john2gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Cry Engine και DX11 απ' όσο έχω ακούσει δεν υπάρχει. Έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα η Crytek? Yeap, το έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι έρχεται. Βασικά περισσότερο περιμένω τον Editor αλλά μου φαίνεται ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα, θα δικαιωθούμε όσοι λέγαμε ότι ήταν τρισμέγιστη μ@λακία που δεν κυκλοφόρησαν κατευθείαν τον Editor με το παιχνίδι.
evoracing Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Παιδια το εχω τερματισει 2 φορες και το μονο που εχω να πω ειναι οτι καθε φορα που το πεζεις γινεται πιο ωρεο... :rolleyes: :rolleyes:
Obsidian Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Κι αλλη μειωση τιμης για το προ δυο μηνων κυκλοφορημενο παιχνιδι. Μου φαινεται καπως ειρωνικο το οτι το παιχνιδι ειναι αποτελεσμα της πειρατειας (πασχει απο κονσολιτιδα) και ταυτοχρονα ειναι σχεδον κινητρο για πειρατεια (επειδη ειναι port και μαλιστα μετριο). Το patch για DX11 ειναι η μονη ελπιδα εξιλεωσης της Crytek..
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Κι αλλη μειωση τιμης για το προ δυο μηνων κυκλοφορημενο παιχνιδι. Βασικά το amazon το έχει σε προσφορά 24ωρης διάρκειας (Deal of the Day). Δεν είναι μόνιμη μείωση τιμής.
Obsidian Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ναι φιλε μου, το οποιο σημαινει οτι τους εχουν περισσεψει αντιτυπα και θελουν να τα ξεφορτωθουν -- αρα δεν πουλησαν οσα υπολογιζαν. Βαζουν και μια ταμπελα 'εκτακτο' για να εκβιασουν περισσοτερες πωλησεις και ξανα προς την δοξα τραβα οσον αφορα τις προσφορες.
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Παιδια το εχω τερματισει 2 φορες και το μονο που εχω να πω ειναι οτι καθε φορα που το πεζεις γινεται πιο ωρεο... :rolleyes: :rolleyes:
trelos3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ορεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αχ το γαλατακι μαζι με ενα μπισκοτακι τα σπαει χαχαχαχαχαχαχα
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Σε περίπτωση που κάποιος δεν παρακολουθεί το "Προσφορές παιχνιδιών" thread: Για μια και μονο μερα στο Play.com, Crysis 2: Limited Edition και AC:Brotherhood στα 16.50 Ε Βουρ! Είπα να περιμένω να πέσει στο 10ευρω, άλλα μάλλον θα το τσιμπήσω νωρίτερα!
fuero2k Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=28490 "New Features • Added advanced graphics options" 'Ελααααα ρε!!!Βάλανε κάτι που έπρεπε να έχει πριν καν κυκλοφορήσει για pc;;;;;;;
fuero2k Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ναι φορτώνω το aimbot και μπαίνω..μα τίποτα σωστό δεν μπορούν να σκεφτούν;double xp πριν το patch;;; ποιο το νόημα με τους cheaters να αλωνίζουν,το lag να είναι αίσχος,το game imba, και το ενδεχόμενο μετά να χαθεί το xp ούτως ή άλλως;Θα γίνω game developer..μάλλον τους δίνουν τσάμπα ναρκωτικά!
john2gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Nvidia demonstrates Crysis 2 DX11 at Computex Taipei 2011
IMMORTALFRANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Θρίλερ κατάντησε......από την τσαντίλα μου και μόνο δεν το έχω παίξει ακόμα, το έχω στο δίσκο και κάθεται
DJ_Duker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Πρέπει να είσαι ο μόνος Immortal Όσοι ξέρω έστειλαν την Crytek από εκεί που ήρθε και δε πρόκειται να ασχοληθούν ξανά με το C2.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Κι εγώ το έχω ακόμα στον σκληρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα