Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αυτό με το AI εμένα να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν με απασχόλησε.Θέλω να είναι εύκολα τα παιχνίδια, οπότε... Έχει ανακοινωθεί τι απαιτήσεις θα έχει? Οχι αλλα ο producer ειπε οτι θα ειναι χαμηλοτερες του 1
Nik.K Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δεν χαβω το χαμηλοτερες του 1 αφου πιστευω πως αναφερεται αναλογικα με το 1 εφοσον το πρωτο οταν βγηκε επρεπε να περιμενουμε 2 χρονια για να το παιξουμε ικανοποιητικα. Απλα τωρα θα παιζει καλα και σε μια GTX285/GTX470/GTX480/Radeon 5870/Radeon 5970 αντι να περιμενουμε καρτες σε δυο χρονια απο τωρα. Βεβαια αν το κανουν να παιζει ικανοποιητικα σε 8800GT ακομα καλυτερα, αλλα οκ ποιον δουλευουμε ? ( Ισως βεβαια να βαλουν τπτ Ultra Low DX9 Mode που να το κανει αυτο και αρα να μην βγουν ψευτες. )
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Εφοσων τρεχει στην κονσολα,δεν υπαρχει λογος να μην το πιστεψω....Τωρα αν υπαρχει κανα Ultra High quality με Dx11 ε εκει αλλαζει το πραμα
Nik.K Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Το παιχνιδι δεν παει αυτουσιο απο την κονσολα στο PC, αλλαζουν πολλες μεταβλητες στα γραφικα. Αν ειχαμε τα ιδια γραφικα με τις κονσολες θα ειχαμε κοψει φλεβες προπολλου, ασε που δεν θα υπηρχε και λογος για να αγοραζει ο κοσμος καλες καρτες γραφικων.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Το παιχνιδι δεν παει αυτουσιο απο την κονσολα στο PC, αλλαζουν πολλες μεταβλητες στα γραφικα.Αν ειχαμε τα ιδια γραφικα με τις κονσολες θα ειχαμε κοψει φλεβες προπολλου, ασε που δεν θα υπηρχε και λογος για να αγοραζει ο κοσμος καλες καρτες γραφικων. Ανοιγεις μεγαλο θεμα τωρα......Γιατι τοσο καιρο τι βλεπουμε?Γραφικα που αναλογουν στο PC 2010?NOT!
Nik.K Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Φυσικα και οχι, τουλαχιστον ομως βλεπουμε αρκετα ως πολυ καλυτερα γραφικα απο τις τελευταιες κονσολες οποτε εστω αυτο μετραει καπως. Απλα μετα απο αμετρητες υποσχεσεις για requirements εχω μαθει να μην πιστευω οτι ακουγεται Πριν βγει ενα παιχνιδι. Ακομα και σε Beta που ασχολουμαι συχνα πυκνα αλλες απαιτησεις εχουν εκει και αλλες στο τελικο προιον. Πιασε το αυγο και κουρευτο ενα πραγμα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κοιτα τα minimum και τα recommended θα ειναι λογικα.... Τα ''Optimum'' θα θελουν τελευταιες καρτες κ.λ.π που ειναι παλι λογικο
Nik.K Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Τοσο η Alpha οσο και η Beta του παιχνιδιου θα δοκιμαστουν με τις τελευταιες καρτες της αγορας, GTX470/480 και Radeon 5870/5970 (τουλαχιστον απο τους testers της EA) οποτε αποψη μου πως οτιδηποτε απο Medium Level και ανω θα εχει μεγαλες απαιτησεις. Βεβαια το closed Beta θα βαλει και αλλες τυπους καρτων στο παιχνιδι που θα προσπαθησουν να τις κανουν να δουλεψουν καλα με το τελικο προιον αλλα δεν περιμενω θαυματα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δηλαδη πιστευεις πως η 480/5870 θα παιζουν οπως επαιζε το 1 το 8800GTX?
Nik.K Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Εφοσον εκ πρωτης οψεως τα γραφικα δεν τα βλεπω και τρομερα λεπτομερη δεν μπορω να γνωριζω το τελικο αποτελεσμα. Ισως πετσοκοψουν την ποιοτητα στον βωμο των επιδοσεων, δεν το ξερω. Δεν πιστευω ομως πως θα ειναι τοσο φοβερες οι διαφορες μεταξυ του πρωτου και του 2ου αν θελησουν να παραδοσουν το μεγιστο αποτελεσμα.
telarin Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 πάντως το βιντεάκι ήταν τιγκα στο microstuttering ή μου φάνηκε?
Heatspreader Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Οχι αλλα ο producer ειπε οτι θα ειναι χαμηλοτερες του 1 Ανάλογες του Hardware φαντάζομαι. Θα πρέπει δηλαδή με ένα PC σαν το δικό μου να παίζει με όλα στο Full, άντε εκτός από πολλά φίλτρα. Ανοιγεις μεγαλο θεμα τωρα......Γιατι τοσο καιρο τι βλεπουμε?Γραφικα που αναλογουν στο PC 2010?NOT! Πες τα ρε μεγάλε! +1 Φυσικα και οχι, τουλαχιστον ομως βλεπουμε αρκετα ως πολυ καλυτερα γραφικα απο τις τελευταιες κονσολες οποτε εστω αυτο μετραει καπως. Απλα μετα απο αμετρητες υποσχεσεις για requirements εχω μαθει να μην πιστευω οτι ακουγεται Πριν βγει ενα παιχνιδι. Ακομα και σε Beta που ασχολουμαι συχνα πυκνα αλλες απαιτησεις εχουν εκει και αλλες στο τελικο προιον. Πιασε το αυγο και κουρευτο ενα πραγμα. Τις περισσότερες βλέπουμε απλά λίγο καλύτερα και αυτό λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης. Αν παίξεις Uncharted 2, GOW3, Batman, Heavy Rain, κλπ, θα δεις ότι ειδικά τα δύο πρώτα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από PC. Εφοσον εκ πρωτης οψεως τα γραφικα δεν τα βλεπω και τρομερα λεπτομερη δεν μπορω να γνωριζω το τελικο αποτελεσμα. Ισως πετσοκοψουν την ποιοτητα στον βωμο των επιδοσεων, δεν το ξερω. Δεν πιστευω ομως πως θα ειναι τοσο φοβερες οι διαφορες μεταξυ του πρωτου και του 2ου αν θελησουν να παραδοσουν το μεγιστο αποτελεσμα. Μα δεν χρειάζεται να κόψουν ποιότητα για καλύτερες επιδόσεις. Αν είναι ειλικρινείς και τίμιοι με τον κόσμο και δεν βγάλουν πάλι ένα επίτηδες κακογραμμένο Benchmark, θα παίζει κανονικά.
Nik.K Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Απο την μια εχουν τον κοσμο, απο την αλλη πρεπει να στηριξουν την βιομηχανια, νομιζω πως θα διαλεξουν ακομα μια φορα το δευτερο. Ειδωμεν.
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μπορούν να γίνουν και τα δύο νομίζω. Δεν είπαμε να παίζει Full σε μία 8800GTX! Αν βγάλουν για ακόμα μια φορά ένα παιχνίδι που θα έχει σκοπό να κερδίσουν σε πωλήσεις Hardware, δεν νομίζω ότι αυτό θα ευχαριστήσει τον κόσμο και κατ' επέκταση δεν θα υπάρχει μέλλον γι' αυτούς. Από την άλλη αν οι περισσότεροι που δεν θέλω να το πιστεύω αυτό, θεωρούν ότι οι επιδόσεις του πρώτου Crysis ήταν αυτές που έπρεπε, τότε καλά θα μας κάνουν. Αν απευθείνεται δηλαδή μόνο σε Overclockers, Hardware Tech Freaks και σε Bench Freaks και όχι σε Gamers, τότε τι να πω.
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παιρνει πολυ συζητηση αυτο ειδικα αν βαλουμε τον παραγοντα πειρατεια μεσα κτλ κτλ κτλ. Ελπιζω να πεφτω εξω και η Crytek Engine 3 να ειναι τοσο καλα προγραμματισμενη ωστε να μην εχει φοβερες απαιτησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα