Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Crysis 2 takes the crisis to New York

The supersuit-enhanced cat has officially leaped out of the bag, folks -- Crysis 2 will be set in New York City. According to a "World Exclusive" Twitter image of the next PlayStation: The Official Magazine's cover, the upcoming sequel plans to give players a chance to blast off the faces of "aliens invading NYC," employing the already teased "Nanosuit 2.0."

As the Crysis 2 cover is set for the March issue of PTOM, we expect to start hearing more details on the sequel over the next few weeks as subscribers start getting their copies (and subsequently begin filling the internet with said details).

21094524.jpg

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό με το οποίο διαλέξαν την NY. Θέλω να πω, οκ, απορρίψατε χώρες όπως Κίνα, Ινδία, ή Ιαπωνία που είναι κοντά και στη Κορέα όπου διαδραματίζεται το πρώτο. Πάμε στο Αμέρικα, αλλά γιατί στην ανατολική ακτή και όχι στη δυτική, που στη τελική εκεί θα χτυπήσουν πρώτα οι εξωγήινοι. Εκτός κι αν το παιχνίδι συνεχίζει μετά από καιρό απ'τα γεγονότα του πρώτου...

Δημοσ.
Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό με το οποίο διαλέξαν την NY. Θέλω να πω, οκ, απορρίψατε χώρες όπως Κίνα, Ινδία, ή Ιαπωνία που είναι κοντά και στη Κορέα όπου διαδραματίζεται το πρώτο. Πάμε στο Αμέρικα, αλλά γιατί στην ανατολική ακτή και όχι στη δυτική, που στη τελική εκεί θα χτυπήσουν πρώτα οι εξωγήινοι. Εκτός κι αν το παιχνίδι συνεχίζει μετά από καιρό απ'τα γεγονότα του πρώτου...

ρε κουτό είναι πολύ απλό..θέλουν να δώσουν το χτύπημα στο κέντρο του καπιταλιστικού συστήματος:-D

Δημοσ.

Εντάξει, σκεφτείτε και το άλλο: τόσες φορές που έχει καταστραφεί η Νέα Υόρκη σε videogames και ταινίες, όταν καταστραφεί πραγματικά, δεν θα κάνει σε κανέναν εντύπωση :P

Δημοσ.
Ναι ρε σεις έλεος με την ΝΥ. Δεν πηγαίνανε στα τρίκαλα?

ούστ :P δεν θέλω να δω να καταστρέφεται το σπιτάκι μου :fear:

Δημοσ.
Ναι ρε σεις έλεος με την ΝΥ. Δεν πηγαίνανε στα τρίκαλα?

ΠΟΤΕ!έχει καλή πουτίγκα και γαμάτες βλαχογκόμενες..(το τρίτο καλό που έχει-εξού και το τρι-καλα είναι το νερό) αλλά δεν ενδιαφέρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...