Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν τα βάζουμε όμως, παίζουμε τουλάχιστον σε high και ακόμα και σε αυτά τα settings το Crysis 1 είναι καλύτερο από το Crysis 2 στις κονσόλες...

Medium με High έχει πολύ μεγάλη διαφορά ναι.

Πράγματι έτσι όπως το λες, είναι καλύτερο το Crysis 1 σε γραφικά σε High Settings, σε σχέση με Crysis 2 στις κονσόλες.

Τι ακριβώς συγκρίνετε τώρα ρε παίδες?

720P noAA 30fps(που στο ps3 ούτε τόσα είναι) με 1080P+ΑΑ 60fps?

Συγκρίνουμε το Crysis 1 με το Crysis 2 για PC και για κονσόλες. Δεν καταλαβαίνω που είναι το παράξενο.

Μία χαρά δείχνει σε 720p χωρίς AA. Και εγώ το Crysis 2 1200p το έπαιξα χωρίς AA. Επίσης δεν παίζεις με 60Fps. Τα min χτυπάνε αρκετά πιο κάτω κάποιες φορές.

Και μια χαρά δείχνουν και τα 30FPS στο Crysis γενικότερα. Αυτό ειδικά κάποιοι Crysis Funs έχουν να το λένε σαν επιχείρημα όταν οι Haters λένε ότι το Crysis είναι βαρύ. "Μια χαρά παίζει το παιχνίδι με 30FPS".

Πρέπει να αποφασίσουμε τελικά τι θέλουμε και τι όχι στη ζωή αυτή :)

Δημοσ.

Όταν βλέπω γραφικά που με πάνε σε άλλο κόσμο όπως το Crysis 1 είμαι έτοιμος να δεχτώ τα 20 και τα 30 fps(PC)

Όταν όμως έχω low-medium settings 720P noAA τότε τα 30fps μου την σπάνε γιατί και χάλια γραφικά βλέπω και άψογα δεν παίζω(Consoles)

Δημοσ.

Post #1928. :)

Δεν το αποδέχομαι με τίποτα χωρίς να έιμαι hater του sequel.Απλά δεν αποδέχομαι την κονσολιζέ θολούρα στα γραφικά.Δεν αποδέχομαι τo γκριζαρισμένο φτωχό debris. Μηδέν bump mapping και όλα flat. Το crysis 1 αν και σε κάποια σημεία δείχνει πλέον outdated δεν παυει να δέιχνει καλύτερο.

Δημοσ.

Δεν το αποδέχομαι με τίποτα χωρίς να έιμαι hater του sequel.Απλά δεν αποδέχομαι την κονσολιζέ θολούρα στα γραφικά.Δεν αποδέχομαι τo γκριζαρισμένο φτωχό debris. Μηδέν bump mapping και όλα flat. Το crysis 1 αν και σε κάποια σημεία δείχνει πλέον outdated δεν παυει να δέιχνει καλύτερο.

Ότι και να πεις δεν νιώθει.

Δημοσ.

Μπορώ να δεχτώ ότι σε κάποιον αρέσει περισσότερο το Crysis 1 από το 2 τόσο σε PC, όσο και σε κονσόλες, μπορώ να ανεχτώ τεχνικούς όρους στα γραφικά και εξηγήσεις επιστημονικές, μπορώ να δεχτώ ότι το Crysis 2 είναι χειρότερο,

σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι τα γραφικά του Crysis 1 σε Medium. Είναι τόσο χάλια που δεν το πίστευα. Δεν τα είχα βάλει ποτέ όλα Medium και όταν το έκανα πρόσφατα το παιχνίδι πήγε πραγματικά 10 χρόνια πίσω!

Να είμαστε αντικειμενικοί παιδιά. Ας σταματήσει αυτή η καραμέλα με τα Medium Settings.

Δημοσ.

σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι τα γραφικά του Crysis 1 σε Medium. Είναι τόσο χάλια που δεν το πίστευα. Δεν τα είχα βάλει ποτέ όλα Medium και όταν το έκανα πρόσφατα το παιχνίδι πήγε πραγματικά 10 χρόνια πίσω!

Για αυτο λεγονται και medium

Δημοσ.

Ναι σίγουρα, απλός αναφέρεται συχνά ότι το Crysis 2 σε κονσόλες είναι χειρότερο από το Crysis 1 σε Medium.

Οκ δεν ειναι χειροτερο.

Ειναι στα ισα.

Δημοσ.

Βασικα δεν ειμαι φαν του setting της "ζουγκλας" αλλα μπορω να πω οτι μ'αρεσε αρκετα το Crysis. Το δευτερο.. με αφησε με την γευση του ανεκπληρωτου. Περα απο τα γραφικα -- που καλως ή κακως αυτα εκαναν ευρεως γνωστο το παιχνιδι -- εχω αλλα παραπονα.

Το παιχνιδι μου φαινεται λιγοτερο "original" απο το πρωτο. Παρολο που δεν αξιζε το 98% που ειχε λαβει απο το Pc Gamer πιστευω οτι ηταν ενα παιχνιδι με δικο του στυλ..

To Crysis 2 μου φαινεται σαν ενα Call of Duty επιστημονικης φαντασιας + nanosuit.

Δημοσ.

Βασικα δεν ειμαι φαν του setting της "ζουγκλας" αλλα μπορω να πω οτι μ'αρεσε αρκετα το Crysis. Το δευτερο.. με αφησε με την γευση του ανεκπληρωτου. Περα απο τα γραφικα -- που καλως ή κακως αυτα εκαναν ευρεως γνωστο το παιχνιδι -- εχω αλλα παραπονα.

Το παιχνιδι μου φαινεται λιγοτερο "original" απο το πρωτο. Παρολο που δεν αξιζε το 98% που ειχε λαβει απο το Pc Gamer πιστευω οτι ηταν ενα παιχνιδι με δικο του στυλ..

To Crysis 2 μου φαινεται σαν ενα Call of Duty επιστημονικης φαντασιας + nanosuit.

+1

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι αυτή. Ότι δεν είχε σχέση με το πρώτο Crysis.

Γι' αυτό μου άρεσε... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...