JERONIMO888 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Να σεβαστω το 0 π έχεις για αποψη?? Ξανά δες το post μ κ να στο εξηγήσω κιόλας γτ εισαι κ βραδύνους Τo lvl up σε αυτο το game έχει ύψιστη σημασία(όπως κ σε κάθε rpg) αφού σε αφήνει να αναπτυχθείς όπως θες καθώς με συγκεκριμένα upgrades μπορείς να ακολουθήσεις διαφορετικούς δρόμους(σπάζοντας τοίχους/πηδώντας κτλ)/να μην είσαι χαρτί στην μάχη /να hackareis/ να αυξήσεις την χρησιμότητα των takedowns κ άλλα τόσα.. φυσικά αυτό ήταν ένα μόνο απο τα αστεία π είπες καθώς βαριέμαι να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα. Κ ξαναλέω δεν έχεις ιδέα τι εστί αυτο το game(hint:δεν είναι cod) κ προσπαθείς να το αναλύσεις κ απο πάνω..το μόνο π καταφέρνεις είναι να γελοιοποιηθείς. Κ πρόσεχε τι γράφεις άλλη φορά μικρέ. Οι διαφορετικοι δρομοι ειναι ιδιοι καθε μα καθε φορα σκαλες,πηδημα ψηλα πανω απο αντικειμενα,crouch στο συστημα εξαερισμου,shoot and hide που ουτε αυτο δεν το σερβιραν σωστα αφου πλασαρουν ενα "ρομποτ" που δουλευει με μπαταριες και δεν μπορει να δεχτει πανω απο 1-2 σφαιρες πριν χρειαστει να κρυφτει για να γεμισουν οι μπαταριες. First person αλλα οταν κρυβεσαι πισω απο αντικειμενα τσουπ! ξαφνικα third person καμερα Γραμμικες βαρετες πιστες ορατη κονσολαδικη μεταφορα με ελαχιστες επιλογες διαφορετικης τακτικης που ειναι καθοδηγουμενες φυσικα αφου φωσφοριζουν σε καθε γωνια η ακολουθωντας ενα βελακι. Φωνες διαλογων μονοτονες, πρωταγωνιστης με καρκινο στις φωνητικες χορδες με μηδεν εκφρασεις μηδεν χημεια με τους υπολοιπους χαρακτηρες ουτε καν με την γκομενα που γουσταρει δεν το εχουν δεσει καλα. Μαχες με bosses οι πιο ευκολες που εχω δει ποτε σε παιχνιδι, μερικες emp grenades μια καραμπινα και εισαι κομπλε, στο δευτερο με τον ηλεκτρισμο απλα χοροπηδαγα σαν καγκουρο και την γλυτωσα ανετα και γαμω την στρατηγικη. Κατι αλλο που θυμηθηκα οταν πας αορατος τα laser δεν σε πιανουν ελεος... Τελος συζητησης με φανμποι που ειλικρινα πιστευει οτι αυτο το game εναι challenging και "το καλυτερο της χρονιας" μου θυμησες μερικους απο τους επαναλαμβανομενους διαλογους που τον αποκαλουσαν συνεχεια "son" ολοκληρο βιονικο μαντραχαλο
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε που με απασχολει πως θεωρει καποιος το παιχνιδι αλλα πραγματικα το να παραπονιεσαι οτι πηγες να δεις το Spiderman και δεν ειχε καμια δοση αληθοφανειας, ρεαλιστικων χαρακτηρων κτλ ειναι λιγο ως πολυ fail. Να αρχισω τωρα και εγω να παραπονιεμαι οτι ολα τα παιχνιδια εκει εξω δεν εχουν storyline οπως το planescape torment ή το Baldurs Gate 2 και να αρχισω να τα αφοριζω?
Tobajara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Γραμμικες βαρετες πιστες ορατη κονσολαδικη μεταφορα με ελαχιστες επιλογες διαφορετικης τακτικης που ειναι καθοδηγουμενες φυσικα αφου φωσφοριζουν σε καθε γωνια η ακολουθωντας ενα βελακι[/quote H υπογράμμιση δική μου. Μάλλον περίμενες να δεις κάτι σα σύγχρονο Redneck Rampage. Ε, δεν είναι Redneck Rampage, ούτε Serious Sam, ούτε Painkiller. Επίσης δεν είναι παιχνίδι για μονοκόμματους παίκτες. Αν σε ενοχλεί το item highlight κλείστο. Το βελάκι όμως σε όλο το παιχνίδι πού το είδες?
>-Nosakos<- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίσω..το game είναι επαναλαμβανόμενο/βαρετό κ πολύ γραμμικό για τα γούστα σ, το καταλάβαμε.Επόμενος! Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, αυτά: πιστευει οτι αυτο το game εναι challenging και "το καλυτερο της χρονιας" είναι δικά σου λόγια...σ πα να προσέχεις τι λες γτ εκτίθεσαι.
greenmachine Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ προσωπικά είδα (και βλέπω-μιας και τώρα το ξεκίνησα), ένα παιχνίδι προσεγμένο, με ΦΟΒΕΡΗ φουτουριστική ατμόσφαιρα και αισθητική, καταπληκτική μουσική (αξίζει να το παίζετε με headphones, μιας και οι μελωδίες παίζουν "ήσυχα"¨στο background) και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Τα γραφικά δε με πειράζουν καθόλου που είναι static. Αντιθέτως, μου φαίνεται ότι αν είχε π.χ. δυναμικές σκιές, θα χαλαγε λίγο απο την ατμόσφαιρα. Και το hud μαρεσει που εχει ρετρο αισθητική Απο την άλλη, θα ήθελα λίγο καλύτερη ΑΙ, ιδίως στα stealth κομμάτια, ενώ σίγουρα έπρεπε να κάνουν καλύτερη δουλειά στα animations και στα χαρακτηριστικά των προσωπων. Αλλωστε, είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται πολύ στο διάλογο. Τέλος, θα συμφωνήσω με το φίλο, στο ότι τα augmentations δε παίζουν και τόσο καθοριστικό ρόλο στη ροή του παιχνιδιού. Εκτός απο τα hacking skills, που βελτιώνουν πολύ την εμπειρία του παιχνιδιού, άμα είναι ανεβασμένα, δεν έχω δει κάτι χρήσιμο μέχρι στιγμής (δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, μιας και, όπως είπα, είμαι στην αρχή ακόμα-->Detroit)
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τρελενόμαστε όταν κάποιος λέει ότι το game δεν του άρεσε η όταν κατά την γνώμη του θεωρεί μερικά σημεία του παιχνιδιού απαράδεκτα. Πρόσφατα είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι στο internet πάει να περάσει ένα ιδιότυπος φασισμός στην ελευθερία λόγου και άποψης. Δλδ όταν κάποιος πει μια αντίθετη άποψη όλοι πέφτουν να τον κατηγορήσουν σαν troll και ουσιαστικά να του απαγορέψουν την γνώμη του. Αν κάποιος βρήκε το deus ex βαρετό επαναλαμβανόμενο τότε είναι θέμα καθαρά δικό του και ευτυχώς που δεν μας έτυχε και σε έμας γιατί θα κλέγαμε τα 50 ευρώ που δώσαμε για το game
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εδωσες 50 ευρω?? Ακολουθησε το ηθικο μου συστημα: 1) Το κατεβαζω πειρατικο και το τερματιζω αφου δεν μου παρειχαν καποιο Demo(Θελω αλλωστε να σιγουρευτω οτι το game ειναι αυτο που περιμενα) 2) Μου αρεσε?Το αγοραζω σε κανα 2 χρονια 2 ευρω για να αποδωσω και στην εταιρια τα ευσημα Guilty/duty free
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις τελείωσα το game και ήταν μια ανεπανάληπτη cyberpunk εμπειρία. Ηδη έχω αρχίσει να ξαναδιαβάζω το Νευρομάντη μια και το game νομίζω ήταν ένα ύμνος στον William Gibson. Οι καλύτερες του στιγμές για μένα ήταν τα δαιδαλώδες στενά στην hangshai. Επικά και όλες οι επιλογές που είχες στο τέλος και τα ηθικά διλήμματα σε κάθε μια από αυτές. Φαντάζομαι αυτό εδώ το είδατε σε ένα από τα ending Μου άρεσε αρκετά ότι ο μελλοντικός κόσμος που περιγράφετε στο game δεν είναι καθόλου απίθανο να πραγματοποιηθεί. Οι άνθρωποι κλεισμένοι στο καβούκι τους έχουν αναπτύξει μια εσωτερική τεχνολογία αδιαφορώντας για το διάστημα και έχοντας μπει σε μια εσωστρέφεια με συνεχείς κοινωνικές αναταραχές. Φοβερή ιδέα και εκτέλεση της. Περιμένω πως και πως τώρα κάποιο dlc.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Hengsha ilos. Είναι κανονικό νησί.
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Σανγκάι έχει και νησιά και ένα από αυτά είναι η Hensgha http://en.wikipedia.org/wiki/Islands_of_Shanghai
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, κι εγώ από εκεί το είδα. Το είπα γιατί δεν υπάρχει Hangshai.
JohnVani18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εδωσες 50 ευρω?? Ακολουθησε το ηθικο μου συστημα: 1) Το κατεβαζω πειρατικο και το τερματιζω αφου δεν μου παρειχαν καποιο Demo(Θελω αλλωστε να σιγουρευτω οτι το game ειναι αυτο που περιμενα) 2) Μου αρεσε?Το αγοραζω σε κανα 2 χρονια 2 ευρω για να αποδωσω και στην εταιρια τα ευσημα Guilty/duty free Ίδια λογική έχουμε. υγ : υπάρχουν όμως και κάποια που δεν μπορώ να περιμένω τόσο καιρό και τα χτυπάω το συντομότερο δυνατόν
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 υπάρχει spoiler στο vid του check2fire ;Να το δω ή όχι;
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Για ποιο vid μιλας ; Ωχ άντε καλά,έχει τρομάξει το μάτι μου,και πέρασα σφαίρα το post του παιδιού,νομίζοντας ότι θα διαβάσω spoilers και ότι είχε vid ..Αλλά και πάλι η φώτο δεν προδίδει με αυτό που γράφει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα