Προς το περιεχόμενο

Deus Ex 3: Human Revolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 510
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξανθή ερώτηση: πως είναι δυνατόν να μην έχει ξεκλειδώσει ακόμα στο steam και να υπάρχουν στατιστικά για τα achievements; :whistle:

Έχω την εντύπωση οτι και τα review copies γίνονται activate μέσω Steam, οπότε πολύ πιθανόν να βλέπεις τα achievements των early reviews tongue.gif

Δημοσ.

Ξανθή ερώτηση: πως είναι δυνατόν να μην έχει ξεκλειδώσει ακόμα στο steam και να υπάρχουν στατιστικά για τα achievements; :whistle:

I have a friend who lives in Eastern Europe and he plays it fine, just used a VPN to unlock and turned Autoupdates off... he's even earning achievements.

;)

Δημοσ.

Ερωτήματα για όσους το τερματίσουν (αφορά το σενάριο οπότε MHN το δείτε προτού το τελειώσετε)

Ομολογώ ότι το παιχνίδι μου άφησε ένα τεράστιο ερώτημα το οποίο δεν απαντήθηκε ποτέ και μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον σχετικά με τον Adam και την καταγωγή του. Ακολουθούν spoilers οπότε όσοι δεν έχετε παίξει το παιχνίδι, προσπεράστε την. Κατά την διάρκεια μαθαίνουμε ότι ο Adam είχε υιοθετηθεί κι ότι έχει το “καλύτερο” DNA και εξαιτίας αυτού σώθηκε από την εκτενέστατη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Επιπλέον, σε ένα side-quest μαθαίνουμε ότι κανονικά ο Adam Jensen θα έπρεπε να ήταν 10 χρονών κι όχι ενήλικας. Ε αυτό ακριβώς το ερώτημα, του πως τελικά ο Adam είναι ενήλικας δεν απαντήθηκε ποτέ. Εκτός κι αν η γριά που έδινε την πληροφορία δεν ήξερε τι έλεγε αλλά θεωρώ αδύνατον όλα τα υπόλοιπα που λέει να στέκουν κι αυτό να είναι απλά της φαντασίας της. Επιπλέον, πως απέκτησε αυτά τα γονίδια και γιατί έχει τέτοιο μαμάουα DNA ο Adam δεν μάθαμε ποτέ. Εκτός κι αν αυτές οι απαντήσεις υπήρχαν σε κάποιο τερματικό που δεν κατάφερα να hack-άρω οπότε αν όντως υπάρχουν απαντήσεις, πάω πάσο. Εγώ πάντως δεν τις βρήκα οπότε αν τις βρήκατε, μοιραστείτε τις μαζί μας.

Δημοσ.

Εγω θελω να ρωτησω John, το σεναριο πως ειναι? Ειναι πραγματικα "ρεαλιστικο" ή vanila φτιαγμενο για παιδακια?

Χωρίς να θέλω να spoile-άρω κάτι, έχει βάθος και πλησιάζει κάπως αυτό του αρχικού. Αν θέλεις να το συνοψίσεις βέβαια, είναι κάπως απλό αλλά το ίδιο μπορείς να πεις και για το σενάριο του πρώτου (Μέλλον με βιοαναβαθμίσεις όπου μια εταιρεία κινεί τα νήματα για να σπρώξει έναν ιό και να βγάλει λεφτά και έναν μάγκα που προσπαθεί να σώσει την κατάσταση). Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και δεν ξέρω αν τις παρατηρήσουν όλοι.

PS: Deus Ex: Human Revolution PC Review

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να spoile-άρω κάτι, έχει βάθος και πλησιάζει κάπως αυτό του αρχικού. Αν θέλεις να το συνοψίσεις βέβαια, είναι κάπως απλό αλλά το ίδιο μπορείς να πεις και για το σενάριο του πρώτου (Μέλλον με βιοαναβαθμίσεις όπου μια εταιρεία κινεί τα νήματα για να σπρώξει έναν ιό και να βγάλει λεφτά και έναν μάγκα που προσπαθεί να σώσει την κατάσταση). Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και δεν ξέρω αν τις παρατηρήσουν όλοι.

PS: Deus Ex: Human Revolution PC Review

διαβασα το review λες οτι δεν εχει και πολυ καλα γραφικα πως γινεται να μην εχει καλα γραφικα ενα παιχνιδι που υποστηριζει dx11? εκμεταλλευεται πληρως ολους τους quad core ακομα και τους core i5? η μονο τους παλαιοτερους?

Δημοσ.

Εκει θελω να καταλληξω, στις λεπτομερειες, στα conspiracy, κατακαθια, δημαγογους κτλ κτλ. Απο αυτα πως ειμαστε?

Υπάρχουν και όλα οδηγούν αρμονικά σε όσα γίνονται στο Deus Ex ;)

In other news, δηλώνω ερωτευμένος με την μουσική του Michael McCann... ρε τι έφτιαξε ο Θεός, ανατριχιάζω κάθε φορά που τα ακούω τα κομμάτια του Human Revolution!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...