Millennium Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Προχωράνε και τη ταινία λένε αυτοί. http://www.craveonline.com/film/interviews/205309-it-will-be-cyberpunk-scott-derrickson-a-c-robert-cargill-on-deus-ex
DimAslan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Χτες ξαναπέρασα το παιχνίδι (το έχω αγορασμένο από Steam original) και μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τα textures και την ανάλυση. Έχει κανένα θέμα το παιχνίδι με Win8 ή κάποιον driver της nVidia;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut – Confirmed For X360, PS3 and PC
Alastor192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 παιχνιδαρα,αν και τολμω να πω πως δε πιανει μια μπροστα στο πρωτο της σειρας....αξιο sequel παντως(η μαλλον prequel)
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τιποτα δεν προκειται να πιασει το πρωτο. Τσουναμι παραγογικοτητας για τοτε και περισσοτερη ελευθερια κινησεων στο τι μπορουσαν να κανουν και να περασει. Ακομα δεν ασχοληθηκα με το DE3 αλλα μου φαινεται οτι θα προτιμησω να ασχοληθω με την Directors Cut εκδοση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ε ναι, τώρα πια καλύτερα να περιμένεις να βγει αυτή.
vagelis81 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ειχα ξεκινησει το παιχνδι πριν απο καιρο αλλα το παρατησα και το απεγκατεστησα.Με ειχε εκνευρισει αφανταστα το θεμα hacking και οι κωδικοι για τις πορτες.Ομως επειδη μαλλον ειναι καλο παιχνιδι μου ξαναρθε στο μυαλο και το επανεγκατεστησα.Φυσικα το θεμα των κωδικων παραμενει και επισης δεν εχω ιδεα πως να κανω hacking.Αναρωτιομουν λοιπον αν υπαρχει κανα trainer (χωρις να ξερω ακριβως τι ειναι το trainer) που να με βοηθαει πανω σ αυτο ,η οτιδηποτε που να κανει δουλεια.Ευχαριστω!!!
gatokoritso Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 δες κανα walkthrough τοσα υπαρχουν. http://www.youtube.com/results?search_query=deus+ex+human+revolution+hacking&sm=3 παντως δεν θυμαμαι να ηταν τοσο δυσκολο. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 παίδες, αν θέλω να παίξω το HR + Missing Link δύο φορές (stealth + run'n'gun), πόσες ώρες να υπολογίζω; και με q9550 + 5850 είναι παλαίψιμα τα γραφικά;
Despotas Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μου πήρε περίπου 30 ώρες για stealth playthrough το main game κάνοντας σχεδόν τα πάντα και περίπου 6 ώρες για το DLC. Το παιχνίδι δεν είναι βαρύ, θεωρώ πως θα το παίζεις με λίγους συμβιβασμούς. Άλλωστε δε παίζεις για τα γραφικά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 http://store.steampowered.com/app/238010/ ή αλλιώς το directors που τα χει όλα,και φτιαγμένα! Πολύ ωραιό σενάριο!
-TRANE- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα. Το ξαναπαιζω στο pc και εχω την εξης απορία. Έχω μονιτορ 1080p και το game to βαζω dsr 4k αλλα hud και subtitles είναι πολλοι μικροι, δε διαβάζονται. Λύνεται αυτο? Αλλαζοντας hud η αν παρω 4κ μονιτορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα