Pontiac 62 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα.Θα ήθελα την βοήθεια σας.Το πρόβλημα είναι ότι έχει φέρει ένας φίλος το laptop του σπίτι μου και αφού το συνδέουμε σε μία από τα port του router μου speedtouch 585v6 αυτό δεν βλέπει internet,και το εικονίδιο της τοπικής σύνδεσης δίπλα στο ρολόι γράφει αποσυνδέθηκε το καλώδιο δικτύου.Σκεφτείτε κάτι ρε παίδες.Το δικό μου το pc συνδέεται κανονικά.Επίσης έκανα uninstall τους drivers της κάρτας δικτύου και μετά την επανεκίνηση μου έβγαλε μήνυμα βρέθηκε νέο υλικό ....ξαναπέρασα drivers,αλλά τίποτα.Στις ιδιότητες του tcp/ip (laptop) έχω βάλει αυτόματη απόδοση διεύθυνσης ip.Το καλώδιο είναι ΟΚ γιατί το δικό μου φορητό συνδέεται με το ίδιο καλώδιο.
dali13gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δοκίμασε και σε άλλη θύρα του router. Αν και από αυτά που είπες φαίνεται να έχει hardware πρόβλημα η θύρα του laptop.
Pontiac 62 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δοκίμασε και σε άλλη θύρα του router.... Εχω δοκιμάσει,αλλά τπτ. Αν και από αυτά που είπες φαίνεται να έχει hardware πρόβλημα η θύρα του laptop.... Παρότι μετά από uninstall και μετά την επανεκίνηση μου έβγαλε μήνυμα βρέθηκε νέο υλικό .... thnks φίλε μου
thanos75x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 2-3 φορες μου εχει τυχει το εξης εδω στο εργοστασιο. Σε καποια pc στα καλα καθουμενα και για καποιο λογο εχει γινει disable απενεργοποιηση της καρτας δικτυου απο μονη της. Δηλαδη εκει που δουλευε μια χαρα ξαφνικα λεει οτι αποσυνδεθηκε καλωδιο δικτυου. Αλλαζα πριζες εψαχνα απο δω απο κει εβαζα drivers και τιποτα και τυχαια πηγαινα στοn πινακα ελεγχου και τι να δω ? απενεργοποιημενη η καρτα δικτυου χωρις να την εχει πειραξει κανεις αφου μονο εγω ειμαι administrator. Αλλα τοσα χρονια εχουν δει τα ματια μου κουφα και κουφα οποτε δεν παραξενευομαι... Για checkare το!
drm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 επίσης, αφού δοκιμάσεις όλα τα παράπανω δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο, καμιά φορά μερίκα καλώδια / θύρες είναι λίγο ιδιότροπα και μπορεί να μην συνεργάζονται μεταξύ τους ενώ δουλέυουν μία χαρα...
no11 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Αφού είπες "speedtouch 585v6" γιατί δεν δοκιμάζει ασύρματα να συνδεθεί αντί με καλώδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.