Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα profile περιέχουν optimizations τα οποία πολλές φορές δίνουν πολύ boost στα FPS.

Και δεν είναι μόνο για CF, αλλά και για Single.

:confused:

όσο ζεις μαθαίνεις, θα τα τσεκάρω asap (μάλλον με το bf3 κατευθείαν γιατί το crysis2 πάει για unistall)

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.... δεν μπορώ να βάλω το patch γιατί το έχω εγκαταστήσει στο d υπάρχει κάποια λύσει ? και αυτομάτως δεν μπορώ να παίξω online

Δημοσ.

τι να σου πω ρε φίλε, ψέμματα μεταξύ μας θα λέμε, Ultra όλα + High Res Texture pack σε 1680x1050 Dell 2209wa (eIPS) και το τέλειωσα smooth. Αν ήταν unplayable, προφανώς θα τα χαμήλωνα. Η 5850 είναι dx11... μόνο για το tesselation δεν βρήκα ρύθμιση στο CCC 11.6

δε λέω ότι δε σε πιστεύω απλά θεώρησα ότι δεν έπαιζες σε directx 11 ή δεν είχες ενεργοποιήσει πχ το tesselation...τι να πω ίσως να έχει να κάνει με την ανάλυση που παίζεις...εγώ πάντως σε 1920Χ1080 με i7@4ghz και overclocked 6950 το παιχνίδι όλα στο φουλ γίνεται ορισμένες στιγμές unplayable...για αυτό τα ρίχνω μια σκάλα κάτω τα γραφικά

..αν δεις και διάφορα benches του παιχνιδιού με όλα στο φουλ σε 1920Χ1080 θα δεις ότι μόνο η 580 τη παλεύει

Δημοσ.

Να ρωτήσω..το παιχνίδι έχει στρώσει με τα updates ή όχι; Γιατί σκέφτομαι να το πάρω.

Όχι.

Το bug με το Orbital Strike υπάρχει ακόμα και στο τελευταίο patch.....

Δημοσ.

παιδια εχει κανεις πρόβλημα με crossfire σε dx11? εγω με το laptop μου που εχει 2x ati 5870 σε dx11 με ενεργοποιημενο crossfire παιζει με 30fps ολα στο ultra kai 1920x1200 ενω αν κλείσω το crossfire παιζει ελαφρως καλύτερα (35fps). Επίσης η μια καρτα ειναι μονιμα στους 38-40 βαθμους οταν παίζω ενω η αλλη χτυπαει σχεδον 80! επισης το επιβεβαίωσα μέσω radeon pro ότι η χρησιμοποιει μόνο την μια κάρτα.

εχω περασει εννοειται και το τελευταιο profiles cap απο ATI.

Το εψαξα παρα πολυ και στο νετ δεν βρίσκω ακρη :mad:

Δημοσ.

Διάλεξε απο το RadeonPRO το CrossFire profile του FEAR (δημιουργώντας custom profile για το Crysis 2) και θα τρέχει τέλεια και με τις δύο κάρτες.

Δημοσ.

το επελεξα και τωρα στα crossfires bars βλεπω οτι κοκιννίζουν και τα δυο και εχω πλεον 48-50fps με ολα τα options στο full και 1920χ1200. Αλλα υπαρχει ακομα ενα αλλο προβλημα, εχω σπασιματα στην κίνηση, δεν ειναι smooth. ειδικα όταν περιστρεφομαι με το mouse αριστερα-δεξια ειναι περισσότερο αντιλιπτό. Δοκιμάσα alternate frame rendering και scissor στο radeon pro για το crossfire αλλα δεν αλλαξε τιποτα :mad:

Δημοσ.

Παιδια με το συστημα της υπογραφης μου, στο patch 1.9 DX11 με το high res texture pack, θα το παιζω ανετα σε 1080p;

Αν οχι, τι ρυθμισεις να κανω;

θα παίζει αλλά δοκίμασε μια σκάλα πιο κάτω τα γραφικά, δε θυμάμαι πως το λέει extreme??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...