godlike Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το παιχνιδάκι τώρα το παίζω και είναι αρκετά καλό. Πέρα από τα γραφικά έχει χορταστικές μάχες και παρ' όλο που δεν είναι sandbox σαν το προηγούμενο σου δίνει περισσότερες επιλογές στην μάχη. Στο multiplayer ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί με σκοτώνουν με 3 ριπές ακόμη κ όταν έχω armor. Ή είναι τελείως unbalanced ή κάποιοι κλέβουν.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι εγώ μπορεί να περιμένω να το παίξω με dx11 (κάποια στιγμή.....λέμε τώρα) αλλά μπορεί να είναι τόσο βαρύ, που να είναι unplayable με την gtx 470. Εκεί είναι που θα κάψω το δισκάκι και θα το τραβήξω και βίντεο!!!!!!!!!
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 εμένα μου ήρθε σήμερα από Play (16.50e ), να περιμένω κανένα patch ή να το περάσω;
Drop_Dead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 εμένα μου ήρθε σήμερα από Play (16.50e ), να περιμένω κανένα patch ή να το περάσω; 16.5Ε ? :confused: Kοτσους μας πιασανε
john2gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Σήμερα θα βγει το patch που είχα αναφέρει παλιότερα (δεν είναι το DX11)
Obsidian Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Σήμερα θα βγει το patch που είχα αναφέρει παλιότερα (δεν είναι το DX11) Eκεινο που θα προσθετει advanced settings? Καλοδεχουμενο ειναι αλλα επρεπε να ειχε βγει μαζι με το παιχνιδι..
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Eκεινο που θα προσθετει advanced settings? Καλοδεχουμενο ειναι αλλα επρεπε να ειχε βγει μαζι με το παιχνιδι.. Εμένα περιμέναν να το παραλάβω ρε συ, μην τους αποπαίρνεις αμέσως
Obsidian Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εμένα περιμέναν να το παραλάβω ρε συ, μην τους αποπαίρνεις αμέσως Χαχα σου ηρθε ε? Εγω πιστευω οτι περιμεναν πρωτα να τελειοποιησεις το F117 Stealth για να το βγαλουν.
fuero2k Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μια γρήγορη εκτίμηση μετά από ολιγόλεπτη δοκιμή με το νέο patch : 1 φτιάχνουν 10 χαλάνε!!!Οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα,τα advanced settings ειναι ανέκδοτο,τα unlocks επίσης,το multi έστρωσε λίγο,αλλά η οθόνη μαυρίζει με τις εκρήξεις,τα textures πετάνε πέρα δώθε,ta c_vars δε δουλεύουν όπως πριν(θέλουν κενό-space πριν και μετά το = πχ. /cl_fov = 90)Κι ακόμα τα κλαίω τα ευρουδάκια...
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ποιο patch περνάω ρε σεις, έχω χάσει την μπάλα!
Obsidian Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ποιο patch περνάω ρε σεις, έχω χάσει την μπάλα! Αυτο εδω.
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αυτο εδω. μόνο αυτό δλδ ε, δεν χρειάζονται τα προηγούμενα;
Obsidian Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 μόνο αυτό δλδ ε, δεν χρειάζονται τα προηγούμενα; Βασικα καλο ειναι να εχεις εγκατεστημενα τα προηγουμενα. Μπορεις να τρεξεις τον built-in updater ή [αυτο που θα εκανα εγω] να εγκαταστησεις ολα τα προηγουμενα χειροκινητα. Πρωτο patch 1.1 Δευτερο patch 1.2 Τριτο patch 1.4 Tεταρτο patch 1.8
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 και ο updater το 1.8 πήγε να κατεβάσει απευθείας, οπότε μόνο το 1.8 πέρασα. Πάντως πήγα και στο mycrysis.com/limitededition να περάσω το redeem code και ακόμη και η σελίδα έχει bug ! Δλδ σου ζητάει login, και μόλις κάνεις login, μετά σε πετάει στο Home page. Όταν πας ξανά στο redeem page, πάλι login και πάει λέγοντας. Όχι ότι θα ασχοληθώ παραπάνω, τους έστειλα mail να μου περάσουν αυτοί τον κωδικό
Obsidian Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Xαχαχα γενικα το MyCrysis κατα καιρους αποδεικνυει το μεγαλειο του. Aκομα και στα CAPTCHA πρωτοτυπει:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα