Προς το περιεχόμενο

Deus Ex 3: Human Revolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά το σκέφτηκαν πολύ γιαυτό;; Ακούς εκεί οι περιορισμοί του δίσκου..Πάλι καλά που το αφαίρεσαν! Πρέπει να έπεσαν πολλά cancels στα pre-orders .

Δημοσ.

Παίξε το Deus Ex 1 και θα καταλάβεις.... Παιχνίδι 10 χρονών και ακόμα και τώρα βάζει τα γυαλιά στα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν σήμερα, ενώ παραμένει στα τόπ παιχνίδια όλων των εποχών για PC.

Τώρα για το 3, κάτι που ξύνησε ιδιαίτερα τον reviewer στο IGN είναι το ότι ενώ σε όλο το παιχνίδι έχεις πλήρη ελευθερία στο πώς θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις, πάντα θα καταλήξεις σε boss-fights όπου θα πρέπει να τους σκοτώσεις, ακόμα και αν σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι δεν σκοτώσεις ούτε έναν κακό.

Δημοσ.

Αυτό συνέβαινε και στο Deus Ex 1, υπήρχαν κομβικά σημεία που απλά έπρεπε να αντιμετωπίσεις κάποιο μεγάλο κακό. Απλά οι boss fights δε μετράνε σαν kills, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τερματίσει το παιχνίδι αναίμακτα.

Επίσης να ρίξω κι εγώ την ψήφο εμπιστοσύνης μου, το παιχνίδι παρά τα μικροελαττώματά του είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Δημοσ.

Αυτό συνέβαινε και στο Deus Ex 1, υπήρχαν κομβικά σημεία που απλά έπρεπε να αντιμετωπίσεις κάποιο μεγάλο κακό. Απλά οι boss fights δε μετράνε σαν kills, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τερματίσει το παιχνίδι αναίμακτα.

Επίσης να ρίξω κι εγώ την ψήφο εμπιστοσύνης μου, το παιχνίδι παρά τα μικροελαττώματά του είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Σωστά, απλώς ο reviewer λέει ότι η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας στο παιχνίδι αυτό είναι τόσο έντονη, που πέφτει θύμα ακριβώς αυτής της τρομερής αίσθησης, όταν σε εξαναγκάζει σε συγκεκριμένες μάχες με bosses.

Γενικότερα το παιχνίδι δείχνει να είναι εξαιρετικό.

Εν αναμονή και για το PC review από το IGN.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...