xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τί βάζετε γμτο walkthroughs και μάλιστα χωρίς spoiler ;; Ήμαρτον !
Drop_Dead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τελικα το εκανα να λειτουργισει,αλλα το εχω στο extreme και παιζει σαν gamer! Τι εννοεις ?
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τί βάζετε γμτο walkthroughs και μάλιστα χωρίς spoiler ;; Ήμαρτον ! Οντως, ποιο το νοημα να παιξεις κατι με walkthrough και τετοια..? Σκοτωνεις το παιχνιδι..
john2gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ακόμα δεν βγήκε το dx11 patch? Coming soon είπαν χθες στο Twitter (άσε την Ράδιο Αρβύλα που έλεγε για σήμερα). Συνήθως το coming soon σημαίνει μισός μήνας οπότε μέσα Απριλίου θα βγει. Εντός της βδομάδας θα βγει patch που θα διορθώνει προβλήματα ασφαλείας, καθώς επισής και διάφορα άλλα bugs
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τί βάζετε γμτο walkthroughs και μάλιστα χωρίς spoiler ;; Ήμαρτον ! Ταραχτηκες επειδη σου spoilare το ονομα της αποστολης ? Τι εννοεις ? Λογικα οτι ενω παει απο gamer σε extreme δεν παρατηρει καμια αλλαγη.
Drop_Dead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πλακα πλακα ετσι ειναι. Δεν εχει δα και τοση μεγαλη διαφορα. Στο crysis 1 τα low με τα very high ειναι η μερα με την νυχτα ενω εδω ειναι πιο κοντα. Btw δειτε αυτο εδω : Link
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ωραιοι οι της Crytek.Αντε τωρα να βγαλουν και το υπεροχο dx11 πατσακι να κανουν το παιχνιδι σαν το metro να τα δουμε ολα!
ektor7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τι εννοεις ? Για το Crysis2AdvancedGraphicsOptions,που το ρυθμηζω στο extreme και το παιχνιδι ειναι σαν να το εχω σε gamer.Aυτο εννοω! Δλδ δε πιανουν οι ρυθμησεις του!
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Θα βγαλουν πατσακι σημερα ή αυριο, και θα εχει να σκαλιζεις συγκεκριμενες ρυθμισεις (και εννοειται θα ειναι για αυξηση ασφαλειας). υγ : θεωρητικα θα εχει και dx11 exe. υγ2 : αλλο crytek, αλλο 4Α Games
ektor7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πλακα πλακα ετσι ειναι. Δεν εχει δα και τοση μεγαλη διαφορα. Στο crysis 1 τα low με τα very high ειναι η μερα με την νυχτα ενω εδω ειναι πιο κοντα. Btw δειτε αυτο εδω : Link Για να τους ευχαρηστησει ολους,εκτος φυσικα αυτους που εστισαν τα pc τους,περιμενοντας κυριος αυτο το παιχνιδι!
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Θα βγαλουν πατσακι σημερα ή αυριο, και θα εχει να σκαλιζεις συγκεκριμενες ρυθμισεις (και εννοειται θα ειναι για αυξηση ασφαλειας). υγ : θεωρητικα θα εχει και dx11 exe. υγ2 : αλλο crytek, αλλο 4Α Games Καλα ναι αλλο δεν λεω.Απλα μ@λ@κιζονται λιγο με το Crysis 2 γενικοτερα οποτε με τον εναν η με τον αλλον τροπο ηρθε η συγκριση στο μυαλο μου. Δηλαδη κοιτα παραπανω τι λενε τα παιδια...βαζεις απο gamer σε extreme (δεν λεω μονο για τον ektor7) και τα textures δεν δεχονται καποια σοβαρη αλλαγη. Δεν σου θυμιζει λιγο το πως εβαζες dx11 στο Metro και δν αλλαζε κατι?
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 To AA και το Blur σου ενεργοποιει στο extreme, τι παραπανω να εδινε απο μερια γραφικων.. Και εγω που το δοκιμασα και στα 3, μονο αυτο αλλαζει, ποιο υψηλο επιπεδο ΑΑ.. Το Metro εχω και ATi (ειχα και τον παλιο επεξεργαστη), ετρεχε σκατε ολε.. Δεν μου αρεσε και καθολου το παιχνιδι (με το ζορι το τερματησα), απλα το επαιξα γιατι δεν ειχα αλλο fps..
ektor7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν σου θυμιζει λιγο το πως εβαζες dx11 στο Metro και δν αλλαζε κατι? Σε ποιο παιχνιδι εχει δει καποιος ουσιαστικη διαφορα στα γραφικα με το dx11? Mονο στα 3Dmarks φενεται η χαοτικη διαφορα του dx11 με το dx10,γιατι αραγε?
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σιγα μην καθομαι να κανω benchmark να βγαλω ποντους.. Αφου παιζω τα παιχνιδια μου ανετα, απο εκει και περα, τα αλλα ειναι τριχες. Οσο περι DX, ουτε με 10/10.1 δεν ειδα διαφορα σε σχεση με το 9. Απειροελαχιστες. Πχ : Hawx με DX10.1, λιγο στις ακτινες του ηλιου πιο ρεαλιστικα φαινοταν. Crysis με DX10, τα εφε της στολης ηταν πιο προσεγμενα. Απο εκει και περα το παρατησα, DX9 και αγιος ο Θεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα