ikaruga24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αυτο ηθελα να πω και εγω. Ριξτε μεσα τα mods και voila, ετοιμο το HD remake που θελατε
john2gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Για να θυμηθούμε μερικούς επικούς διαλόγους του πρώτου μέρους Special Announcement στις 29 Αυγούστου Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2011 από john2gr
kanesaxo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 παιχνιδάρα... Κάηκα μέσα στο αστυνομικό τμήμα.Πάνε πολλά χρόνια που έπαιξα το 1ο, αλλά κι αυτό είναι πολύ καλό παιχνίδι.Τα γραφικά του δε μπορώ να πω πως με εντυπωσίασαν.Παρόλο που είναι όλα στο φούλ (νομίζω )
vocals_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 http://www.gametrailers.com/video/pax-2011-deus-ex/719895 Δεν αφορά τόσο πολύ το παιχνίδι(αλλά είναι εμπνευσμένο από αυτό), και είναι αρκετά ενδιαφέρον.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εχει κανεις αλλος προβλημα με nvidia καρτα που να του εμφανιζει διπλο το image? Εχω το κανονικο image και απο πισω ακριβως εχω το ιδιο ακριβως πραγμα σε μορφη σκιας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Θα πάει μακριά η σειρά.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) μηπως εχεις ενεργοποιησει το 3D; Λες? Edit: Το ελυσα το προβλημα τελικα. Ουτε 3D vission ουτε τιποτα. Απλα επειδη εχω τα fonts των windows στο μεγαλυτερο τους δεν ξερω γιατι αλλα μου δημιουργουσε προβλημα. Τωρα που το γυρισα ξανα στο 75% ολα καλα και ωραια. Η μουσικη ειναι epic by the way. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2011 από ikaruga24
john2gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εντάξει... απλά Θεός... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εγώ το τερμάτισα στις 26 ώρες, αλλά εμ... είχα "δει" και το preview.
LuxJaja Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πρώτη αποστολή και το πάω stealth και μέχρι τώρα το παιχνίδι είναι απίστευτο. Εντυπωσιακό.
Tobajara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εντάξει... απλά Θεός... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: Απίστευτος :-D :-D :-D Πλάκα πλάκα ο τρόπος που δόθηκε η ψυχολογία και ο χαρακτήρας του Jensen μέσα από το δωμάτιό του, τη διακόσμηση, τον καθρέφτη, τα ρολόγια κλπ, είναι από τα ομορφότερα στοιχεία του παιχνιδιού.
Iridium Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Το "βασανίζω" εδώ και 2-3 μέρες το game και έχω να πω πως είναι ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει φέτος.Πρέπει να σημειώσω πως δεν περίμενα πολλά καθώς δεν ήξερα τι εστί Deus Ex μέχρι πριν 5 μήνες αλλά τώρα το έμαθα μια και καλή. Πιστεύω είναι ένα κράμα Mass Effect 2(σενάριο, ήχος, ατμόσφαιρα) SC:Conviction(gameplay, χειρισμός) και Mafia 2(ανοιχτός κόσμος) που διατηρεί όμως τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Στα αρνητικά τώρα:Απαρχαιωμένα γραφικά, μεγάλοι χρόνοι φόρτωσης, μικρή κλίση προς το stealth (εμένα πάντως μου αρέσει), μερικά μικροπροβλήματα με τον χάρτη και τον εντοπισμό των αποστολών. Σε όλα τα άλλα σκίζει απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα