Προς το περιεχόμενο

βαση δεδομενων με Javascript_

ironwiller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ καλησπερα. θελω να μαθω αν γινεται να δημιουργηθει μια βαση δεδομενων με Javascript / DHTML. η οποια θα εχει τις εξης λειτουργιες:

1) αποθηκευση δεδομενων στην βαση δεδομενων απο χρηστη 1 (γενικος χρηστης)

2) ευρεση δεδομενων απο βαση δεδομενων και εμφανιση με search, απο χρηστη 1 (γενικος χρηστης)

3) αποθηκευση, διαγραφη στην/απο βαση δεδομενων απο υπερ-χρηστη (admin)

4) να γινεται εξοδος των δεδομενων της βασης δεδομενων σε data sheet (excel, ods κτλ)

εαν μπορει να γινει , τοτε που θα μπορουσα να βρω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ (πληροφοριες για την δημιουργια της και τους παραμετρους της)(δλδ links, references,samples κτλ)

εαν δε μπορει να γινει, τοτε τι θα προτεινατε ως πιο "ευκολη" λυση? (και φυσικα που θα μπορουσα να βρω ξανα (πληροφοριες για την δημιουργια της και τους παραμετρους της)(δλδ links, references κτλ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ για την βοηθεια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν η JS έχει συναρτήσεις σύνδεσης με βάση. Μου φαίνεται απίθανο αν και δεν εχω χρόνο τώρα να το ψάξω.

Αλλά τι θα γίνει αν κάνεις κάτι τέτοιο και ο επισκέπτης σου ΔΕΝ έχει ενεργοποιημένη javascript;

Γιατί δε δοκιμάζεις με php που είναι για αυτή τη δουλειά;

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν η JS έχει συναρτήσεις σύνδεσης με βάση. Μου φαίνεται απίθανο αν και δεν εχω χρόνο τώρα να το ψάξω.

Αλλά τι θα γίνει αν κάνεις κάτι τέτοιο και ο επισκέπτης σου ΔΕΝ έχει ενεργοποιημένη javascript;

Γιατί δε δοκιμάζεις με php που είναι για αυτή τη δουλειά;

ευχαριστω. οκ εχεις καποιο link για καποιον οδηγο συγκεκριμενα?

Δημοσ.

Εννοείς να προγραμματίσεις ολόκληρο DBMS σε Javascript ή απλά να συνδέεσαι μέσω JS με μία ήδη υπάρχουσα βάση και να κάνεις queries σε αυτήν; Ελπίζω όχι το πρώτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...