Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Σε μερικά σημεία δεν μπορεί να γίνει καλύτερο απο οπτικό τομέα.Σε κάποια αλλα είναι χειρότερο απο το crysis 1.Στο overall όμως τα γραφικά του είναι όσο πιο αληθινά μπορεί να δείξει αυτή η γενιά.Παίζει ρόλο και η tv για να λέτε μερικοί ότι είναι χάλια τα γραφικά ειδικά σε pc. αν το έλεγες αυτό για την PC Version του Crysis 2 άντε και να το δεχόμουν, αλλά για την console version του που στην καλύτερη είναι σαν medium settings στο pc, να είναι ίδια με την very high του Crysis 1...BULLSHIT...
king2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 αν το έλεγες αυτό για την PC Version του Crysis 2 άντε και να το δεχόμουν, αλλά για την console version του που στην καλύτερη είναι σαν medium settings στο pc, να είναι ίδια με την very high του Crysis 1...BULLSHIT... Κάτσε ρε συ πότε μίλησα για very high απο το Crysis 1?Με μια 8800gt το είχα παίξει σε high όλα σε μια 20άρα και ανάμεσα σε αυτά τα 2 κανω σύγκριση σε σχέση με το ps3 και την 42άρα.Στην αρχή μόλις βγαίνεις έξω απο το σπιτάκι δεν μου άρεσαν πολύ τα γραφικά αλλά όσο προχωράει καλυτερεύουν αρκετά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 προφανώς όταν συγκρίνουμε με το PC αναφερόμαστε στις μέγιστες ρυθμίσεις, ανεξαρτήτως hardware...
king2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 προφανώς όταν συγκρίνουμε με το PC αναφερόμαστε στις μέγιστες ρυθμίσεις, ανεξαρτήτως hardware... Βασικά το Crysis 1 είχε και ένα πρόγραμμα που μονταρες τα πάντα απο γραφικά αλλά ήθελε πολύ πιο βαρβάτη κάρτα απο ότι ήθελες σε very high settings.Εκείνα τα γραφικά ακόμα δεν τα έχει πιάσει κανένα game.Με έχει εντυπωσιάσει αρκετά παραπάνω απο ότι περίμενα το Crysis 2 και στο gameplay και στα γραφικά για αυτό παραξενεύομαι που κάποιοι μιλανε για απαράδεκτα γραφικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 χωρίς να βάλεις τα mods που έβγαλαν κάποιοι fans και μόνο με τα very high ή τα πειραγμένα cvar είχε καλύτερη ποιότητα γραφικών από το τωρινό Crysis 2 imho... με το DX11 patch, no idea...
gavros10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ρε παιδια το crysis 2 τωρα χωρις κανενα εξωτερικο προγραματακι, μονο του ετσι οπως ειναι δεν εχει directx 11? δεν εχει μαματα γραφικα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Εννοείται ότι το πρώτο Crysis έχει καλύτερο γραφικά από το Crysis 2. Το Crysis 2 θέλει αρκετό moding για να έρθει σε ''σωστά'' επίπεδα. ρε παιδια το crysis 2 τωρα χωρις κανενα εξωτερικο προγραματακι, μονο του ετσι οπως ειναι δεν εχει directx 11? δεν εχει μαματα γραφικα? Not even close.
Heatspreader Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 αλλά για την console version του που στην καλύτερη είναι σαν medium settings στο pc, να είναι ίδια με την very high του Crysis 1...BULLSHIT... Αν βάλεις κάποιος σε ένα PC, το Crysis 1 σε Medium Settings, ακόμα και σε μεγάλη ανάλυση (1920x1200), τα γραφικά είναι πάρα πολύ κατώτερα από κάποιο κακό παιχνίδι Playstation 3. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το Crysis 2. Ούτε συζήτηση ότι το τελευταίο στο PS3 δεν συγκρίνεται με το Crysis 1 του PC σε Medium. Επειδή πρόσφατα έπαιξα το Crysis 1 σε Medium, εκεί που έφτυσε, το Crysis 2, ή για να είμαι πιο ξεκάθαρος, εκεί που έφτυσε το Ressistance 1 του PS3, βγήκε το Crysis 1 σε Medium. Έλεος με αυτή την καραμέλα με τα Medium Settings. Δεν είναι Medium Settings, είναι Combined Settings... Όσον αφορά γραφικά Crysis Vs Crysis 2 (για PC πάντα), το δεύτερο δείχνει καλύτερα από θέμα γραφικών. Αμέσως αμέσως καλύτερα γραφικά στο όπλο και στα χέρια. Καλύτερα γραφικά και στο περιβάλλον. Όμως δεν καταστρέφονται τα κτήρια από εκρήξεις, δεν έχει καλές εκρήξεις με λίγα λόγια. Δεν κόβονται τα δέντρα... Επίσης το 2 έχει πολύ κακό Animation στις ομιλίες.
john2gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το μόνο που σώζει στην ουσία το Crysis 2 από το πρώτο μέρος (vanilla, χωρίς mods), είναι τα καλύτερα TOD's και ο Global Illumination. Δεν είναι τυχαίο που με πειραγμένα TOD's (ή ακόμα και με απλή παραμετροποίηση του SSAO) οι πίστες του πρώτου Crysis φαίνονται πολύ καλύτερες . Και η ποικιλία στα αντικείμενα είναι καλύτερη στο C2 μιας και δεν υπάρχει το μεγάλο draw distance του αρχικού και κατάφεραν να τις εμπλουτίσουν περισσότερο. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως είναι τόσο κατώτερο που πραγματικά αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος να κάθεται να τα συγκρίνει. Τώρα με τον editor βέβαια θα δούμε επιτέλους μερικά καλά παραδείγματα του τι θα μπορούσαμε να είχαμε από την αρχή. Δυστυχώς όμως το περιορισμένο destructibility δεν το βλέπω να mod-άρεται ώστε να έρθει στα επίπεδα των Bad Company 2 / Crysis 1 PS: Και γελάω όταν βλέπω σε άλλα forums σχόλια ότι οι εκρήξεις σαν οπτικό θέαμα είναι καλύτερες από του πρώτου. Βάλτε παλικάρια μου κάνα Xigmatek's Mod ή το FXMod του YodaStar να δείτε τι σημαίνει ωραίες εκρήξεις
Heatspreader Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το μόνο που σώζει στην ουσία το Crysis 2 από το πρώτο μέρος (vanilla, χωρίς mods), είναι τα καλύτερα TOD's και ο Global Illumination. Δεν είναι τυχαίο που με πειραγμένα TOD's (ή ακόμα και με απλή παραμετροποίηση του SSAO) οι πίστες του πρώτου Crysis φαίνονται πολύ καλύτερες . Δεν αμφιβάλλω. Οι συγκρίσεις γίνονται χωρίς Mods όμως. Και η ποικιλία στα αντικείμενα είναι καλύτερη στο C2 μιας και δεν υπάρχει το μεγάλο draw distance του αρχικού και κατάφεραν να τις εμπλουτίσουν περισσότερο. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως είναι τόσο κατώτερο που πραγματικά αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος να κάθεται να τα συγκρίνει. Ας είναι γι' αυτό. Λογικό να υπάρχει σύγκριση μεταξύ πρώτου και δεύτερου. Καλύτερα γραφικά, καλύτερο σενάριο, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι. Τώρα με τον editor βέβαια θα δούμε επιτέλους μερικά καλά παραδείγματα του τι θα μπορούσαμε να είχαμε από την αρχή. Δυστυχώς όμως το περιορισμένο destructibility δεν το βλέπω να mod-άρεται ώστε να έρθει στα επίπεδα των Bad Company 2 / Crysis 1 Θες να πεις στα επίπεδα μονταρισμένου Crysis 1. Edit: http://gamingbolt.com/crysis-2-vs-crysis-1-1080p-in-game-screenshot-comparison?pid=1164 Ειδικά στο όπλο και τα χέρια η διαφορά είναι ολοφάνερη. Βέβαια το Crysis 1 για τα χρόνια του κοντράρεται άνετα!
john2gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δεν αμφιβάλλω. Οι συγκρίσεις γίνονται χωρίς Mods όμως. Η σύγκριση γίνεται με ότι είχαμε πριν, είτε ήταν mod-αρισμένο, είτε όχι. Είναι σαν να σου πω ότι το νέο μου σουφλέ κάνει 60 ευρώ κι είναι πιο ωραίο από το παλιό μου που κάνει τώρα 20 ευρώ κι ας έχει προσθέσει αφιλοκερδώς στην συνταγή ο Χ επιπλέον σοκολάτα, κάνοντας το έτσι υπερβολικά καλύτερο από το δικό μου. Ε δεν θα πας να πάρεις το νέο μου σουφλέ με το σκεπτικό <<Ναι αλλά χωρίς εκείνη την σοκολάτα ήταν χειρότερο το παλιό>> Θες να πεις στα επίπεδα μονταρισμένου Crysis 1. Η 'καταστρεψιμότητα' του C2 είναι έτη φωτός πίσω από την αντίστοιχη του unmodded Crysis 1, πόσο μάλλον από του modded με τα bullet penetration και dismemberment PS: Τραγική η σύγκριση από το GamingBolt. Στην foto του C2 είναι σε μέρος που πέφτει ο ήλιος πάνω στον χαρακτήρα (άρα έχουμε και specular mapping + normal mapping πάνω στο χέρι/όπλο εξαιτίας του ήλιου) ενώ στο C1 είναι σε σκιά με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζονται αυτά.
Heatspreader Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Η σύγκριση γίνεται με ότι είχαμε πριν, είτε ήταν mod-αρισμένο, είτε όχι. Όχι, δεν πάει έτσι. Δεν έχουν όλοι την όρεξη, την γνώση και τα μηχανήματα να βάλουν Mods στα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα για να έχει ενδιαφέρον βάζεις και τα Mods. Το παράδειγμα με το σουφλέ σοκολάτας δεν είναι τόσο εύστοχο. Βέβαια μου άνοιξες την όρεξη . Η 'καταστρεψιμότητα' του C2 είναι έτη φωτός πίσω από την αντίστοιχη του unmodded Crysis 1, πόσο μάλλον από του modded με τα bullet penetration και dismemberment Δεν διαφωνώ σε αυτό. Πράγματι στο Crysis 2 δεν καταστρέφεται σχεδόν τίποτα. Το ανέφερα και πιο πριν. "bullet penetration και dismemberment" Αυτά δεν ξέρω τι είναι. Τι εννοείς?
john2gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Όχι, δεν πάει έτσι. Δεν έχουν όλοι την όρεξη, την γνώση και τα μηχανήματα να βάλουν Mods στα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα για να έχει ενδιαφέρον βάζεις και τα Mods. Με παραλληλισμό: Δεν έχουν όλοι την όρεξη, την γνώση και τα μηχανήματα για να φτιάξουν ένα PC δυνατότερο από το Χ360. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα γραφικά στο PC είναι κατώτερα από αυτά του X360 επειδή κάποιος έκανε μάπα σύνθεση . Από την στιγμή λοιπόν που υπάρχουν τόσα μέρη, τόση βοήθεια από τους modders και μη, θεωρώ επιεικώς τραγικό κάποιος να μην τα χρησιμοποιήσει. Δεν είναι δυσεύρετα με χάλια οδηγίες ώστε να πεις ότι είναι παλούκι η όλη φάση. "bullet penetration και dismemberment" Αυτά δεν ξέρω τι είναι. Τι εννοείς? Είχαν βγει mods με τα οποία οι σφαίρες περνούσαν μέσα από αντικείμενα (bullet penetration), ενώ με ένα άλλο κοβόντουσαν τα μέλη των πεζοναυτών. Πρέπει να παίζουν ακόμα στο CryMod, δεν είμαι σίγουρος.
Heatspreader Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Με παραλληλισμό: Δεν έχουν όλοι την όρεξη, την γνώση και τα μηχανήματα για να φτιάξουν ένα PC δυνατότερο από το Χ360. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα γραφικά στο PC είναι κατώτερα από αυτά του X360 επειδή κάποιος έκανε μάπα σύνθεση . Από την στιγμή λοιπόν που υπάρχουν τόσα μέρη, τόση βοήθεια από τους modders και μη, θεωρώ επιεικώς τραγικό κάποιος να μην τα χρησιμοποιήσει. Δεν είναι δυσεύρετα με χάλια οδηγίες ώστε να πεις ότι είναι παλούκι η όλη φάση. Κοίταξε να δεις. Να σου πω κάτι άλλο περί αυτού δεν έχω. Όπως σου είπα θεωρώ δίκαιο να συγκρίνεις δύο πράγματα και ειδικά παιχνίδια όπως βγαίνουν από το κουτί τους (Μάλιστα να είναι και αυθεντικά χωρίς Cracks). Install>Run>Options Όλα High και αρχίζεις και βλέπεις τι συμβαίνει. Εγώ αυτό θεωρώ δίκαιο. Εσύ όχι. Δεν θα τα χαλάσουμε κιόλας. Είχαν βγει mods με τα οποία οι σφαίρες περνούσαν μέσα από αντικείμενα (bullet penetration), ενώ με ένα άλλο κοβόντουσαν τα μέλη των πεζοναυτών. Πρέπει να παίζουν ακόμα στο CryMod, δεν είμαι σίγουρος. Δεν τα έχω βάλει αυτά. Βασικά εγώ εκεί που ξενέρωσα με το Crysis 1, ήταν όταν έβαλα Texture Pack και Natural Mod. Όλα έδειχαν φανταστικά, απίστευτα. Δυστυχώς όμως η απόδοση ήταν πολύ κακή και όταν το γύρισα στο unmodded δεν μπορούσα να το βλέπω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Αν βάλεις κάποιος σε ένα PC, το Crysis 1 σε Medium Settings, ακόμα και σε μεγάλη ανάλυση (1920x1200), τα γραφικά είναι πάρα πολύ κατώτερα από κάποιο κακό παιχνίδι Playstation 3. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το Crysis 2. Ούτε συζήτηση ότι το τελευταίο στο PS3 δεν συγκρίνεται με το Crysis 1 του PC σε Medium. δεν τα βάζουμε όμως, παίζουμε τουλάχιστον σε high και ακόμα και σε αυτά τα settings το Crysis 1 είναι καλύτερο από το Crysis 2 στις κονσόλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα