Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Γιατι το ειδατε σε PC? O producer ειπε χαμηλοτερες απαιτησεις με καλυτερα γραφικα
Heatspreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω αλλά το αστικό περιβάλλον εμένα με χαλάει κάπως. Εμένα το αντίθετο, δεν γούσταρα τη ζούγκλα. Μάλιστα ο σχεδιασμός πόλης είναι πιο δύσκολος γιατί χρειάζεται περισσότερες αληθινές λεπτομέρειες! Καθώς οι περισσότεροι από εμάς ζούμε στη πόλη και όχι σε ζούγκλα , έχουμε περισσότερα σημεία αναφοράς για το πως είναι μία πόλη. Το παραμικρό ψεγάδι θα μας χτυπήσει άσχημα, αντίθετα στη ζούγκλα τι θα πει κάποιος ότι δεν είναι σωστά σχεδιασμένο το φυτό? Όμορφο να φαίνεται και δεν μας νοιάζει.Αντίθετα δεν μπορεί να το κάνει αυτό σ' ένα κτήριο, πρέπει να φαίνεται ρεαλιστικό... Ηταν πολυ καλο το gameplay μεχρι που αρχιζες και σκοτωνες εξωγηινους... Καλά αυτό με τους εξωγηίνους ήταν μεγάλο μέιον. Το έδωσα σε φίλο όπου παίζει που και που παιχνίδια. Το ίδιο μου είπε και αυτός, ότι το παιχνίδι το σταμάτησε στους εξωγήινους και συγκεκριμένα εκεί που πετάς νομίζω. O producer ειπε χαμηλοτερες απαιτησεις με καλυτερα γραφικα Και για το ένα δεν είχε πει ότι θα παίζει σε μία 8800GTX ή κάνω λάθος?
john2gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Επαιζε σε μια 8800GTX 1024χ768 noAA 1024χ768 + 16χCSAA + Very High settings. Μια χαρά τα πήγαινε η αγαπημένη μου η 8800GTX (ειδικά αν πείραζες και τα values του Ambient Occlusion ώστε να γίνει πιο σκοτεινό για να μην φαίνονται τόσο τα θολά textures όταν δεν υπήρχε φως)
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Το λιγοτερες απαιτησεις Μαλλον παει αναλογικα με το σημερα και το τοτε και δεν ειναι κυριολεκτικα σε σχεση με τις απαιτησεις του 1ου.
Heatspreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Είναι γεγονός και να το θυμάστε αυτό το Post, ότι θα γίνουν τρελά Flames με το που βγει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι και πάλι δεν θα παίζει σωστά, πάλι θα το κράζουν κάποιοι, μαζί με αυτούς και εγώ, πάλι θα είναι κάποιοι που θα λένε ότι είναι το μέλλον στα γραφικά και γι' αυτό δεν παίζει και διάφορα τέτοια. Το πρώτο πάντως συνεχίζει να μη παίζει όπως πρέπει.
SlackulatoR Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Θα συμφωνήσω. Να δώσεις τόσα λεφτά για να μπορείς να το τρέχεις ικανοποιητικά ενώ έχει μέτριο/κακό gameplay γιατί; Ας φτιάξουν ένα multiplayer τις προκοπής και βλέπουμε...
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Να δώσεις τόσα λεφτά για να μπορείς να το τρέχεις ικανοποιητικά ενώ έχει μέτριο/κακό gameplay γιατί; Σε κάποιους αρέσει, αρέσει και σ' εμένα. Δεν τρελαίνομαι, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια. Απλά αν αρχίσουμε και λέμε με επιμονή ότι έχει μέτριο Gameplay, η κατάσταση πάει σε Flame. Τα ίδια κάνουν και στο Thread του Avatar μερικά μ@λ@κισμένα, δεν χρειάζεται να γινόμαστε εριστικοί και απόλυτοι. Για παράδειγμα εμένα αν και λάτρης της Rock σκηνής δεν μου αρέσει καθόλου οι Pink Floyd. Δεν μπορώ να πω όμως ότι οι Pink Floyd δεν είναι καλοί! Εμένα δεν μου αρέσουν απλά! Θεωρώ ότι μερικά είναι πράγματα που πρέπει να τα σεβόμαστε. Να σεβόμαστε ακόμα και τον έναν που του αρέσει! Όσο γι' αυτό που λες, στο Crysis μου τη δίνει που η απόδοση σε σχέση με τα γραφικά είναι πραγματικά πολύ κακή. Αν είναι να πρέπει να έχω ένα σύστημα και εγώ δεν ξέρω τι για να παίξω ένα παιχνίδι που έχει λίγο καλύτερα γραφικά από κάποιο που παίζει άνετα με λίγο χειρότερα γραφικά, το θεωρώ κοροϊδία.
SlackulatoR Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ναι δηλαδή αυτοί μας σέβονται που για να τρέξει στα 60 fps πρέπει να έχεις 4 κάρτες γραφικών που κοστίζουν 400-500 ευρώ η μία... Όσο για το gameplay σίγουρα είναι προσωπική άποψη του καθενώς αλλά δεν πιστεύω πως αξίζει κάποιος να δώσει τόσα λεφτά για τις ώρες που προσφέρει.
Nik.K Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Σε κάποιους αρέσει, αρέσει και σ' εμένα. Δεν τρελαίνομαι, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια.Απλά αν αρχίσουμε και λέμε με επιμονή ότι έχει μέτριο Gameplay, η κατάσταση πάει σε Flame. Τα ίδια κάνουν και στο Thread του Avatar μερικά μ@λ@κισμένα, δεν χρειάζεται να γινόμαστε εριστικοί και απόλυτοι. Για παράδειγμα εμένα αν και λάτρης της Rock σκηνής δεν μου αρέσει καθόλου οι Pink Floyd. Δεν μπορώ να πω όμως ότι οι Pink Floyd δεν είναι καλοί! Εμένα δεν μου αρέσουν απλά! Θεωρώ ότι μερικά είναι πράγματα που πρέπει να τα σεβόμαστε. Να σεβόμαστε ακόμα και τον έναν που του αρέσει! Όσο γι' αυτό που λες, στο Crysis μου τη δίνει που η απόδοση σε σχέση με τα γραφικά είναι πραγματικά πολύ κακή. Αν είναι να πρέπει να έχω ένα σύστημα και εγώ δεν ξέρω τι για να παίξω ένα παιχνίδι που έχει λίγο καλύτερα γραφικά από κάποιο που παίζει άνετα με λίγο χειρότερα γραφικά, το θεωρώ κοροϊδία. Flame εχει να κανει με προσωπικες αποψεις, πχ AMD vs INTEL, αυτο ομως δεν ειναι σχετικο με εδω. Το οτι το Crysis ειχε χαλια χειρισμο ειδικα οταν εμφανιζονταν οι εξωγηινοι ειναι γενικα αποδεκτο οποτε δεν μπορεις να το θεωρεις Flame επειδη το υπολοιπο παιχνιδι ηταν καλο. Εγω ελπιζω να μην κανουν την ιδια πατατα και στο 2 αν και το καλο με την πολη ειναι πως δεν θα εχει το ιδιο Depth Of Field και αρα τα γραφικα οντως δεν θα ειναι τοσο βαρια και αυτο θα βελτιωσει και το Gameplay ολιγον.
sozz Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 εμενα ποιο πολυ μου αρεσε στους εξωγηινους απο οτι με τους κορεατες... τωρα για το hardware που πρεπει να εχει καποιος δεν φταιει το crysis μονο γιατι τα γραφικα που εβγαλε στο 1 με το τοτε εξοπλισμο ακομα και τωρα εχει πολυ καλυτερα γραφικα παιζει μπαλα με το metro 2033... μπορεις να ριξεις τα γραφικα που και παλι θα εχει καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι για να μπορεις να παιξεις δεν ειναι κακο να μην μπορεις να τα βαλεις ολα στο φουλ αν τωρα ζηλευεις τα hardware των αλλων αυτο ειναι αλλη υποθεση το καθε παιχνιδι πρεπει να το παιζετε σαν παιχνιδι και οχι σαν τις επιλογες που εχετε στο μενου
john2gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Όπως και με το Far Cry, ένα από τα σημεία κλειδιά του Crysis2 θα είναι το ΑΙ (γιατί ναι, είχε τα προβλήματά του το ΑΙ του Crysis αλλά είναι καλύτερο από το 90% των FPS. Και ειδικά με το Advanced AI γίνεται εκπληκτικό). Τα στοιχεία που εθραίωσαν την Crytek είναι το free roaming των τεράστιων επιπέδων, το ΑΙ και τα γραφικά. Το ζητούμενο αρκετών που λατρέψαμε το Crysis είναι να διορθωθούν τα μειονεκτήματά του ΑΛΛΑ τα προτερήματα να παραμείνουν ανέπαφα. Ήδη το level design θα είναι περιορισμένο. Ελπίζω σκιας το ΑΙ να μην τον πιει γιατί τότε...
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Αυτό με το AI εμένα να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν με απασχόλησε. Θέλω να είναι εύκολα τα παιχνίδια, οπότε... Έχει ανακοινωθεί τι απαιτήσεις θα έχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα