Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ κόλησα σε ένα σημείο που βρίσκεσαι μέσα σε ένα ξενοδοχείο και ζητάει να φτάσεις στο Ceph Structure στο Central Pack. Δε μπορώ να βρώ που πηγαίνεις.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ κόλησα σε ένα σημείο που βρίσκεσαι μέσα σε ένα ξενοδοχείο και ζητάει να φτάσεις στο Ceph Structure στο Central Pack. Δε μπορώ να βρώ που πηγαίνεις.

Αν θυμαμαι καλα εννοεις την προτελευταια αποστολη. Πηγες στην βεραντα και σημαδεψες το διαστημοπλοιο? Αν το εκανες τοτε κινησου προς το σημειο του Visor που λεει 'Use Turret' --εχει ενα turret εκει-- και ανεβα τα σκαλια.

Η αλήθεια είναι αυτή. Ότι δεν είχε σχέση με το πρώτο Crysis.

Γι' αυτό μου άρεσε... :P

Χαχα, το ιδιο ισχυει για μενα οσον αφορα συγκριση Dragon Age 2 με το πρωτο..

Δημοσ.

Πότε βγήκε το 1.3?

μα δεν βγήκε 1.3. απλά το πήδηξαν και πήγαν παρακάτω. το σημαντικό είναι το patch, όχι ο αριθμός.

Δημοσ.

εχω μια απορια,οποιος θελει απανταει.....εχω βαλει το παιχνιδι στο δυσκολο mode(κατω-κατω).αλλα δοκιμασα και στο βετεραν.αν δεν χρησημοποιησω την αορατοτητα δεν μπορω να κανω βημα....κανω κατι λαθος????εχει καποιον συγκεκριμενο τροπο παιξιματος??γιατι και στο warfare ετσι το τερματισα,με μονιμη χρηση αορατοτητας........για δωστε τα φωτα σας.....

Δημοσ.

Τι εννοεις δεν μπορεις να κανεις βημα??? οτι σε σκοτωνουν με την μια??

Στο βετεραν δεν θα πρεπε να ειναι τοσο δυσκολο

Δημοσ.

εχω μια απορια,οποιος θελει απανταει.....εχω βαλει το παιχνιδι στο δυσκολο mode(κατω-κατω).αλλα δοκιμασα και στο βετεραν.αν δεν χρησημοποιησω την αορατοτητα δεν μπορω να κανω βημα....κανω κατι λαθος????εχει καποιον συγκεκριμενο τροπο παιξιματος??γιατι και στο warfare ετσι το τερματισα,με μονιμη χρηση αορατοτητας........για δωστε τα φωτα σας.....

To supersoldier είναι όντως αρκετά δύσκολο.Στο veteran το τερμάτισα σε 10 ώρες περίπου αλλά στο supersoldier δεν παλεύεται χωρίς να είσαι μονίμως αόρατος.Θέλει με το που βλέπεις τον εχθρό να χώνεις κεφάλι αλλιώς άντε γεια.Δεν κάνει τίποτα λάθος απλά το πολύ δύσκολο έιναι λογικό να θέλεις πάρα πολύ εξάσκηση για να το παίξεις.Και σου μιλάω για το ps3 στο pc με το ποντίκι θα είναι πιο εύκολο πιστεύω.

Δημοσ.

Εχω προβλημα με το patch 1,4.

ειτε το κατεβασω εγω και το τρεξω η μονο του παλι οταν ψαχνει στο δισκο να το βρει μου βγαζει error οτι

δεν βρηκε ΚΑΝ το παιχνιδι το οποιο ομος υπαρχει αλλα στον 2ο σκληρο που εχω.

Υπαρχει καποια λυση?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω προβλημα με το patch 1,4.

ειτε το κατεβασω εγω και το τρεξω η μονο του παλι οταν ψαχνει στο δισκο να το βρει μου βγαζει error οτι

δεν βρηκε ΚΑΝ το παιχνιδι το οποιο ομος υπαρχει αλλα στον 2ο σκληρο που εχω.

Υπαρχει καποια λυση?

ευχαριστω.

θειος version?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...