Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά μην απορείς γιατί είσαι μπάκουρος :P

Bah εγώ νόμιζα ότι είμαι μπάκουρος γιατί πέφτω συνέχεια πάνω σε τρελές π**τάνες

Όπως και να χει Ι don't care γιατί έχω εσένα τρελό αγόρι

:P

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τερματισα και εγω με την σειρα μου...αλλα δεν καταλαβα το σεναριο στο τελος...

>αυτη η nanosuit τι κανει τελικα ? και ο propheτ στο τελος πως ξαναεπανηλθε ?

υποθετω οτι η nanosuit σαν συμβιωτικος οργανισμος και οχι απλα μια στολη , εχει στην δικη της "προσωπικοτητα" και ο prophet ειναι στην ουσια η στολη

οποτε αυτο που νομιζω οτι εγινε στο τελος ειναι οτι η στολη πηρε ελεγχο της συνειδησης του alcatraz και πλεον ο alcatraz αυτοπροσδιοριζεται ως prophet

πιστευω δηλαδη οτι και στον προηγουμενο prophet κατι τετοιο συνεβη.

αυτη η ιδεα αρχισε να μου μπαινει οταν σε καποια φασεη η στολη να σου λεει "wake up marine" ή κατι τετοιο. ειναι δηλαδη και αυτη "εμψυχη" κατα μια εννοια.

καπως ετσι το βλεπω εγω, δεν εψαξα στο internet καποια επισημη εξηγηση να σου πω την αληθεια , οποτε μπορει να το αντιλαμβανομαι τελειως λαθος :rolleyes: και απλα η συνειδηση του prophet να εχει απορροφηθει απο τη στολη και τελικα να αρχιζει να νομιζει ο alcatraz οτι ειναι ο prophet.

ομως η αρχικη μου θεωρια μου φαινεται πιο "λογικη" καθως στο crysis η στολη ειναι το θεμα και οχι ο οι ανθρωπινοι χαρακτητρες ;)

Δημοσ.

υποθετω οτι η nanosuit σαν συμβιωτικος οργανισμος και οχι απλα μια στολη , εχει στην δικη της "προσωπικοτητα" και ο prophet ειναι στην ουσια η στολη

οποτε αυτο που νομιζω οτι εγινε στο τελος ειναι οτι η στολη πηρε ελεγχο της συνειδησης του alcatraz και πλεον ο alcatraz αυτοπροσδιοριζεται ως prophet

πιστευω δηλαδη οτι και στον προηγουμενο prophet κατι τετοιο συνεβη.

αυτη η ιδεα αρχισε να μου μπαινει οταν σε καποια φασεη η στολη να σου λεει "wake up marine" ή κατι τετοιο. ειναι δηλαδη και αυτη "εμψυχη" κατα μια εννοια.

καπως ετσι το βλεπω εγω, δεν εψαξα στο internet καποια επισημη εξηγηση να σου πω την αληθεια , οποτε μπορει να το αντιλαμβανομαι τελειως λαθος :rolleyes: και απλα η συνειδηση του prophet να εχει απορροφηθει απο τη στολη και τελικα να αρχιζει να νομιζει ο alcatraz οτι ειναι ο prophet.

ομως η αρχικη μου θεωρια μου φαινεται πιο "λογικη" καθως στο crysis η στολη ειναι το θεμα και οχι ο οι ανθρωπινοι χαρακτητρες ;)

xm!!εγω παντως τα εχω χασει λιγο :rolleyes:

Δημοσ.

αφήστε την, καλά τα πάει . τόσο καιρό παραπονιέστε για τις <<αδύναμες>> κονσόλες. τώρα που μία εταιρία ζητάει κάτι παραπάνω "γκρινιάζετε" πάλι ? άμα ζητούσαν όλες οι εταιρίες ολο ένα και περισσότερα απο τις κονσόλες δεν θα ήμασταν εδώ τώρα

Δημοσ.

Ερωτηση.

Επαιξα το crysis και το τερματισα στο xbox360.Τα γραφικα δεν μαρεσαν καθολου.πχ εβλεπα κατω το χορταρι και δεν ειχε πυκνοτητα ,ηταν σαν να ειναι κολλημενο στην ασφαλτο,τα φυλα απλα κολημενα χωρις καθολου πυκνοτητα,δεν ειχε πολλες λεπτομερεις κτλ

Ειναι ετσι και στο pc[high παντα]?

Δημοσ.

στο pc το high είναι το low. δεν το πρόσεξα καθόλου για να είμαι ειλικρινείς αλλά παίζει να είναι τα texture για να αυξήσουν τα frames στις κονσόλες.

Δημοσ.

Έτσι είναι και στο PC τα γραφικά. Αφού η έκδοση είναι console ported και εφόσον δεν έχει βγει ακόμα το Dx11 patch, λογικό είναι να είναι τα ίδια.

Δημοσ.

Ερωτηση.

Επαιξα το crysis και το τερματισα στο xbox360.Τα γραφικα δεν μαρεσαν καθολου.πχ εβλεπα κατω το χορταρι και δεν ειχε πυκνοτητα ,ηταν σαν να ειναι κολλημενο στην ασφαλτο,τα φυλα απλα κολημενα χωρις καθολου πυκνοτητα,δεν ειχε πολλες λεπτομερεις κτλ

Ειναι ετσι και στο pc[high παντα]?

τα φυλλα κολλημενα στην ασφαλτο υπαρχουν και στο pc το θυμαμαι χαρακτηριστικα αυτο

εγω παντως τραβηξα ενα συντομο βιντεακι, φαινονται και καποια γρασιδια αν θες να παρεις μια ιδεα

Δημοσ.

Για τους κατόχους Crossfire καρτών, έχει κυκλοφορήσει το Catalyst Application Profiles 3, το οποίο και βελτιώνει την απόδοση του Crossfire, ενώ επιλύει το πρόβλημα flickering.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...