IoannisDr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Παίδες, ξαφνικά εμφανίστηκε αυτό το αρχείο ( jinit.exe ) στην επιφάνεια εργασίας μου χωρίς να έχω κατεβάσει κάτι, ούτε επισκέφτηκα κανένα περίεργο site..προσπάθησα να το σβήσω αλλά μου βγάζει μήνυμα : it is being used by another person or program. Close any programs that might be using the file and try again! Το ad-aware και το Kaspersky που έχω δεν έδειξαν τπτ για ιο, spyware κτλ..Ξέρει κανείς τι παίζει?? Μήπως να μπω σε safe mode και να προσπαθήσω να το σβήσω ή θα γίνει τπτ χειρότερο?? Αν μπορεί κανείς να δώσει τα φώτα του, θα το εκτιμούσα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια guyz
random Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Πιθανον ειναι το jinitiator (για να ανοιξεις εφαρμογή oracle forms με τον browser), αν και δεν μπορώ να φανταστώ πως βρέθηκε στο pc σου, εκτός αν πάτησες download και δεν το θυμάσαι. Αν ειναι αυτο, δεν ειναι επικινδυνο (πιθανον ειναι signed apo oracle στα properties). αν δεν ειναι και δεν ξερεις πως βρεθηκε εκει, σβηστο αμεσως. σε γραφείο εισαι ή σπίτι; ασχολησαι με forms, ή χρησιμοποιείς μια τετοια εφαρμογή; ποσα bytes ειναι το jinit.exe ? εχεις vista ή xp? για να το σβήσεις, κλεισε οποιους browser εχεις ανοιχτους και πατα delete. αν δεν σβηνει, μπες σε safe mode
IoannisDr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Πιθανον ειναι το jinitiator (για να ανοιξεις εφαρμογή oracle forms με τον browser), αν και δεν μπορώ να φανταστώ πως βρέθηκε στο pc σου, εκτός αν πάτησες download και δεν το θυμάσαι. Αν ειναι αυτο, δεν ειναι επικινδυνο (πιθανον ειναι signed apo oracle στα properties). αν δεν ειναι και δεν ξερεις πως βρεθηκε εκει, σβηστο αμεσως.σε γραφείο εισαι ή σπίτι; ασχολησαι με forms, ή χρησιμοποιείς μια τετοια εφαρμογή; ποσα bytes ειναι το jinit.exe ? εχεις vista ή xp? για να το σβήσεις, κλεισε οποιους browser εχεις ανοιχτους και πατα delete. αν δεν σβηνει, μπες σε safe mode Σπίτι είμαι, xp έχω και δε χρησιμοποιώ τέτοιες εφαρμογές..Μάλλον για συντόμευση πρόκειται καθώς μου βγάζει 0 kb μέγεθος, έχει εικονίδιο αγνώστου αρχείου ( λευκό φόντο ) και όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει is not a valid win32 application...Επίσης προσπάθησα να το σβήσω σε safe mode αλλά τζίφος!!
dimitris2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 εχεις δοκιμασει να το σβησεις με το unlocker????
vassar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Αν είσαι σίγουρος ότι είναι αρχείο για σβήσιμο δοκίμασε να δείς αν σβήνει από safe mode.
random Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 να τρέξει αποκλείεται αφου ειναι 0 bytes. πηγε να δημιουργηθει, αγνωστο πως, απο download ισως, και έσκασε. ισως σβηνει με το Nero ή με το unlocker ή δοκιμασε να το σβησεις απο γραμμη εντολών. CD "\DOCUMENTS and settings\clainmain\desktop" DEL jinit.exe αν δεν σβηνει, αφησε ανοιχτο το cmd prompt, ανοιξε τον task manager, κανε kill το explorer.exe (δεν ξερω αν πιάνει αυτο σε vista) αφησε ανοιχτο το task manager, σβησε απο το cmd prompt, ξανανοιξε το explorer.exe apo to File/Run tou task manager.
IoannisDr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Αν είσαι σίγουρος ότι είναι αρχείο για σβήσιμο δοκίμασε να δείς αν σβήνει από safe mode. Το δοκίμασα αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μου βγάζει το ίδιο μήνυμα με όταν πάω να το σβήσω κανονικά
IoannisDr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 να τρέξει αποκλείεται αφου ειναι 0 bytes. πηγε να δημιουργηθει, αγνωστο πως, απο download ισως, και έσκασε. ισως σβηνει με το Nero ή με το unlocker ή δοκιμασε να το σβησεις απο γραμμη εντολών. CD "\DOCUMENTS and settings\clainmain\desktop" DEL jinit.exe αν δεν σβηνει, αφησε ανοιχτο το cmd prompt, ανοιξε τον task manager, κανε kill το explorer.exe (δεν ξερω αν πιάνει αυτο σε vista) αφησε ανοιχτο το task manager, σβησε απο το cmd prompt, ξανανοιξε το explorer.exe apo to File/Run tou task manager. THANX μεγάλε, μέσωσες!!! Όντως από run πάτησα cmd prompt, πήγα στο C:\documents and settings\clainmain\desktop πάτησα DEL jinit.exe και επιτέλους πήρε πούλο!! Χίλια ευχαριστώ και πάλι όσους βοήθησαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.