Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 όσες φορές το έχω testάρει ingame βγάζω πάντα λιγότερα
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Περιεργο,γιατι σε οποια καρτα το δοκιμασα παντα ingame ειχε παραπανω fps.
skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εμενα το crysis warhead που δοκιμασα χθες δε μ αρεσε καθολου. Αφηστε που μου φανηκε και λιγο βαρυ (i7-920, 6gb, velociraptor, 5850 1GB). Χιλιες φορες καλυτερο το borderlands!
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρα ειναι το warhead ρε συ αν και το πρωτο ειναι καλυτερο(ποιο μεγαλο). Ε ΟΧΙ ΔΑ το borderlands καλυτερο απο το Crysis.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 αν δεν συγκρίνεις τα γραφικά γιατί να μην είναι καλύτερο?
sozz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 υπαρχουνε πολλα ατομα που επειδη ειναι βαρυ το crysis το θεωρουνε και μουφο gameplay προσωπικα εμενα περα απο τα γραφικα δεν εχω βρει κανενα αλλο game τοσο ωραιο οσο αυτο. το warhead εμενα μου φανηκε ποιο ωραιο περα απο τα γραφικα που ητανε ποιο ελαφρια απο το αλλο ειχε και ποιο καλους και γρηγορους σκοτωμους ---------- Προσθήκη στις 14:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:19 ---------- ΥΓκαι το παιω με μια gtx 260 φαντα σου να ειχα και 5850..... και το ιντερνετ ειναι ολα τα λεφτα ειδικα οταν παρεις το οπλο που βαραει την ακτινα και του βαλεις και διοπτρα και κατσεις πανω σε βουνο μεσα στα χορτα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ThReSh είπε: αν δεν συγκρίνεις τα γραφικά γιατί να μην είναι καλύτερο? Η παιδικη (cartoon) σαχλαμαρα να ειναι και καλο?Τι να πω.......
sozz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Psycho_Warhead είπε: Η παιδικη (cartoon) σαχλαμαρα να ειναι και καλο?Τι να πω....... τωρα το ειδα χαχα0χ0αχα στο 2010 μπηκαμε και υπαρχουνε τετοιες σαχλαμαρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Psycho_Warhead είπε: Η παιδικη (cartoon) σαχλαμαρα να ειναι και καλο?Τι να πω....... γούστα...εσένα σου αρέσει το μπλε εμένα το μαύρο του άλλου το άσπρο κτλπ κτλπ
NickTG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Psycho_Warhead είπε: Η παιδικη (cartoon) σαχλαμαρα να ειναι και καλο?Τι να πω....... Ε, ναι... Διότι η ποιότητα του παιχνιδιού κρίνεται από την τεχνοτροπία των γραφικών... Tι να πεις εσύ τι να πούμε και εμείς που τα διαβάζουμε.... ---------- Προσθήκη στις 02:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:21 ---------- sozz είπε: τωρα το ειδα χαχα0χ0αχαστο 2010 μπηκαμε και υπαρχουνε τετοιες σαχλαμαρες Γιατί ως γνωστόν στο 2010 απαγορεύονται τα Cel-shaded γραφικά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τα Cel-shaded μονο στο prince of persia μου αρεσαν.
NickTG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και; Επειδή εσένα σου άρεσαν μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα υπόλοιπα παιχνίδια με τέτοια γραφικά δεν είναι ποιοτικά;
NickTG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Psycho_Warhead είπε: Whatever........ Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Εσύ συνέχισε να κρίνεις την ποιότητα των παιχνιδιών από τον τύπο των γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα