Athanasios2104 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 https://secure.mycrysis.com/limitededition σήκωσαν και αυτήν την σελίδα για redeem code (η διαφορά είναι στο secure.), μου δούλεψε μια χαρά και είμαι έτοιμος να σκίσω και Online
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 https://secure.mycrysis.com/limitededition σήκωσαν και αυτήν την σελίδα για redeem code (η διαφορά είναι στο secure.), μου δούλεψε μια χαρά και είμαι έτοιμος να σκίσω και Online Πες nickname για να σε κάνω add. Αν και το σβ/κο δεν θα είμαι online.
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Αthanasios2104 πάντα εσύ θα πας μπροστά και εγώ στο ~1χλμ από πίσω να σε καλύπτω μπήκα πάντως 2 λεπτά (ακόμη τα κουμπιά δεν ξέρω) και δεν μπορώ να το πω αντιπαθητικό... ειδικά τα παλικάρια στην ομάδα ένιωθαν και πηγαίναμε μαζί. Βέβαια ήταν ένας τυπάς (όχι cheat, απλώς μεγάλο rank) με ένα gantling-ή-κάτι-τέτοιο που με έκανε καινούργιο --- Επίσης δοκίμασα και το Graphics Advanced Tool 1.7, άλλα δυστυχώς δεν δουλεύει με το patch 1.8. Έβαλα manually τις παρακάτω εντολές στο system.cfg, τώρα αν τις έβαλα σωστά δεν ξέρω - πάντως blur & intro δεν έχω FPS παίζω 55-60 (vsync on), άλλα όπως είπα δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου sys_spec_shading=3sys_spec_gameeffects=3 sys_spec_objectdetail=3 sys_spec_particles=3 sys_spec_physics=3 sys_spec_postprocessing=3 sys_spec_shadows=3 sys_spec_sound=3 sys_spec_texture=3 sys_spec_water=3 g_skipIntro = 1 cl_fov = 75 pl_movement.power_sprint_targetFov = 75 i_mouse_accel = 0 i_mouse_accel_max = 100 i_mouse_smooth = 0 r_motionblur = 0 g_radialBlur = 1 cl_zoomToggle = 0 r_UseEdgeAA = 3 r_TexMaxAnisotropy = 16 r_PostMSAA = 2 cl_crouchtoggle = 0 r_ColorGrading = 1 r_SSAO = 1 r_VSync = 1 e_shadows = 1 g_enableInitialLoginScreen = 0 r_HDRBloomMul = 1 r_HDRBrightLevel = 1 r_MultiGPU = 0 g_useHitSoundFeedback = 0 sys_MaxFps=120 r_DrawNearFoV = 75
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Updated graphics tool συμβατό με 1.8: Crysis 2 Configuration Tool 5.2 Campaign δεν έπαιξα ακόμη, άλλα το MP το έχω λιώσει, παραδίδω ήδη μαθήματα, ειδικά τώρα που ρύθμισα g500 + nostromo . Tο κόλλημα οφείλεται στο ότι το Crash Site μου θύμισε το HQ στο cod4 (99% HQ έπαιζα γιατί είχε teamplay), ωραίο επίσης το CTF! Cheaters που γινότανε ντόρος δεν έχω πετύχει ως τώρα, άλλωστε με το Kick vote πλέον τρώνε σουτ με τη μία (από ότι διαβάζω). Το ΜΟΝΟ πρόβλημα που έχω είναι όταν γίνονται εκρήξεις και όταν πεθαίνω, μαυρίζει η οθόνη . Λέτε να φταίει που έχω βάλει τα-πάντα-όλα στο full ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Athanasios2104, κάνε και μένα add Name FakeEmotion Edit: Έχει πρόβλημα ο configurator, χαλάει τα γραφικά.
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Athanasios2104, κάνε και μένα add Name FakeEmotion Edit: Έχει πρόβλημα ο configurator, χαλάει τα γραφικά. Έλα ρε, και είδα το invitation άλλα νόμιζα ήταν κάποιος άκυρος! Θα σε κάνω όταν ξαναμπω (μάλλον βραδάκι) Ghost, το δικό σου invitation αν και το έκανα accept δεν το κράτησε... για πες να σε στείλω εγώ. Το black screen το έφταξα ενεργοποιώντας το motion blur, ωστόσο σε συνδυασμό με HDR + Bloom σε κάποιες πίστες με έντονο φως γίνεται χαμός στο backround (σαν να έχεις 5 βαθμούς μυωπία ένα πράμα). Θα βγάλω το HDR + Bloom να δω αν στρώσει, αν και κάπου διάβασα ότι ενεργοποιώντας μόνο το Radial Blur (όχι Motion), πάλι στρώνει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ο Configurator φταίει......Ποιός κάνει reinstall το game τώρα FFS
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Πωπω με κατέστρεψε ο configurator ακόμα και με reinstall τίποτα.....pfffff Edit: Έσβησα τα Saves και έφτιαξε.....Πάνε τα Saves
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ρε παίδες, ο configurator ένα απλό autoexec με τις cvar κάνει (αντί να το κάνετε manually), τι λέτε τόση ώρα... edit: LOL ναι, χαμός γίνεται. Το έβγαλα και το configurator και το autoexec, άλλα πάλι τα ίδια. Ευτυχώς δεν είχα αρχίσει SP . Reinstall + delete Crysis 2 folder (my docs) και τώρα θα βάλω τα cvar μόνος μου... edit 2: Δεν χρειάζεται reinistall τελικά, απλά delete το configuration profile + autoexec + Crysis folder (My docs) και κομπλέ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Τελικά αυτό με την μαύρη οθόνη όταν πέφτει grenade είναι πρόβλημα του patch 1.8 και πρέπει να έχεις ανοιχτό το motion blur. Το θέμα είναι ότι με το motion blur προχωράω και μαμιέται ο τόπος αλλά και το όπλο φαίνεται.......
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Τελικά αυτό με την μαύρη οθόνη όταν πέφτει grenade είναι πρόβλημα του patch 1.8 και πρέπει να έχεις ανοιχτό το motion blur. Το θέμα είναι ότι με το motion blur προχωράω και μαμιέται ο τόπος αλλά και το όπλο φαίνεται....... εγώ το συνήθισα το motion blur, πάντως το backround με το να σβήσω my docs + autoexec έστρωσε. Θα προτιμούσα χωρίς motion blur βέβαια, αν και στο slide σου δίνει μία ωραία αίσθηση. Τώρα παίζω το SP, θα πω εντυπώσεις όταν τελειώσω.
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ρε σεις, μια χαρά είναι το crysis 2... και όταν λέω "μια χαρά", εννοώ κόλλημα-αρκετό-μέχρι-το-bf3! σε συνδυασμό με το StarCraft εννοείται, όχι ότι "κρατάει" μόνο του για το SP θα πω όταν το τερματίσω
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Παίχτηκε τίποτα σήμερα?? Πολύ λίγους server βρίσκει και δεν άλλαξα κάτι στα Filters από χθες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα