Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει όλα φουλ Ultra + Dx11 + High-res Textures με μία κάρτα, ακόμα και η 580 δεν είναι αρκετή......

χωρίς ΑΑ και χωρίς Ambient Occlusion το game πάει νερό με Ultra Settings+High-Res Textures+DX11 @ 1920x1200 με 16Χ AF :P

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα εχω ολα στο ultra μαζι με DX 11 + high res textures k FHD κ εχω 30 frame σταθερα με vsync οn με off παει κ λιγο παραπανω

με λιγο Ο/C στην καρτα μου

edit: τελικα χωρις vsync μου παιζει πολυ καλυτερα

• Super Moderators
Δημοσ.

μπήκαν και advanced graphic settings για να το ρυθμίζεις όπως θες, όχι απλά με το γενικό High/Extreme/Ultra etc

Όταν λες νερό?30FPS?

να μην παρατηρεί το μάτι μου glitch, αυτό μου φτάνει για να το λέω νερό...

Δημοσ.

Εδώ πάντως ούτε η 580 παίζει ''νερό''

Όταν λέμε νερό εννοούμε 50+FPS

BTW, το AF δεν πιάνει αν δεν βάλεις στο cfg αυτές τις 2 παραμέτρους:

r_TexMaxAnisotropy = 16

r_TexMinAnisotropy = 16

crysis_2_dx11_gpus_108w8cd.png

• Super Moderators
Δημοσ.

μπα, ποιος το λέει αυτό? εγώ θεωρώ νερό να μην πέφτουν ποτέ τα min frames κάτω από 30...

Δημοσ.

Έλα ρε συ τώρα, το 30 είναι απλώς playable και είσαι λίγο πάνω από το όριο δηλαδή αν πέσεις κάτω από 25 τελείωσες....

Νερό σημαίνει smooth και για να είναι smooth, θες 50+ FPS.

• Super Moderators
Δημοσ.

γράφω άλλη γλώσσα και δεν το κατάλαβα? πως είναι δυνατόν να πέσεις κάτω από 25 όταν γράφω πιο πάνω "να μην πέφτουν ποτέ τα min frames κάτω από 30" ??!?!?!?!?!

Δημοσ.

Εσύ δεν κατάλαβες και όχι εγώ, εγώ είπα ότι τα 30FPS είναι λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο δηλαδή τα 25FPS, άρα ΔΕΝ μπορείς να πεις τα 30fps νερό.....

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που μιλάμε για τα min και όχι για τα max ή τα avg μια χαρά το λέω...εσύ λέγε το όπως θες...

Δημοσ.

απο το να δωσουμε 2 χιλλιαδες ευρω για καρτες για να εχουμε σταθερα 60 μια χαρα ειναι κ το minimum 30 frame ειδικα αν δεν κανει αποτομο drop frame απο 40 σε 30 πχ δεν το καταλαβαινεις κ ποτε

• Super Moderators
Δημοσ.

BTW, ΑΑ παίρνει από το Control Panel σε Dx11? Ρωτάω αν το έχει δοκιμάσει κανείς γιατί με Dx9 δεν έπαιρνε....

δεν είδα κάποια ρύθμιση...

Δημοσ.

αφου διαλεξουμε το mod κανει reastart το παιχνιδι μετα διαλεγουμε οποια πιστα θελουμε απο το campaign? η κανουμε κατι στο mod campaing που εμφανιζεται μετα το restart

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...