Προς το περιεχόμενο

Deus Ex 3: Human Revolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, το αντίθετο μάλιστα.

Το Deus EX 3 προσπαθεί να μοιάσει τόσο πολύ στο Deus Ex 1, που σε ορισμένες φάσεις χτυπάει άσχημα, τουλάχιστον σε μένα που ξανατερμάτισα το πρώτο πρόσφατα. Κάπου χάνεται στη σκιά του πρώτου παιχνιδιού, στο οποίο και προσπαθεί τόσο πολύ να μοιάσει.

Αν παίξεις το 3, χωρίς να έχεις παίξει το πρώτο, νομίζω θα το απολαύσεις περισσότερο.

Σεναριακά, το 3 είναι prequel του πρώτου, οπότε δέν έχει πρόβλημα. Τώρα σίγουρα αν έχεις παίξει το πρώτο, υπάρχουν σημεία που θα τα αντιληφθείς διαφορετικά, μιάς και το παιχνίδι απευθύνεται σε συγκεκριμένα σημεία ακριβώς σε εκείνο το κοινό.

Όπως βλέπεις, το αν έχεις παίξει το 1 έχει τα θετικά του, έχει όμως και τα αρνητικά του.

Δημοσ.

Για graphs δεν σύμφωνο είμαι πάνω από μέτρια, τώρα για το φωτισμό σύμφωνο, όπως μέσα σε vents έχει φως ενώ δεν υπάρχει source, nvm. Overall πολύ καλο game και όπως και σε αλλα και σε αυτό 1st walkthrough stealth k 2nd guns blazing :P

Δημοσ.

Πολύ καλο το game αν και το εχω παίξει λίγο γιατί δεν μου περισεύει χρόνος,όσο για τα γραφικά που είναι ο αδύναμος κρίκος δεν νομίζω να το επιρεάζει και τόσο γιατί είναι άψογο στα υπόλοιπα θα το προχωρίσω και θα γράψω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Επαιξα μερικες ωριτσες τωρα. Πολύ καλο παιχνιδι. Εχει ατομοσφαιρα, δραση και πανω απ ολα μια καλη story, οπως δλδ πρεπει να ειναι ενα Game που θελει να εχει σαν τιτλο το Deus Ex. Το soundtrack ειναι εξαιρετικο! Απο τα καλυτερα που εχω ακουσει τελευταια σε Video Game. Σιγουρα, τα γραφικα ειναι το αδυναμο σημειο του, αλλα δεν τα λες και χαλια. Θα προτιμουσα να χει την οπτικη ενος Mass Effect, αλλα και παλι σε ανταμοιβει με το εξαιρετικο του Gameplay. Επισης επιτελους ενα Hacking System που δεν το βαριεσαι μετα απο λιγα λεπτα.

Δημοσ.

Προσπάθησα να το εγκαταστήσω και απαιτεί το steam!!! Είναι δυνατόν? Πως το προσπερνάω το steam, δεν το θέλω να κάνει εγκατάσταση!

Υπόψην το έχω σε retail augmented edition και όχι downloaded.

Δημοσ.

Δέν προσπερνιέται το Steam. Δέν έγινε και τίποτα αν το εγκαταστήσεις. Μπορείς να το έχεις να είναι offline αν θές (αλλά θα δεν θα κάνει updates αυτόματα το παιχνίδι), ενώ μπορείς να το ξεκινάς μόνο όταν θα παίξεις παιχνίδι του Steam.

Ευκαιρία να βλέπεις και τις καταπληκτικές προσφορές του Steam.

Tώρα έχει 75% έκπτωση στα Farcry 1 & 2, 10% στο Serious Sam ΒFE.

Δημοσ.

Δεν αγοράζω τίποτα με securerom-saferom-steam-windowslive και λοιπές μ...κίες. Άν το ήξερα δεν θα το πλήρωνα, θα το κατέβαζα και θα το έπαιζα χωρίς steam!

Πειρατία που σας χρειάζεται...

Δημοσ.

Δεν αγοράζω τίποτα με securerom-saferom-steam-windowslive και λοιπές μ...κίες. Άν το ήξερα δεν θα το πλήρωνα, θα το κατέβαζα και θα το έπαιζα χωρίς steam!

Κατεβασε ενα crack που προσπερνα το steam,Υπαρχει.Αλλα εκει εχουμε φτασει,να ψαχνουν γαι crack ατομα που εχουν αγορασει το παιχνιδι....

Δημοσ.

Φίλε μου, το Steam είναι στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και αναγράφεται καί στο κουτί του.

Επίσης δέν είναι επιθετικό DRM όπως τα άλλα, αν σε απασχολεί αυτό. Αν τώρα σε απασχολεί το να κρατιέται log με το πόσο παίζεις το παιχνίδι, είναι φυσικά δικαίωμά σου.

Πάντως δέν έχω δεί κάποιον να παραπονιέται για τo XBOX Live.....

Προσωπικά το θεωρώ πολύ μικρό τίμημα, όταν με 5 και 7 ευρώ αγοράζω τριλογίες παιχνιδιών ή GOTY εκδόσεις με όλα τα DLCs και expansions, ενώ παράλληλα δεν χρειάζεται να έχω το οποιοδήποτε δισκάκι, μιάς και όλα τα παιχνίδια είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό μου, τα οποία και μπορώ να κάνω install σε όσους υπολογιστές θέλω ταυτόχρονα και να μοιράζονται κιόλας από κοινού τα saves.

Για πολλούς το Steam αποτελεί την απάντηση στη πειρατεία, με το κόσμο του να είναι ιδιαίτερα συνειδητοποιημένοι ως καταναλωτές.

Και εγώ κάπως έτσι πρωτοσκέφτηκα όπως εσύ, όταν το πρωτοεγκατέστησα αναγκαστικά σε υπολογιστή όπου το 99.9% του περιεχομένου του ήταν πειρατικά παιχνίδια και είπα να τερματίσω το παιχνίδι και θα το κάνω uninstall.

Από τότε όμως δεν ξανακοίταξα πίσω ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...