Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προγραμμα που πρεπει να το κανω εξτρακτ,οπου θελω?

Και εκει που ξεκινω το προγραμμα πρωτη φορα, μου ζητα να ορισω θεση για το autoexec.cfg,που πρεπει να το δηλωσω?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 28/3/2011 στις 2:50 ΜΜ, ektor7 είπε

Εκει εχει μονο το system.cfg.Το αφερεσα και αυτο και παλι τιποτα!

Κατι λαθος κανω,αλλα δε ξερω τι! :-(

μηπως το αγορασες απο την ΕΑ? γιατι εγω αυτο εκανα κ το δικο μου δεν περιεχει αρχειο autoexec.cfg.

Δημοσ.
  Στις 28/3/2011 στις 2:52 ΜΜ, JohnVani18 είπε

Πρεπει να κανεις παλι προφιλ με το ιδιο ονομα που ειχες πριν (αν εκανες δικο σου).

Εγω πχ ειχα κανει, ετρεξα το προγραμματακι, εκανα παλι προφιλ με το ιδιο ονομα και αναγνωρισε κανονικα τα save.

edit : ακυρο.. νομιζα δεν σου αναγνωριζει τα save..

επανεγκατασταση το παιχνιδι..

Οταν κανω επανεγκατασταση να σβησω και τα save?

Στις 28/3/2011 στις 2:56 ΜΜ, scrooge είπε

μηπως το αγορασες απο την ΕΑ? γιατι εγω αυτο εκανα κ το δικο μου δεν περιεχει αρχειο autoexec.cfg.

Οχι,απο θειο. :-)

Δημοσ.
  Στις 28/3/2011 στις 2:59 ΜΜ, JohnVani18 είπε

Oxι, απλα re-install.

υγ : να 'ναι καλα ο θειος που μας αφηνει να δοκιμασουμε κατι πριν παμε για αγορα

Να κανω unistall και install,αλλα χωρις να αφερεσω τα saves?

Στο παιχνιδι μπορω να μπω απο το patch,αλλα δε μπορω ουτε να μπω ουτε να αλλαξω τις ρυθμησεις απο το Crysis2AdvancedGraphicsOptions.

Δημοσ.

Ναι. Τα save αστα οπως ειναι. Αν μεινουν αρχεια μετα την απεγκατασταση στον φακελο εγκαταστασης σβηστα για να μην δημιουργηθουν τα ιδια προβληματα.

Εγω παντως κανονικα παιζω.. Μου εκανε κι εμενα νουμερα στην αρχη (δεν αναγνωρισε save, χαθηκαν τα unlocks, η ευκολια πηγε στο easy), αλλα τωρα ειναι οκ.

Δημοσ.
  Στις 28/3/2011 στις 2:59 ΜΜ, JohnVani18 είπε

Oxι, απλα re-install.

υγ : να 'ναι καλα ο θειος που μας αφηνει να δοκιμασουμε κατι πριν παμε για αγορα

To αγωρασα,αλλα το πασχα θα ερθει,μαζι με τα αλλα δωρακια που πειρα απο αμερικη, με τον πραγματικο θειο.

Δημοσ.

Εγω εβαλα στο ματι τη nano edition, αλλα αντε να δουμε αν μας κατσει.. Ερχεται και το F3AR, Resistance 3, εχουμε και το Killzone 3 στο μυαλο.. Ασε.... :fear:

Δημοσ.
  Στις 28/3/2011 στις 3:07 ΜΜ, JohnVani18 είπε

Ναι. Τα save αστα οπως ειναι. Αν μεινουν αρχεια μετα την απεγκατασταση στον φακελο εγκαταστασης σβηστα για να μην δημιουργηθουν τα ιδια προβληματα.

Εγω παντως κανονικα παιζω.. Μου εκανε κι εμενα νουμερα στην αρχη (δεν αναγνωρισε save, χαθηκαν τα unlocks, η ευκολια πηγε στο easy), αλλα τωρα ειναι οκ.

Ωραια κανω re-install και βλεπουμε!Τhx! :-)

Δημοσ.

Αμα κανει παλι τα ιδια, πανε στο save και σβησε ενα αρχειο που ειναι για τα settings (αν τελικα ηθελε μονο αυτο, σορρυ που σε εβαλα σε διαδικασια επανεγκαταστασης).. :rolleyes:

Δημοσ.
  Στις 28/3/2011 στις 3:10 ΜΜ, JohnVani18 είπε

Εγω εβαλα στο ματι τη nano edition, αλλα αντε να δουμε αν μας κατσει.. Ερχεται και το F3AR, Resistance 3, εχουμε και το Killzone 3 στο μυαλο.. Ασε.... :fear:

Εγω δε παω καθολου την sony αλλα μου εμεινε το ενα απο τα δυο ps3 του μικρου και ετσι πηρα το mortal kombat και tekken6!

Ελπιζω μεχρι τα χριστουγεννα να βγει και το BF3!

Στις 28/3/2011 στις 3:13 ΜΜ, JohnVani18 είπε

Αμα κανει παλι τα ιδια, πανε στο save και σβησε ενα αρχειο που ειναι για τα settings (αν τελικα ηθελε μονο αυτο, σορρυ που σε εβαλα σε διαδικασια επανεγκαταστασης).. :rolleyes:

Δε ξεκινησα ακομη! :-D

Δημοσ.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φρεσκο walkthrough

Επεξ/σία από SpirtouLisS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...