jimkos132 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το τερματισα πρην μια ωρα καλο ηταν εαν και μ διαφεβγει ενα πραγμα γιατι οι εξωγηινοι ειναι διαφορετικοι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μόνο αυτό σε πείραξε στο στόρυ;
SlackulatoR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Για κάποιον που έλεγε ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από πολλούς εχθρούς με sprint όπως στο Crysis 1, υπάρχει ακόμη το sprint απλά το έβαλαν στους εχθρούς. Πέτα τους μια grenade να δεις πως τρέχουν
ThrowDOWN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 στην post human δυσκολια ηταν πολυ καλο , ειχε καλο challenge και αξιζει να το παιξεις. αντε να βγει κανενα dx11 Patch να πεσουν λιγο τα frames ειχαμε καλομαθει απο το 1
scorpion8283 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 παιδια ειναι κανενας που να το εχει κατεβασει και να του cr@sharei?εγω καθε φορα που το βαζω να παιξει μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου μου crasharei παντα!!! τα χαρακτηριστικα μου ειναι:core 2 duo@ 3ghz,ram 4gb,win.7 ultimate 64-bit,nvidia 8800gt 512 mb σε οποια αναλυση και να το βαλω σκαλωνει...plz οποιος γνωριζει κατι ασ με βοηθησει...ευχαριστω!!! Απο ενα σημειο και μετα αρχισε να κρασαρει σε και σε μενα και μαλιστα στην αρχη...του Crash site... Ειμαι με 6950,οποτε δεν πρεπει να φταιει τo hardware...δεν ξερω μηπως εχει σχεση το trixx.....
aekoupoli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 παιδια η θολουρα τριγυρω στα κτηρια στο background πως φευγει?οταν εκανα ζοομ θολωνε η οθονη στην ακρη οπως κ το οπλο,αυτα τα εχω απενεργοποιησει,αλλα μολις τα απενεργοποιω εμφανιζεται η θολουρα στο βαθος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πιο πολύ depth of field μου ακούγεται παρά motion blur...
aekoupoli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ναι οταν το βαζω οff κ κανω ζουμ εμφανιζεται η θολουρα στην οθονη στις ακρες κ στο οπλο αλλα φευγει απο το βαθος η θολουρα το Radial blur παιζει ρολο?
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το Radial blur είναι το blur στην άκρη της οθόνης, δοκίμασέ το.
aekoupoli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 στις ακρες κ στο οπλο οταν κανω ζουμ δεν εχω θολουρα αλλα εχω στο βαθος οταν δεν κανω ζουμ,οταν κανω ζουμ εξαφανιζεται κ στο βαθος, αν βαλω να εχω θολουρα οταν κανω ζουμ στις ακρες κ στο οπλο,τοτε απο το βαθος εξαφανιζεται η θολυρα κ χωρις να εχω ζουμ. απλα οτι συνδιασμο εχω κανει ποτε δεν εχω πετυχει να μην εχω θολουρα ουτε στις ακρες κ ουτε στο βαθος,η το 1 η το αλλο θα εχω,μηπως φταιει αυτο κατι r_MotionBlurShutterSpeed=65
ektor7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Που στα κοματια βρισκεται αυτο το autoexec.cfg,για να το διαγραψω?Δε μου ξεκιναει το παιχνιδι!
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Στον φακελο εγκαταστασης του παιχνιδιου (Crysis 2), τερμα εξω (στο root δηλαδη).
ektor7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εκει εχει μονο το system.cfg.Το αφερεσα και αυτο και παλι τιποτα! Κατι λαθος κανω,αλλα δε ξερω τι!
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πρεπει να κανεις παλι προφιλ με το ιδιο ονομα που ειχες πριν (αν εκανες δικο σου). Εγω πχ ειχα κανει, ετρεξα το προγραμματακι, εκανα παλι προφιλ με το ιδιο ονομα και αναγνωρισε κανονικα τα save. edit : ακυρο.. νομιζα δεν σου αναγνωριζει τα save.. επανεγκατασταση το παιχνιδι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα