Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μου αρέσουν τα κομμάτια που κουνιούνται στα χέρια.
Darth_Fanis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά στα βιντεάκια αυτά η φωνή του πρωταγωνιστή είναι στη πραγματικότητα η φωνή του Christian Bale ;; Γιατί μου φαίνεται οτι είναι ίδια! Πάντως παιχνιδάρα πρέπει να είναι! Άντε να βγεί να δούμε αν η πόρωση θα ξεπεράσει αυτή που είχε πέσει με το Deus Ex 1...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Την φωνή του Adam την κάνει ο Elias Toufexis. (κοιτάζοντας το imdb) Κάνει και την φωνή του Kobin στο Splinter Cell: Conviction. Αυτό με κάνει να θέλω ακόμα περισσότερο τις ιαπωνικές φωνές με αγγλικά subs.
m0rbid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=PgXHCVQGl5s]http://www.youtube.com/watch?v=PgXHCVQGl5s[/ame]
EyeofOne Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ενδιαφέρον.... μέχρι που λέω να ξαναβάλω το 1 έτσι να το θυμηθώ λίγο όσο περιμένουμε.
john2gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Αν εξαιρέσουμε το shooting response των αντιπάλων, την τραγική κίνηση μέσω του gamepad και το σχετικά μηδενικό recoil στο machine gun (ενδέχεται να έχει κάνει upgrade σε αυτό), τα σπάει
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Κάπως παραπάνω action-oriented, αλλά καλόοοοο!
ikaruga24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Βασικα δειχνουν παραπανω action σιγουρα (για ευνοητους λογους). Τα προηγουμενα βιντεακια που ειδα μια χαρα ηταν και real time κιολας. Μου αρεσει τρελα που τα περιβαλλοντα ειναι "μεγαλα" και φυσιολογικα σε μεγεθος. Δεν ειναι κλειστα οπως το DEx2. Αυτο και μονο ανοιγει δρομο για επιβλητικη ατμοσφαιρα.
Greygore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 DX3 - Explosive Mission Pre-order Pack Αμαν πια με τα pre-order bonus packs... (Ειδικα με το bonus mission του GameStop και τα επιπροσθετα "credits for augmentations" του Tactical - Ας πουν εξ'αρχης οτι με το pre-order ξεκινας με +5 levels κτλ να τελειωνουμε πια). Τους βλεπω και σε κανα 6μηνο να βγαζουν DLC για την συνεχεια της ιστοριας (Purchase the "SAVE TRACER TONG" DLC for $19.99 etc ) Edit: More info
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lc3Bzkgkbzg&hd=1 They keep teasing us... (ελληνικά)
polonos1313 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχω παίξει τα προηγούμενα της σειράς αλλά το βίντεο με τρέλανε !!!!!!!!!!
LuxJaja Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 απίστευτο βίντεο... Με έκανε να βάλω τα δύο προηγούμενα να τα δω. Πάντα ασχολιόμουνα με παιχνίδια στρατηγικής και αυτά τα δύο μου ξεφύγανε.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Νταξ, τα εσπασε κανονικα το εξτεντετ βιντεο. Οχι οπως το Bioshock infinite αλλα σιγουρα τα εσπασε κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα