Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, η ΕΑ καπνίζει πολύ χόρτο.

Decimation pack. 10 euros.

http://www.mycrysis.com/news/crysis_2/crysis-2-decimation-pack-available-now

The Crysis 2 Decimation Pack including 5 new maps and 2 new weapons is available now!

Available today on PC and Xbox 360, the Crysis 2 Decimation Pack brings all new maps and weapons to the Crysis 2 universe. Battle in all-new locations and once again prove yourself the master of the Nanosuit. Included in this pack you will find;

Maps

- 5th Avenue

- Chasm

- Plaza

- Prism

- Apartments

Weapons

Two new weapons are included in this pack, bringing a whole host of new strategy and tactics that can be employed.

FY71 Assault Rifle

First off there is the FY71 Assault Rifle, perfect for tearing through a line of enemies or battling over long distance;

Smoke Grenade

Secondly we're pleased to introduce the Smoke Grenade. Now you can grab a little extra protection when stranded out in the open with low power on your Nanosuit. It's also an excellent tool for sneaking past enemy defenses, or covering your retreat in an emergency situation!

http://www.youtube.com/watch?v=CarIOWFxlbQ&hd=1

Κοινώς με αυτό και το άλλο DLC, 9 χάρτες (του single player), 1 όπλο (που κάποιοι λένε ότι είναι overpowered), 1 χειροβομβίδα = 20 ευρώ. :-(

Fuck you EA, Fuck you.

Και φοβάμαι ότι και στο BF3 τα ίδια θα έχουμε.

• Moderators
Δημοσ.

Αααα......εγώ σκάω. Παρότι είμαι και εγώ κοντά στο uninstall, δεν το έχω παίξει ακόμα. Ακόμα περιμένω το dx11 :devil:

Στο Villabajo ξέρεις ότι ακόμα τρίβουν ε; :P

Κάπως έτσι θα πάει και το Dx11.

Αλλά οκ, εδώ βγήκε το Duke Nukem Forever, οπότε τα πάντα είναι πιθανά!

Δημοσ.

Αντε να βγει το κατηραμενο το DX11 patch! Απο την ανυπομονησια μου παιρνω κοτες στο Crysis 1 και τις πεταω ολουθε σε Strength mode.

• Moderators
Δημοσ.

Απο την ανυπομονησια μου παιρνω κοτες στο Crysis 1 και τις πεταω ολουθε σε Strength mode.

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Δημοσ.

H Crytek έχει πει ότι δεν υπόσχεται τίποτα, ούτε δουλεύουν αυτή τη στιγμή για DX11 στο Crysis 2.

Αντιθέτως κάπου πήρε το μάτι μου, ότι αυτή την περίοδο μετατρέπουν την μηχανή για Wii U.

Δημοσ.

Αντιθέτως κάπου πήρε το μάτι μου, ότι αυτή την περίοδο μετατρέπουν την μηχανή για Wii U.

άντε με το καλό, σύντομα και σε GameBoy

• Moderators
Δημοσ.

H Crytek έχει πει ότι δεν υπόσχεται τίποτα, ούτε δουλεύουν αυτή τη στιγμή για DX11 στο Crysis 2.

Source και για τα 2;

Εγώ πάντως ακόμα κοιτάω αυτό.

http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=22276

We would like to announce that there will be a DX11 patch released for Crysis 2. We are working to get the best out of DX11, so we’ll wait to announce the features until a little closer to release.

Βέβαια από 8 Απριλίου.

Αλλά δεν είδα πουθενά κάτι επίσημο ότι ΔΕΝ το δουλεύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...