ezy7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 εγω τωρα το ξεκινησα την πρωτη πιστα τα fps ειναι κολημενα στα 60 αντε 61 με αναλυση 2560 x 1080 αλλα κα στο μονιτορ το 24 που το εβαλα παλι 60 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 @SlimData 7 ωρες (στο normal) δεν το λες και ικανοποιητικο κατα την αποψη μου, αλλα ηταν γεματο και ειχε πολυ ωραιο story. Με αλλα λογια, συμφωνω, ηταν καπως μικρο.. Δεν εχει το βαθος της Cryengine 1 Να σε διορθωσω..? CryEngine1 = Far Cry CryEngine2 = Crysis/Crysis Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Να σε διορθωσω..? CryEngine1 = Far Cry CryEngine2 = Crysis/Crysis Warhead Σωστα, ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 DX11 Announced for Crysis 2! We would like to announce that there will be a DX11 patch released for Crysis 2. We are working to get the best out of DX11, so we’ll wait to announce the features until a little closer to release. λες και δεν το ξέραμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 shit on their graves θα έλεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCkiller Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αφού το παιχνίδι πούλησε ήδη, χλωμό το κόβω να ασχοληθούν σοβαρά με το dx11. Μακάρι να βγω ψεύτης βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slothvar Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Directx 10 θα έχει το patch η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 λογικά ναι, μέσω DX11 path... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Βασικά δε κατάλαβα γιατί φτάσαμε να συζητάμε για stuttering σε ένα θέμα που δεν έχει να κάνει με αυτό. Και εννοώ πως το stuttering δε σου ρίχνει τα fps ή ότι άλλο, οπότε στη περίπτωση μας (benchmark) δεν μιλάμε για stuttering. Πάντως ορισμένες πληροφορίες γιαυτό το θέμα αν ενδιαφέρεσαι θα βρεις και εδώ : http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/sygkekrimeni-aporia-panw-se-microstuttering-88432.html Δεν ρίχνει τα FPS, απλά φαίνεται όταν είμαστε κάτω από 60 όπως σωστά αναφέρει ο φίλος στο γειτονικό Forum. @SlimData 7 ωρες (στο normal) δεν το λες και ικανοποιητικο κατα την αποψη μου, αλλα ηταν γεματο και ειχε πολυ ωραιο story. Με αλλα λογια, συμφωνω, ηταν καπως μικρο.. 7 ώρες αν τρέχεις και δεν πολυψάχνεις προσπαθώντας να μαζέψεις τα DNA. Αν θες να παίξεις Sneak σε κάποιες φάσεις θες ώρα. Αφού το παιχνίδι πούλησε ήδη, χλωμό το κόβω να ασχοληθούν σοβαρά με το dx11. Μακάρι να βγω ψεύτης βέβαια. Δεν πούλησαν όμως Hardware. Καιρός είναι λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 shit on their graves θα έλεγα... +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 shit on their graves θα έλεγα... +1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Παντως παιδες αξιζει να μαζεψετε μπολικο DNA και να ξεκλειδωσετε το nanο recharge, απλως μαμαει.. Η ενεργεια φορτωνει σχεδον στον διπλασιο χρονο απο πριν.. 7 ωρες (στο normal) δεν το λες και ικανοποιητικο κατα την αποψη μου, αλλα ηταν γεματο και ειχε πολυ ωραιο story. Με αλλα λογια, συμφωνω, ηταν καπως μικρο.. Εγω κοντευω τις 7 ωρες και εχω 7 πιστες ακομα (veteran).. Δεν αξιζει να το περνας στο ντουκου, εχει φαση να τρεχεις και να μαζευεις το DNA στο πεδιο της μαχης.. λογικά ναι, μέσω DX11 patch... Μικρο λαθακι Επεξ/σία 9 Απριλίου 2011 από pabou13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλά το έγραψε path..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δικο μου λαθος, τωρα καταλαβα τι εννοουσε. Μετα απο ποσες ωρες παιχνιδι καταλαβαινεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Στο μεσαίο επίπεδο δυσκολίας μου πήρε 10:30 ώρες και δεν το βιαζόμουνα, ίσα-ίσα που κάποιες στιγμές ήμουνα και υπερβολικός στο stealth. Γι'αυτό και μου άφησε την εντύπωση πως ήταν κάπως μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα