kostacurtas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Crysis 2 takes the crisis to New York The supersuit-enhanced cat has officially leaped out of the bag, folks -- Crysis 2 will be set in New York City. According to a "World Exclusive" Twitter image of the next PlayStation: The Official Magazine's cover, the upcoming sequel plans to give players a chance to blast off the faces of "aliens invading NYC," employing the already teased "Nanosuit 2.0." As the Crysis 2 cover is set for the March issue of PTOM, we expect to start hearing more details on the sequel over the next few weeks as subscribers start getting their copies (and subsequently begin filling the internet with said details).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Crysis in New York? Ωχ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Πω ρε δεν θα δουμε μαρουλοσαλατα ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μπα, θα σώζουμε Αμερικανούς πολίτες.
john2gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Οι PC εικόνες που υπάρχουν πιο πίσω λογικά είναι από το Central Park λοιπόν
outlaw star Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 έλεος πια με τη NEW YORK!τόσες πόλεις δηλαδή...ας το κάναν στο ΟΧΑΙΟ(έτσι για αλλαγή)
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό με το οποίο διαλέξαν την NY. Θέλω να πω, οκ, απορρίψατε χώρες όπως Κίνα, Ινδία, ή Ιαπωνία που είναι κοντά και στη Κορέα όπου διαδραματίζεται το πρώτο. Πάμε στο Αμέρικα, αλλά γιατί στην ανατολική ακτή και όχι στη δυτική, που στη τελική εκεί θα χτυπήσουν πρώτα οι εξωγήινοι. Εκτός κι αν το παιχνίδι συνεχίζει μετά από καιρό απ'τα γεγονότα του πρώτου...
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι εχει να πεσει γερη μοντα παλι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 έλεος πια με τη NEW YORK!τόσες πόλεις δηλαδή...ας το κάναν στο ΟΧΑΙΟ(έτσι για αλλαγή) Έλα ντε, ή καλύτερα στο ΚΑΝΣΑΣ!
outlaw star Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό με το οποίο διαλέξαν την NY. Θέλω να πω, οκ, απορρίψατε χώρες όπως Κίνα, Ινδία, ή Ιαπωνία που είναι κοντά και στη Κορέα όπου διαδραματίζεται το πρώτο. Πάμε στο Αμέρικα, αλλά γιατί στην ανατολική ακτή και όχι στη δυτική, που στη τελική εκεί θα χτυπήσουν πρώτα οι εξωγήινοι. Εκτός κι αν το παιχνίδι συνεχίζει μετά από καιρό απ'τα γεγονότα του πρώτου... ρε κουτό είναι πολύ απλό..θέλουν να δώσουν το χτύπημα στο κέντρο του καπιταλιστικού συστήματος
Rubin074 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει, σκεφτείτε και το άλλο: τόσες φορές που έχει καταστραφεί η Νέα Υόρκη σε videogames και ταινίες, όταν καταστραφεί πραγματικά, δεν θα κάνει σε κανέναν εντύπωση
chek2fire Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ναι ρε σεις έλεος με την ΝΥ. Δεν πηγαίνανε στα τρίκαλα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Το καλο ειναι οτι θα γελασουμε παλι με τα Αμερικανακια να τρεχουν σαν πανικοβλητα.
ntinos19 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ναι ρε σεις έλεος με την ΝΥ. Δεν πηγαίνανε στα τρίκαλα? ούστ δεν θέλω να δω να καταστρέφεται το σπιτάκι μου
outlaw star Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ναι ρε σεις έλεος με την ΝΥ. Δεν πηγαίνανε στα τρίκαλα? ΠΟΤΕ!έχει καλή πουτίγκα και γαμάτες βλαχογκόμενες..(το τρίτο καλό που έχει-εξού και το τρι-καλα είναι το νερό) αλλά δεν ενδιαφέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα