Aplostra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 θα περιμενω καποιο πατς,ως τοτε θα λιωσω το τροπικο, νοριεγκα λεμε!!!
panther_512 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Πιστεύω είναι ένα κράμα Mass Effect 2(σενάριο, ήχος, ατμόσφαιρα) SC:Conviction(gameplay, χειρισμός) και Mafia 2(ανοιχτός κόσμος) που διατηρεί όμως τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Φίλε μου, θα πρέπει να σε διορθώσω λίγο. Το Deus Ex 3 δεν είναι κράμα κάποιου άλλου παιχνιδιού, αλλά πιστό sequel του Deus Ex 1. Δεν δανείζεται χαρακτηριστικά από τα παιχνίδια που αναφέρεις. Αντίθετα, το Deus Ex 1 σίγουρα επηρέασε σε κάποιο βαθμό μεγάλο ή μικρό τα παιχνίδια που αναφέρεις. PS: Εντωμεταξύ και επειδή αγόρασα καμπόσα παιχνίδια σε προσφορές, είπα να μήν το αγοράσω το Deus Ex για την ώρα. Εμ, μόλις μου το έφερε ο κουμπάρος μου δώρο για τα γεννέθλιά μου! Ξεκινάμε λοιπόν! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2011 από panther_512
panther_512 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Χμμμμ...... Ένα πρώτο παράπονο: Οι antialliasing τεχνικές του παιχνιδιου είναι για τα μπάζα. Ούτε το FXAA High ούτε το MLAA κάνουν σωστή δουλειά. Για μένα που παίζω σε 40'' τηλεόραση 720p το σωστό ΑΑ είναι σωτήριο. Δυστυχώς έπηξε το μάτι μου στα jagies και οι κάρτες στο Crossfire δουλέυουν στο 18%-30%... τίποτα δηλαδή... Και ούτε γίνεται force το ΑΑ από το CCC.... UPDATE: ΟΚ, απ'ότι βλέπω δουλεύει τουλάχιστον το "Enchance application setting" από το CCC, οπότε βελτιώθηκε η κατάσταση.
CarbonFibre Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την augmented edition για pc;
Bigi444444 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Panther δοκίμασε μήπως κάνει δουλειά το fxAA mod που έχει αναφέρει εδώ ο john2. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2011 από Bigi444444
hurin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την augmented edition για pc; Από άμαζον μου ήρθε σε 4 μέρες με 29€, για δες.
liakjim Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Panther δοκίμασε μήπως κάνει τουλειά το fxAA mod που έχει αναφέρει εδώ ο john2. Και για οσους εχουμε 64-bit?
panther_512 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Mα έχει FXAA το παιχνίδι, όπως και MLAA. Τα δοκίμασα όλα. Βλέπεις διαφορά, αλλά τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Με τα κλασσικά 4ΧΑΑ και 8ΧΑΑ με Super-Sample είχα άριστα αποτελέσματα σε άλλα παιχνίδια. Aκόμα και στο Deus Ex 1 δέν είχα το παραμικρό alliasing Σίγουρα το χαμηλό της ανάλυσης δεν βοηθάει, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω alliasing ενώ το παιχνίδι έχει antiallising και σίγουρα η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιο alliasing σε καινούργιο παιχνίδι. Βασικά φταίνε οι πολλές κάθετες γραμμές των αντικειμένων στο παιχνίδι. Ψέματα. Και στο S.T.A.L.K.E.R, το ingame AA ήταν ανύπαρκτο, αλλά το alliasing δέν ήταν τόσο έντονο. Δέν πειράζει. Αν και τα γραφικά είναι μετριότατα (μας καλοέμαθε το Witcher 2), το art direction είναι καταπληκτικό.
giorgos147 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μόλις το τελείωσα και γω. Το είχα από το πρωί της Παρασκευής και το έπαιζα κάθε μέρα. Δυστυχώς δε ξέρω ακριβώς πόσο μου πήρε. Το αναφέρει πουθενά στο μενού; Τα γραφικά μετριότατα για 2011, αλλά θα συμφωνήσω με αυτό: το art direction είναι καταπληκτικό. Κατά τα άλλα, αριστούργημα το παιχνίδι. Η Α.Ι. μία με έκανε και έλεγα "Μα πώς;" και έμενα ηλίθιος για τις επιλογές που έπαιρνε και άλλες φορές με ξενέρωνε αφάνταστα. Βέβαια, ευτυχώς που δε προσπαθούσε να το παίξει υπεράνθρωπη και σε άφηνε να ευχαριστηθείς το παιχνίδι. Ειδικά η επιλογή να κινείσαι επιτέλους Stealth σε παιχνίδι, ήταν ένα από τα πιο θετικά σημεία του. Επιτέλους, παιχνίδι που πραγματικά σέβεται αυτή την επιλογή. Όντως, όπως αναφέρουν πολλοί, οι μάχες με τα Bosses ήταν κάτι αχρείαστο, αλλά ευτυχώς όλοι, αν έπιανες το τρόπο που έπαιζαν, τους έβγαζες εύκολα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Όντως, όπως αναφέρουν πολλοί, οι μάχες με τα Bosses ήταν κάτι αχρείαστο, αλλά ευτυχώς όλοι, αν έπιανες το τρόπο που έπαιζαν, τους έβγαζες εύκολα. Ή έκανες spam τις νάρκες στους 3 πρώτους.
>-Nosakos<- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ή έκανες spam τις νάρκες στους 3 πρώτους. Ή βαστώντας ένα rocket launcher μόνο για bosses. Το παιχνιδάκι είναι τέλειο!!Μόλις πέρασα το 2ο boss κ έχω πωρωθεί άγρια.Δεν ήξερα τι εστί deus ex αλλά τώρα πια έχει χαραχθεί βαθιά μέσα μ . Το μόνο πρόβλημα π βρήκα ήταν τα γραφικά τουλάχιστον σε σύγκριση με το πρόσφατο game witcher2. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άτομα εδώ π δεν το πήγαν stealth αλλά κάνανε Ντου κ πετσόκοβαν. Με τόσα bonus/exp π σ δίνει για invisible play-through δεν μ πάει η καρδιά να τα χάσω.
Bigi444444 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Και για οσους εχουμε 64-bit? Νομίζω πως δουλεύει, ναι.Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια.Ίσως ο john να ξέρει περισσότερα επί του θέματος και να μας διαφωτίσει. Τόσο χάλια γραφικά έχει πια;Εγώ στο preview πάντως που είχα δει για ένα μισάωρο το πολύ, μου φάνηκαν αρκετά καλά.
gatokoritso Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άτομα εδώ π δεν το πήγαν stealth αλλά κάνανε Ντου κ πετσόκοβαν. Με τόσα bonus/exp π σ δίνει για invisible play-through δεν μ πάει η καρδιά να τα χάσω. εγώ!λατρεύω το stealth αλλά μερικές φορές απλά δεν είχα όρεξη.εχω πολύ παιχνίδι μπροστά μου και ειδικά αυτή η ελευθερία για παίξιμο σε διπλό ταμπλό με έχει ενθουσιάσει!πολύ καλό game!
panther_512 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Νομίζω πως δουλεύει, ναι.Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια.Ίσως ο john να ξέρει περισσότερα επί του θέματος και να μας διαφωτίσει. To mod που λές είναι για χρησιμοποίηση του FXAA σε DX9 παιχνίδια, ανεξάρτητα από το αν το υποστηρίζουν ή όχι. Το Deus EX 3, το οποίο παίζω σε DX11, έχει ήδη στις επιλογές του FXAA αλλά καί MLAA, το οποίο αρκετοί θεωρούν καλύτερο. Το θέμα είναι ότι δεν κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά στο antialliasing. Tα γραφικά ναί, είναι μέτρια. Μεταξύ άλλων το χαλάει ο μή ρεαλιστικός φωτισμός. Δυστυχώς εδώ πιστεύω έπαιξαν το ρόλο τους οι κονσόλες, που βρίσκονται πλέον τεχνολογικά έτη φωτός πίσω. Βέβαια το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό στο σύνολο και αυτό είναι που μετράει πιστεύω.
Bigi444444 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Mάλιστα, κατάλαβα.Εμένα πάντως αυτό που μου είχε κάνει τη μεγαλύτερη αρνητική εντύπωση ήταν η παντελής έλλειψη καταστρεψιμότητας στο περιβάλλον.Μου θύμιζε παιχνίδια του 2000 σε αυτόν τον τομέα.Από γραφικής απόψεως μου φάνηκε μια χαρά, βέβαια στα 2560 όλα όμορφα μου φαίνονται! Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ να πω την αλήθεια μου είναι πως αν το παίξω, επειδή δεν είχα ποτέ παίξει κάποιο deus ex, μήπως χάσω κάποια βασικά νοήματα και σημαντικό τμήμα από τη μαγεία του παιχνιδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα