Tobajara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Στο Deus Ex 1 όμως μπορούσες να φας κάποια άτομα (Gunther, Anna) με διαφόρους τρόπους και σε διαφορετικά χρονικά σημεία. Επίσης σωστό, και έχω την αίσθηση (χωρίς να έχω τερματίσει το 3) ότι το 1 υπερτερεί ακόμα σε αυτό το σημείο. Σου δινόταν η ευκαιρία να αλλάξεις το βασικό κορμό του παιχνιδιού σαν κομμάτια Lego, και μέχρι στιγμής αυτό δεν το έχω δει στο Human Revolution. Από την άλλη, το level design είναι από άλλο κόσμο. Αν δε βιαζόμον θα πέρναγα άπειρες ώρες κάνοντας άλματα στις ταράτσες της Shanghai ψάχνοντας traveler XP bonuses. Κι ένα μικρό gameplay spoiler. Υπάρχει ένα praxis kit στο Detroit, σε ένα δωμάτιο στα downtown apartments με κλειδαριά lvl 5. Υπάρχει έαν δεύτερο στη Shanghai. Αν για να μπείτε στους Gardens για το πρώτο μέρος του main quest ΔΕΝ μπείτε από την είσοδο (εκεί που φυλάνε οι φρουροί) αλλά πάρε από το πλάι, πηδήξετε πάνω στα σκουπίδια και τις ράμπες, κι ανεβείτε κάτι σκάλες, θα βρεθείτε σε ένα σημείο με σκάλες που πάνε κάτω και πάνω. Είναι η μυστική έξοδος του κτιρίου. Αν ανεβείτε πάνω θα πάρετε 200 XP traveller bonus. Αν κατεβείτε κάτω - ΠΟΛΥ κάτω - θα πάρετε το praxis kit.
Iridium Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Θα μπορούσε κανένας να μου πει με 1-2 λόγια τη ιστορία του (των ; ) Deus Ex μέχρι αυτό που βγήκε τώρα; Γιατί πιστεύω δεν αξίζει να ξεκινήσω το HR χωρίς να ξέρω την ιστορία από τη αρχή.(Τα πολύ βασικά παιδιά όχι λεπτομέρειες.Μη σας κουράζω κιόλας) Thanks
Πέτρος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Θα μπορούσε κανένας να μου πει με 1-2 λόγια τη ιστορία του (των ; ) Deus Ex μέχρι αυτό που βγήκε τώρα; Γιατί πιστεύω δεν αξίζει να ξεκινήσω το HR χωρίς να ξέρω την ιστορία από τη αρχή.(Τα πολύ βασικά παιδιά όχι λεπτομέρειες.Μη σας κουράζω κιόλας) Thanks Μην αγχώνεσαι. Το HR προηγείται χρονικά του 1&2.
Iridium Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μην αγχώνεσαι. Το HR προηγείται χρονικά του 1&2. OK Σ' ευχαριστώ
>-Nosakos<- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Έχεις πιο μεγάλη ελευθερία απο ότι είχες στο witcher2?
Tobajara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Έχεις πιο μεγάλη ελευθερία από το 95% των RPG που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Απλά δεν είναι free-roaming, μην περιμένετε κανένα Oblivion.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-deus-ex/719523
Πέτρος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-deus-ex/719523 Όμορφο (in game, από ότι κατάλαβα), αλλά "λίγο" σε σχέση με ότι είδαμε παλιότερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ε καλά, θα έχεις σε λίγες μέρες το game το ίδιο. Τί παραπάνω θες να δεις από trailers;
gavros10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 τελικα ειναι πρωτου; τριτου; τεταρτου προσωπου;(λολ)
Erwdios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πότε βγαίνει? Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να τσεκάρω steam και γενικά game sites
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το steam λέει 2 μέρες και 4 ώρες (26 Αυγ).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και στο Direct2Drive UK θα ξεκλειδώσει στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής.
gavros10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ειναι αυτο που υπαρχει στον θειο; εχω μπερδευτει
john2gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μην τολμήσετε να πατήσετε ESC στα credits στο τέλος του παιχνιδιού. Απλά... μην τολμήσετε (ειδικά οι φανατικοί του Deus Ex) PS: Οι φανατικοί του Deus Ex από την αρχή θα καταλάβουν ποιανού η φωνούλα ακούγεται ακόμα και στην εισαγωγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα