chek2fire Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι καν spoiler αυτή η εικόνα που έχω βάλει γιατί περνάει τόσο γρήγορα που μπορεί και να μην την προσέξεις καν.
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι καν spoiler αυτή η εικόνα που έχω βάλει γιατί περνάει τόσο γρήγορα που μπορεί και να μην την προσέξεις καν. Απλώς τρόμαξα φίλε.
chek2fire Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δείτε δύο απίστευτα video που υπάρχουν στον κολέκτορα http://www.youtube.com/watch?v=uAXPMo70DTA http://www.youtube.com/watch?v=ehu2RLGu_z0
outlaw star Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 απλά καταπληκτικό παιχνίδι, καιρό είχα να παίξω fps με τόσο δυνατό στόρυ...άνετα απο τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς μέχρι τώρα, περιμένουμε και το dlc τον οκτώβριο
panther_512 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 To τερμάτισα και εγώ εχθές. Πάρα πολύ καλό. Έχοντας όμως (ξανα)τερματίσει πρόσφατα το 1ο Deus Ex, το 3ο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει πραγματικά. Τα boss fights ήταν ένα πολύ μεγάλο μείον σε μια κατα τα άλλα εξαίρετη πορεία. Δεν χρειάζονταν σε καμία περίπτωση. Όπως και στο Witcher 2, έτσι και εδώ το τέλος φάνηκε βεβιασμένο, ενώ η μπουρδουκλωμένη του ιστορία ξεμπουρδουκλώθηκε ιδιαίτερα απότομα. Στο Deus Ex 1 η ιστορία ήταν αρκετά πιό συγκροτημένη και καλοδουλεμένη. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είναι άξιο sequel του Deus Ex, το απόλαυσα καθ'όλη τη διάρκειά του, και μακάρι να δούμε και συνέχεια. Για μένα μέχρι στιγμής το GOTY 2011 παραμένει το Witcher 2. Εν αναμονή για το Skyrim , αν και μέχρι τότε το ενδιαφέρον μου θα μονοπωλήσει το Mount and Blade: Warband.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ^^ Τα boss fights εν τω μεταξυ τα ανελαβε εξ ολοκληρου αλλη εταιρια..Εγω για να μην χαλαστω τα εβαζα κατευθειαν στο easy για να προχωραω χωρις να σπανε τα νευρα μου.
AntonisKo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ειδικα η δευτερη μαχη ηταν για γελια...
DJ_Duker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά το παίζω στο 2ο επίπεδο από τα 3. Είναι τραγικά δύσκολο ή ιδέα μου ειναι; Βασικά δεν υπάρχουν σφαίρες με τίποτα. Με το ζόρι βρίσκω και έχω κάθε φορά αλλά μετράς συνέχεια.
AntonisKo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά το παίζω στο 2ο επίπεδο από τα 3. Είναι τραγικά δύσκολο ή ιδέα μου ειναι; Βασικά δεν υπάρχουν σφαίρες με τίποτα. Με το ζόρι βρίσκω και έχω κάθε φορά αλλά μετράς συνέχεια. βαλε το στο 3ο να γουσταρεις....!
greenmachine Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ το βρήκα πολύ ευκολο το 2ο επιπεδο..Παίζοντας μόνο ως stealth βεβαια!
pagratios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το έκανα εγκατάσταση την πρώτη φόρα πήγα να παίξω για να δω τι παίζει και το έκλεισα αμέσως και από την δεύτερη με πετάει λέγοντας ότι οι ρυθμίσεις είναι παραπάνω από ότι δέχεται η κάρτα γραφικών. Πως γίνεται?
ikaruga24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτα που πηγα και επεσα ! http://www.youtube.com/watch?v=5H15pVVeEqs&feature=BFa&list=FLOppuJUpgKyiu6sy2ikzWAQ&lf=BFa
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τα saves του παιχνιδιού που τα βρίσκω για να τα πάω σε άλλο pc;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα