Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρώτα το update, το λένε άλλωστε και οι οδηγίες για το DX11 και high res. και μετά αυτά τα 2

για το high res χρειάζεσαι 700 κάτι MB Vram.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα τελείωσα το crysis 2. Το έπαιξα στο imac 21.5 με 12 γιγα ram, ati 6750 mobile και i5 σε windows 7 64bit. Μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοση του υπολογιστή! Το παιχνίδι το απόλαυσα. Ήταν το πρώτο που έβαλα στο Imac και το πρώτο παιχνίδι που παίζω μετά απο χρόνια. Βλέπετε ειχα ξεμείνει με p4 2.4 και 6600gt agp!

Τα γραφικά τέλεια και το gameplay ενδιαφέρον παρά τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί! Άντε να δούμε τι θα πάιξω τώρα!

Δημοσ.

Σήμερα τελείωσα το crysis 2. Το έπαιξα στο imac 21.5 με 12 γιγα ram, ati 6750 mobile και i5 σε windows 7 64bit. Μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοση του υπολογιστή! Το παιχνίδι το απόλαυσα. Ήταν το πρώτο που έβαλα στο Imac και το πρώτο παιχνίδι που παίζω μετά απο χρόνια. Βλέπετε ειχα ξεμείνει με p4 2.4 και 6600gt agp!

Τα γραφικά τέλεια και το gameplay ενδιαφέρον παρά τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί! Άντε να δούμε τι θα πάιξω τώρα!

Απο περιεργεια ρωταω.. Το πρωτο Crysis το εχεις παιξει?

Καλησπερα μια ερωτηση..εχω απο τον θειο το παιχνιδι...το εγκαταστω μετα να βαλω το patch 1.9 μετα το dx11 update και μετα το high res texture?με αυτη την σειρα η διαφορετικη?και αυτο το patch η αλλο?

To DX11 patch απαιτει το 1.9 patch, οποτε και να θελεις να κανεις το αντιστροφο δεν μπορεις.

Δημοσ.

εγκατέστησα DX11 kai High res και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι τα σπάει.

παρατηρώ ότι όταν παίζουν τα βίντεο και στο crysis 2 και σε πολλά παιχνίδια αλλά και όταν γυρνάς την κάμερα γρήγορα , η οθόνη δεν έχει (και συγνώμη για την έκφραση) smooth κίνηση.

δηλαδή παίζει διακεκομένα ελαφρώς και σε κουράζει στα μάτια.

ξέρετε τι μπορεί να φταίει ? κάρτα γτχ470 στα 725 και i5 στα 4.

Δημοσ.

σε τι αναλυση παιζεις? στο λεω μηπως εχει Low fps και σου δημιουργειται αυτη η εντυπωση , και ενεργοποιησε και το v-sync για να μην εχεις το τρεμοπαιγμα

Δημοσ.

σε τι αναλυση παιζεις? στο λεω μηπως εχει Low fps και σου δημιουργειται αυτη η εντυπωση , και ενεργοποιησε και το v-sync για να μην εχεις το τρεμοπαιγμα

παίζω σε 1920χ1080. αυτό που λες είναι . θα ενεργοποιήσω το vsync και θα τσεκάρω πόσα fps πιάνω με vsync enable /disable.

το θέμα είναι ότι η τηλεόραση είναι 100Hz. δηλαδή το παιχνίδι πιάνει πάνω από 100 fps και έχω το tearing?

Δημοσ.

Μάγκες πείτε κάποιον server στον οποίο μαζευόσαστε η να μαζευτούμε καμιά φορά να παίξουμε μαζί [με αυτούς τους ξένους τα έχω κάνει τα αγγλικά πλέον μητρική γλώσσα :-D]

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιον σταθερό,ψάξε με με το ίδιο nickname με εδώ,και θα παίζουμε μαζί!

ωραία!!!!! , θα σου στείλω [το δικό μου είναι Achilleas_Gr ]

Edit -> όλα ok , σου έστειλα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα !!! Φοβερό game γενικά έχασα λίγο την μπάλα...

1) Τι ακριβώς παιχτηκε με την nanosuit ???

2) Γιατί ήταν το κλειδί στην όλη υπόθεση ???

3) Ο Jacob Hargreave τι ακριβώς ήθελε να πετύχει ???

4) Τι ήταν η σύρριγγα που πήρε ο Alcatraz ?

5) Και πως ηττήθηκαν οι Aliens με το να μπω απλά στον πυρήνα ???

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα !!! Φοβερό game γενικά έχασα λίγο την μπάλα...

έχω κ γω τις απορίες μου.Το τέλειωσα πριν μια βδομάδα..

Έγινε ένας χαμός ..

Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου πήρε σχετικά λίγο χρόνο για να το τερματίσω (9-10 ώρες περίπου) οπότε θα συμφωνήσω ότι το story του ήταν σχετικά μικρό αλλά μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από τα εφέ που είχε και τη δόμηση που είχαν δώσει στη Νέα Υόρκη....Θα έλεγα ότι είναι ένα καλό wannabe scenario βομβαρδισμού και καταστροφής της Αμερικής :P :P Σε γενικές γραμμές πολύ καλές εμπειρίες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...