Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 καλά κρύψου πίσω από το δάχτυλό σου...
Heatspreader Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 @pscrazy Εμένα μου κάνεις τύπος που ζηλεύει που δεν έχει PS3.... Είτε το θέλεις, είτε όχι η κονσόλα είναι μια χαρά. Ένας που δεν έχει και δεν είναι κονσολάκιας, ολοκληρωμένη άποψη δεν μπορεί να έχει, γιατί αμέσως θα τη συγκρίνει με PC και θ' αρχίσει η μάχη... Είμαι ο πρώτος που κράζω το PS3, αλλά για άλλους λόγους... Οπου ποστάρεις πάντα κάτι αρνητικό θα πεις και ξεκάρφωτο! Σε ταΐζω, αλλά έλεος!!!
giorgos147 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 @pscrazyΕμένα μου κάνεις τύπος που ζηλεύει που δεν έχει PS3.... Είτε το θέλεις, είτε όχι η κονσόλα είναι μια χαρά. Ένας που δεν έχει και δεν είναι κονσολάκιας, ολοκληρωμένη άποψη δεν μπορεί να έχει, γιατί αμέσως θα τη συγκρίνει με PC και θ' αρχίσει η μάχη... Τώρα θα πει ότι είχε και εκείνος PlayStation, και το έδωσε.
pscrazy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) @pscrazyΕμένα μου κάνεις τύπος που ζηλεύει που δεν έχει PS3.... Είτε το θέλεις, είτε όχι η κονσόλα είναι μια χαρά. Ένας που δεν έχει και δεν είναι κονσολάκιας, ολοκληρωμένη άποψη δεν μπορεί να έχει, γιατί αμέσως θα τη συγκρίνει με PC και θ' αρχίσει η μάχη... Είμαι ο πρώτος που κράζω το PS3, αλλά για άλλους λόγους... Οπου ποστάρεις πάντα κάτι αρνητικό θα πεις και ξεκάρφωτο! Σε ταΐζω, αλλά έλεος!!! Πιστευε οτι θες. Εσυ γιατι το κραζεις το μηχανημα ? Γιατι λες για αλλο λογο (περα απο το gaming) πχ Δεν σου αρεσουν οι βιδες του ? Να δω δηλαδη απο τι θα κρινεις τη κονσολα... Παρε ενα χβοχ να ξελαμπικαρης λεω εγω, και αφησε το sony για το uncharted 2 οταν ερθει το Οκτωβριο Εκει μαλιστα αξιζει να το ανοιξουμε για ενα σαβατοκυριακο και αν εχει καλο Online περισσοτερο. Αλλα ειμαστε offtopic, εδω λεμε για το Crysis 2 . Ποτε το περιμενουμε το Crysis 2 , μεσα στο 2010 ? Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2009 από pscrazy
kostacurtas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Crytek release teaser for Crysis 2, teaser website also goes live Crytek’s put live a second teaser trailer for Crysis 2. It was hinted at just before the start of GamesCom last week. You can catch it at the teaser site that has gone live as well. Go find that here. It’s out next year for PC as well as Playstation 3 and Xbox 360 for the first time.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 με το story τι θα γίνεται? οι console owners θα μπαίνουν στο κλίμα χωρίς να γνωρίζουν τι παίζει στο 1ο game?
kostacurtas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι επίσημο ThReSh σχετικά με την πλοκή του Crysis 2. Λογικά θα είναι sequel του Crysis και όχι κάποιο prequel. Αυτό το πιστεύω λόγω του τέλους από το Crysis. Δηλαδή: Οι Nomad, Psycho και Helena επιστρέφουν πίσω στην "σφαίρα" για να βρουν τον Prophet και να συνεχίσουν την μάχη με τους εξωγήινους. Θα περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις για να δούμε πως θα μπουν στο κλίμα και οι κάτοχοι κονσόλας.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 με το story τι θα γίνεται? οι console owners θα μπαίνουν στο κλίμα χωρίς να γνωρίζουν τι παίζει στο 1ο game? Θα τους πει "Search YouTube, Google, Wikipedia, etc." Όπως όταν πρόσφατα είχε δώσει serials σε ένα game με 19 ψηφία αντί για 20 και είπε σ'αυτούς που το αγόρασαν "δοκιμάστε το, 10 πιθανοί αριθμοί είναι". Η EA έχει πάντα την λύση.
Tenshi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Θα τους πει "Search YouTube, Google, Wikipedia, etc."Όπως όταν πρόσφατα είχε δώσει serials σε ένα game με 19 ψηφία αντί για 20 και είπε σ'αυτούς που το αγόρασαν "δοκιμάστε το, 10 πιθανοί αριθμοί είναι". Η EA έχει πάντα την λύση. Μπά...ακολουθώντας στην τακτική των Αμερικάνικων serials,θα πετάξει ένα "Previously on Crysis" και cliffhanger--->Nvidia the way its meant to be played--->Runs Great on Intel i7--->Crysis2 intro--->Main menu
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Τι ειναι αφτο..... να παρει παλι θα ξοδεψουμε λεφτα http://www.guru3d.com/news/crysis-2-movies-teaser-nanosuit-/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Τι ειναι αφτο..... να παρει παλι θα ξοδεψουμε λεφτα http://www.guru3d.com/news/crysis-2-movies-teaser-nanosuit-/ http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2863044&postcount=140 πάλι καλά που δεν το postαρε κανείς
onty Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Εγω εχω να πω οτι το χειμωνα δε προκειται να βγω απο το σπιτι. Θα λιωσω με ολα τα games που θα βγουνε... Και ειδικα το κραησης
pappous_soulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ποιός σου'πε ότι θα βγει τον χειμώνα? http://en.wikipedia.org/wiki/Crysis_2
onty Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Crysis 2 will not see release in 2009 Πιστευω οτι ειναι ανακριβειες του βικιπεδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα