{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ καλο τελικά, δεν με είδε ούτε ένας στο game Ghost και smooth operator ftw!!! πάμε για ένα killing spree τώρα!
gatokoritso Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν πας στον πηγαιμό για το ending, φρόντισε να είναι μακρύ το game. Κι εμένα δεν με συγκίνησαν τόσο, όπως είπα, ήθελα ένα closure μεταξύ Jensen / Reed. τι closure με τη σκυλα!ηρθε το παλικαρι να τη σωσει και αυτη παγοκολωνα.ασε..ασε..σπαστικα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 τι closure με τη σκυλα!ηρθε το παλικαρι να τη σωσει και αυτη παγοκολωνα.ασε..ασε..σπαστικα Ναι βρε, να σου πει κι εκείνη την ιστορία της και ή forgive ή let her go. (ή arm-chisel through the skull )
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτές τις μέρες ξεκίνησα το game και νομίζω ότι φέρνει αρκετά σε alpha protocol με ποιο blade runner αισθητική. Να ρωτήσω κάτι. Κάποια από τα αρχικά δευτερεύων quest απαιτούν να σπάσεις υπολογιστές γι;α να πάρεις τα στοιχεία τους αλλά δεν έχω το hack σε αυτό το επίπεδο. Τόσο αναγκαίο είναι το hack γενικά και αξίζει να το ανεβάσω? Και κάτι δεύτερο τα email που διαβάζεις και βρίσκεις συνέχεια εκτός από τα password τι άλλο εξηπερετούν?
Tobajara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Hacking σημαίνει τρία πράγματα 1) Ευκολία. Απλά σπας έναν υπολογιστή και βρίσκεις τον κωδικό ή τα στοιχεία που θες, χωρίς να τρέχεις γύρω γύρω να ψάχνεις κρυμμένα Passwords 2) Άπειρα credits και XP 3) Σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Αν δε σου αρέσει μην το ανεβάσεις, δεν υποχρεώνεσαι πουθενά και με την έννοια που το θέτεις δεν είναι αναγκαίο. Εγώ θα σου έλεγα να φτάσεις πολύ σύντομα μέχρι level 5 και να μη βάλεις τίποτα σε κάμερες, turrets κλπ. Συγκεκριμένα τα turrets τα σήκωνα και τα έβαζα να κοιτάζουν τοίχο με το strength augmentation ώστε να μη με ενοχλούν Επίσης όλα τα μηνυματακια που βρίσκεις δίνουν ΠΑΡΑ πολλές πληροφορίες για τον κόσμο και τις απόψεις του καθενός, οπότε για λόγους role playing καλό είναι να τα διαβάζεις. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα επιλογής
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το hacking ειναι οτι καλυτερο,αντε νομιζω ποια οτι ειμαι χακερ.... περα απο την πλακα,μια μερα καθησα 2 ωρες κανοντας χακ οτι υπολσιστη εβρισκα και μαζεψα μπολικο πραμα..
panther_512 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το hacking είναι ίσως το πιό σημαντικό skill στο παιχνίδι, ειδικά για αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν όλη την ιστορία. Ειδικά αν έχεις παίξει το Deus Ex 1, οι συνδέσεις μεταξύ των παιχνιδιών στις διάφορες αναφορές στους υπολογιστές είναι πάρα πολλές. Άποψή μου το max-άρισμα του hacking όσο το δυνατόν πιό γρήγορα.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο εκανα και εγω, αρχισα να μαξαρω το hacking. Αφου πρωτα πηρα το typhoon system.
gatokoritso Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δε σου αρέσει μην το ανεβάσεις, δεν υποχρεώνεσαι πουθενά και με την έννοια που το θέτεις δεν είναι αναγκαίο. Εγώ θα σου έλεγα να φτάσεις πολύ σύντομα μέχρι level 5 και να μη βάλεις τίποτα σε κάμερες, turrets κλπ. Συγκεκριμένα τα turrets τα σήκωνα και τα έβαζα να κοιτάζουν τοίχο με το strength augmentation ώστε να μη με ενοχλούν Επίσης όλα τα μηνυματακια που βρίσκεις δίνουν ΠΑΡΑ πολλές πληροφορίες για τον κόσμο και τις απόψεις του καθενός, οπότε για λόγους role playing καλό είναι να τα διαβάζεις. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα επιλογής τα turrets τα χακαρεις για να σκοτώνουν τους εχθρους βαζεις το τurret να κανει τη χαμαλοδουλειά και συνεχιζεις ανενόχλητος
kanesaxo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες, έχει κάνα κολπο να σκοτώσω το τσιράκι της Eliza; Κάτι πρέπει να μου διαφεύγει. Εχω σκοτωθεί καμμια 10ριά φορές.
GIOVINCO Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 1. Το καλύτερο παιχνίδι ασχέτως είδους από το Grand Theft Auto 4 και μετά για μένα. 2. Μου παίζει σε Core 2 Duo E5300, 2GB RAM DDR2 800, 9800GT 512MB ΑΨΟΓΑ με τις εξής ρυθμίσεις στα γραφικά : 1600x900 Antializing FXAA High Shadows Normal Depth Normal SSAO Normal Post Pross ON
costa69 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αξιολογο sequel,αλλα το level design ειναι μαπα.Και γιατι ενα τοσο μικρος χαρτης πρεπει να ειναι τοσο αλλοπροσαλλα σχεδιασμενος ωστε να μπερδευει και να γινεται κουραστικος και βαρετος?Γιατι να μη μπορεις να διαλεγεις ποια αποστολη θελεις να κανεις και να βρισκεσαι εκει αντι να τρεχεις περα δωθε σε μια αδιαφορη και χωρις ιχνος ζωης πολη?Κριμα γιατι κατα τα αλλα ειναι φανερο πως οι προγραμματιστες ειναι μεγαλοι φαν του πρωτου, και με λιγο προσοχη θα μπορουσε να ειναι παιχνιδι της χρονιας.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παίδες wtf: http://www.play.com/Games/PC/4-/17844714/Deus-Ex-Human-Revolution-Augmented-Edition/Product.html?searchstring=Deus+Ex+3&searchtype=gameall&searchsource=0&cur=258&urlrefer=search&strefer=gameall&searchfilters=s{Deus+Ex+3}%2bc{362}%2b Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition Rating: 15+ (BBFC) Write a review from €200.00 Free delivery We're unable to provide technical support for PC software. Please ensure that the game will run on your computer before ordering, as we cannot be responsible for incompatibilities with your system – see our Returns Policy for more details. Also available new (1) from EUR 200.00 & used (1) from EUR 399.99 See all Have one to sell? Sell it here
hurin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παίδες wtf: Αγόρασε την απλή, η augmented δεν είναι τίποτα φοβερό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Deus Ex DLC official, The Missing Link will land later this year
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα