wgibson Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωτο boss μου πως ρε παιδια θα τον κατεβασουμε....πειτε καμια ιδεα.... εδωσα ολα τα ποιντσ να εχω ινβεντορυ και ουτε πηρα το μπαζουκα....
Iridium Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωτο boss μου πως ρε παιδια θα τον κατεβασουμε....πειτε καμια ιδεα.... εδωσα ολα τα ποιντσ να εχω ινβεντορυ και ουτε πηρα το μπαζουκα.... Δε χρειάζεσαι όπλα. Δες το video : http://www.youtube.com/watch?v=3TLziItg6ks
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αγόρασε την απλή, η augmented δεν είναι τίποτα φοβερό. Ναι αλλά 200€; Μήπως είναι λάθος; Θέλω να το πάρω τί λέτε;Δεν το θέλω από τον θείο με τίποτα..Αλλά τα λεφτά σκέφτομαι..σε 1.5 μήνα υπάρχει και το bf3.. Το έχω βρει απο εδώ στην πιο φτηνή τιμή του..δώρο και το just cause 2..(όχι πως με καίει αυτό τόσο) http://www.gametap-shop.com/buy-download-pc-games/Deus-Ex---Human-Revolution-1802-38.html
panther_512 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δε χρειάζεσαι όπλα. Δες το video : Είδες που αν σκέφτεσαι out of the box, το παιχνίδι σου δίνει καταπληκτικούς τρόπους να ξεπεράσεις τις δυσκολίες? Ενώ εγώ, που σκεφτόμουν inside the box, μου βγήκε η πίστη ανάποδα στην αρχή. Τουλάχιστον 10 φορές έχασα. Και τότε, ήρθε η επιφώτηση από καθαρή τύχη και τον έβγαλα σε 10 δευτερόλεπτα. Ο τύπος τελικά είναι ευαίσθητος στον ηλεκτρισμό του stun gun. Τον πυροβολείς μία με το stun gun, ο τύπος τα παίζει, αδειάζεις επάνω του το γεμιστήρα του rifle ή του shotgun, ακόμα μία με το stun gun και ο τύπος τελείωσε. Δεν δοκίμασα να δώ αν μόνο με το stun gun βγαίνει. Θα το δοκιμάσω. Update: Όχι δεν βγαίνει μόνο με το stun gun. Απλώς σου δίνει το χρόνο να του κάνεις ζημιά με άλλο όπλο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Είδες που αν σκέφτεσαι out of the box, το παιχνίδι σου δίνει καταπληκτικούς τρόπους να ξεπεράσεις τις δυσκολίες? Ενώ εγώ, που σκεφτόμουν inside the box, μου βγήκε η πίστη ανάποδα στην αρχή. Τουλάχιστον 10 φορές έχασα. Και τότε, ήρθε η επιφώτηση από καθαρή τύχη και τον έβγαλα σε 10 δευτερόλεπτα. Ο τύπος τελικά είναι ευαίσθητος στον ηλεκτρισμό του stun gun. Τον πυροβολείς μία με το stun gun, ο τύπος τα παίζει, αδειάζεις επάνω του το γεμιστήρα του rifle ή του shotgun, ακόμα μία με το stun gun και ο τύπος τελείωσε. Δεν δοκίμασα να δώ αν μόνο με το stun gun βγαίνει. Θα το δοκιμάσω. Update: Όχι δεν βγαίνει μόνο με το stun gun. Απλώς σου δίνει το χρόνο να του κάνεις ζημιά με άλλο όπλο. Απλα με το stun gun κανα reboot το suit του[το αρμορ του]οποτε μετα ψοφαει πανευκολα.παντως εγω του εριξα στην μαπα δυο βαρελλια με εκρηκτικα και αντιο...
Tobajara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι ήμουν πιο παραδοσιακός. Ζυγισμένη ΕΜΡ grenade στην αρχή, τρέξιμο ώστε να μπορώ να σημαδεύω άντεα το κεφάλι του, ένας γεμιστήρας assault rifle, χειροβομβίδα, δεύτερος γεμιστήρας, λίγες σφαίρες ακόμα, τέζα. Δεν το βάζω σε tags γιατί σιγά το spoiler.
devil-ji Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εν τω μεταξυ εκανα ολες τις αποστολες/χακινγκ κτλ εκτος απο τα 2 τελευταια side quests που δινουν τα εναλλακτικα εντινγκς Πως θα γινει να βρουμε το γυαλι του τυπου΄? Ωραιο παιχνιδακι γενικα.Πολλες επιλογες να το τερματισεις αναλογα την ορεξη που εχεις.
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω τους σφαζω ολους! περασα το δευτερο boss πριν απο λιγο και συνεχιζω. Δεν εχει μενει κανενας εχθρος ζωντανος! τους καθαριζω ολους!! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΡΕΝΤΕΡ!! :devil:
Erwdios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω τους σφαζω ολους! περασα το δευτερο boss πριν απο λιγο και συνεχιζω. Δεν εχει μενει κανενας εχθρος ζωντανος! τους καθαριζω ολους!! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΡΕΝΤΕΡ!! :devil: Μου έφτασε το σκ@τό στην κάλτσα.
panther_512 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΡΕΝΤΕΡ!! :devil: Όπως λέμε χελωνονιντζάκια? Καλή φάση. Α.... τώρα είδα το nickname σου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Πως θα γινει να βρουμε το γυαλι του τυπου΄? Και πως να το βρούμε ώστε να βγαίνει από το κεφάλι μας ε;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σε λιγα χρονακια, που θα παει.... Άσε βρε, δεν θέλω να χτυπήσω καταλάθος το κεφάλι μου και μετά να μαζεύω σπασμένα γυαλιά μέσα από το κρανίο μου.
Jimys2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Άσε βρε, δεν θέλω να χτυπήσω καταλάθος το κεφάλι μου και μετά να μαζεύω σπασμένα γυαλιά μέσα από το κρανίο μου. και ποιος σου ειπε οτι ειναι γυαλινα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 και ποιος σου ειπε οτι ειναι γυαλινα? Καλά ναι, είναι κι αυτό. Αλλά αν κάνεις εγχείρηση στο Ελλάντα και σου βάλουν, δεν παν να σου πουν ότι έβαλαν διαφανές τιτάνιο, γυαλάκι του Θεού θα βάλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα