να είναι smooth επειδή οι κονσόλες θα το τρέχουν σε medium/high @ 30fps. Εκτός κι αν θέλετε να παίζετε με τα αντίστοιχα details οπότε και τώρα, το Crysis1 με αυτά τρέχει νεράκι στα περισσότερα PCs. Πολλοί δε, θα καυχιούνται ότι είναι περισσότερο optimized η CE3, ακριβώς όπως έκαναν στην αρχή με το Warhead. Η αλήθεια όμως απέχει πολύ (και είχαμε αποδείξει τότε πως είχε πετσοκόψει τα γραφικά η Crytek σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να κερδίσει σε επιδόσεις :P). Εδώ θα είμαστε όμως τα Χριστούγεννα να τα αναλύσουμε όλα περισσότερο, υπομονή ;)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αχχχ μονο ο John νιωθει οτι το Crysis ηταν μια χαρα......:-)

και εγω...αλλα οχι μια χαρα απλα το κορυφαιο

ακομα θυμαμε οταν το επαιζα σε μια 7600gs 800χ600 και να κολαι και μετα που εβαλα μια 8800gts 512 η διαφορα που ειχα δει ολα στα high dx9 1680χ1050 :-)

το εχω τερματισει πανω απο 10 φορες ολο το παιχνιδι :P

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το multiplayer του με τις δυνατότητες της στολής, αλλά όταν μετά όλοι πάλευαν για το Gauss rifle και κάθονταν cloaked στους θάμνους...

Δημοσ.

Αν και παίζω κυρίως στο ps3, πιστεύω ότι θα έπρεπε να βγει μόνο στο pc. Το κακό είναι ότι μπορεί να έχει ωραία γραφικά, αλλά οι περισσότεροι πιστεύω δεν βγάζουν 3000 ευρώ το μήνα για να ξοδεύουν άνετα 1000 ευρώ το δίμηνο για αναβαθμίσεις έτσι ώστε να παίζει άνετα το παιχνίδι σε high τουλάχιστον. Εγώ παίζω σε medium και δεν μπορώ να δω όλες τις δυνατότητες του παιχνιδιού. Ελπίζω στο 2 να διορθωθεί αυτό.

Δημοσ.
Εγώ παίζω σε medium και δεν μπορώ να δω όλες τις δυνατότητες του παιχνιδιού. Ελπίζω στο 2 να διορθωθεί αυτό.

απτο στομα σου,και στου developer τ'αυτι...

Δημοσ.

Και εσύ έχεις το ίδιο πρόβλημα? Ρε γαμώτο σε high λες ο ρεαλισμός είναι και γαμώ και στο ultra high λες τι γραφικάρες είναι αυτές? Και να μην μπορώ να απολαύσω το παιχνίδι επειδή κολλάει στο high και ειδικά στο ultra high. Ελπίζω να γίνει κάτι με το 2 στο ps3.

Δημοσ.

να το παιξεις στα high τα γραφικα και ασε τα very high για αλλα pc τοσο κακο ειναι να φτιαξουν το παιχνιδι οσο μπορουν στα γραφικα και ο καθε ενας αναλογα με τον υπολογιστη του να παιξει

δεν ειναι κακο να μην μπορεις να το παιξεις στα φουλ και στα medium να ειναι παλι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια...

η γνωμη μου ειναι οτι βγαλουν να το κανουν οσο μπορουν καλυτερο και ας ειναι και βαρυ

θα ηταν καλυτερα δηλαδει να το παιζεις στα φουλ και να ειχες τις ιδιες δυνατοτητες με το να το παιζεις στα medium??:-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο GTTV υπάρχει gameplay footage, καθώς επίσης και μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Η μεγαλύτερη μ@λακία είναι ότι τα άτομα της Crytek ζήλεψαν τους συνδυασμούς των δυνάμεων που κάναμε και πλέον τα έχουν βάλει combined στην nanosuit 2.0. Δηλαδή, στο Crysis1 ήταν σκέτη απόλαυση να τρέχεις γρήγορα με το speed mode προς ένα jeep, να αλλάζεις γρήγορα σε strength mode και να πηδάς όταν είναι δίπλα σου και να αλλάζεις πάλι σε armor mode για να μην χάσεις ενέργεια.

Ε ξεχάστε την πρωτοτυπία και το συνδυασμό όπως εσείς τον θέλετε, αφού πλέον η νέα nanosuit θα έχει "compined powers". -1 με το καλημέρα. Ζηλιάρηδες :P

• Moderators
Δημοσ.

Για να δούμε τί θα λέει στο τελικό της στάδιο η στολή.

Ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά από οχήματα και multiplayer θέλω περισσότερο.

PS. "Combined". :P (Spelling Nazi is here)

Δημοσ.

PS. "Combined". :P (Spelling Nazi is here)

Πρωί είναι ακόμα, κοιμάμαι (πρέπει να το διαβάσει ο κολλητός μου το compined, θα λιώσει στο γέλιο. Από την νύστα έχω πετάξει θεϊκές ατάκες... το πεζοδρόμιο το έλεγα basement αντί για pavement :P)

Δημοσ.
Ε ξεχάστε την πρωτοτυπία και το συνδυασμό όπως εσείς τον θέλετε, αφού πλέον η νέα nanosuit θα έχει "compined powers". -1 με το καλημέρα. Ζηλιάρηδες :P

Προφανώς θα μπερδεύονταν τα δάχτυλα στο xbox controller, για αυτό είπανε να το κάνουν πιο "automated".

Μη μου πεις ότι ξαφνιάστηκες :rolleyes: . Τα χειρότερα έπονται...

Btw, και το βίντεο από κονσόλα φαίνεται (βάση του χειρισμού).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...