>-Nosakos<- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Προσπάθησα να το εγκαταστήσω και απαιτεί το steam!!! Είναι δυνατόν? Πως το προσπερνάω το steam, δεν το θέλω να κάνει εγκατάσταση! Υπόψην το έχω σε retail augmented edition και όχι downloaded. Αν κ καταλαβαίνω οτι είναι σπαστικό να χρειάζεσαι δεύτερο πρόγραμμα(προστασίας) για να παίξεις το game είναι απαραίτητο αν όχι για τα features(προσφορές,online saves κτλ) π σ παρέχει αλλά για τα updates/patches του game π παίζεις, τα οποία μόνο απο κεί μπορείς να κατεβάσεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το παιχνίδι συνδέεται και με την υπηρεσία Windows Live για να τρέξει? Όχι. (πάλι καλά )
Erwdios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Όχι. (πάλι καλά ) Έχει φάει ban το WL και ότι τρέχει μέσα από WL δηλώνω ευθαρσώς ότι θα κατεβαίνει σπασμένο μετά από το χουνέρι που έπαθα με το Street Fighter. Αφού λοιπόν δεν τρέχει μέσα από WL πάει για αγορά, μόλις το βρω σε μία λογική τιμή.
hurin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τώρα την έφαγα την κρυάδα. Έβαλα το steam και είπα και 2 τραγούδια. Αλήθεια, αν το ήξερα από πριν, δεν θα το αγόραζα...
panther_512 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τώρα την έφαγα την κρυάδα. Έβαλα το steam και είπα και 2 τραγούδια. Αλήθεια, αν το ήξερα από πριν, δεν θα το αγόραζα... Κοίταξε, εσύ την εταιρία του παιχνιδιού τουλάχιστον την υποστήριξες. Για το Steam, δεν είναι τόσο άσχημο όσο νομίζεις, αλλά αν σου τη σπάει το κάνεις μετά unistall και τελείωσες. Τώρα κοίτα να απολαύσεις το παιχνίδι.
zvarthangalos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 H Augmented Edition τί επιπλέον έχει ρε παιδιά είναι απλά DLC η εχει κάτι άλλο έξτρα;
Iridium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις το τελείωσα!!!Αυτό ήταν, πάει! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχνίδι. Μπορεί να μη μπαίνει στο top 5 ever (μπορεί και ναι) αλλά μια θέση στα πιο ιδιαίτερα που έχω παίξει παίρνει άνετα. Σε κάνει να σκεφτείς πολλά πράγματα για τον κόσμο μας, τη διαφθορά των "δυνατών", τα παιχνίδια των media, την μαζεμένη οργή του κόσμου, την κατάχρηση της τεχνολογίας.Άλλα games μπροστά του (πχ call of duty) φαίνονται "παιδικά" και αστεία. Φοβερό τέλος. Κινηματογραφικό. Χαρακτήρες που τους θυμάσαι για πολύ καιρό όχι γιατί είπαν τίποτα επικές ατάκες αλλά γιατί σε έκαναν να τους συμπαθήσεις ή να τους μισήσεις.Κανένας δε σε αφήνει αδιάφορο.Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από ένα ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που έφτιαξαν ένα τέτοιο αριστούργημα. Επίσης είχε και λίγο άρωμα Ελλάδας: Τα voice overs των Adam και Pritchard τα κάνουν Έλληνες αλλά και μερικές μικρές αναφορές στην Ελλάδα που δεν ξέρω αν έγιναν εσκεμμένα αλλά είχαν φάση (πχ "skata in Athens") Εσείς τι επιλέξατε στο τέλος; Εγώ επέλεξα την ιδέα του Taggart.Πιο σωστή από τις άλλες 2(ειδικά αυτή του Darrow ήταν εντελώς ηλίθια)
Tobajara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης είχε και λίγο άρωμα Ελλάδας: Τα voice overs των Adam και Pritchard τα κάνουν Έλληνες αλλά και μερικές μικρές αναφορές στην Ελλάδα που δεν ξέρω αν έγιναν εσκεμμένα αλλά είχαν φάση (πχ "skata in Athens") Πού το ξέχωσες αυτό το θεϊκό? :-D Από φινάλε, εγώ διάλεξα επίσης του Taggart αλλά υποψιάζομαι πως το canonical είναι η καταστροφή του Panchaea. Το ότι βέβαια η πλευρά του Taggart θα εξελιχθεί στους Illuminati δε με αφήνει ικανοποιημένο, αλλά οι επιδράσεις που θα έχει ακούγονται σώφρονες.
Iridium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πού το ξέχωσες αυτό το θεϊκό? :-D Από φινάλε, εγώ διάλεξα επίσης του Taggart αλλά υποψιάζομαι πως το canonical είναι η καταστροφή του Panchaea. Το ότι βέβαια η πλευρά του Taggart θα εξελιχθεί στους Illuminati δε με αφήνει ικανοποιημένο, αλλά οι επιδράσεις που θα έχει ακούγονται σώφρονες. Εκεί που βρίσκεις τον Tong Si Hung (τη δεύτερη φορά) το λέει ένας τύπος στο ράδιο (τη λέξη σκ@τά σε διάφορες γλώσσες)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Στο τέλος Κι εγώ την καταστροφή της Panchaea διάλεξα. Μου την δίνει όμως που δεν έχει ένα κλείσιμο στον χαρακτήρα του Adam στα άλλα endings ή που δεν έχεις πάλι κάποιο κλείσιμο με την Reed. Φάση πάντως η σκηνή μετά τα credits.
mstergiou33 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Επέλεξα την επιλογή του David Sarif γιατί όλες οι υπόλοιπες εκτός ότι ήταν μάταιες και εκτός "Κανόνα" στο σύμπαν του Deus Ex υπήρξαν και εντελώς βλακώδης, όπως η ταλιμπάν Human Purist επιλογή του "τα τινάζω όλα στον αέρα"...Στην ουσία έχουμε έναν μύθο "Γένεσης" στο νέο Human Revolution με τον ΑΔΑΜ Jensen στον ρόλο του προγεννήτορα της επόμενης cyborg νανοπροσθετικής εξέλιξης ανθρώπου και μηχανής. Αρκετά καλό παιχνίδι, στιλιζαρισμένο, ισορροπημένο, ευκολόπεπτο για αρκετούς παρόλο το πολύ δύσκολο κυβερνοπανκ scifi θέμα και πολύπλοκα δολοπλόκο σύμπαν του Deus Ex, μπορώ να πω ότι είναι 10 φορές ποιο διασκεδαστικό αλλά και εγκεφαλικό από τις σαβούρες που πασάρει το Hollywood για επιστημονική φαντασία, εύχομαι πολλές και δυνατές συνέχειες από την Eidos Montreal.
john2gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 spoiler mstergiou33 ρε, τι κάθεσαι και λες χωρίς spoiler
gatokoritso Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 για το τελος δεν με ενθουσιασε καμια επιλογη..ισα-ισα τα βρηκα απογοητευτικα. γενικα ειναι ενα ωραιο game
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 για το τελος δεν με ενθουσιασε καμια επιλογη..ισα-ισα τα βρηκα απογοητευτικα. γενικα ειναι ενα ωραιο game Σαν πας στον πηγαιμό για το ending, φρόντισε να είναι μακρύ το game. Κι εμένα δεν με συγκίνησαν τόσο, όπως είπα, ήθελα ένα closure μεταξύ Jensen / Reed.
LuxJaja Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Φανταστικό πάντως το παιχνίδι. Το έλιωσα. Σχεδόν όλα τα augmentation και όλες τις αποστολές έκανα. πάντα stealth... για μέγιστη εμπειρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα