fox_hound Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μηπως ξέρει κανείς τι κόλλα χρησιμοποιείτε για την κόλληση των προσόψεων στο Νοκια 5500; Ευχαριστώ προκαταβολικά
savasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 πρωτα απο ολα πηγαινε στην nokia και αυτοι θα κοιταξουν τον αριθμο κατω απο την οθονη καιθα σου πουν αν ειναι η προβληματικη παρτιδα και θα την αλλαξουν...οσο για κολλα πιστευω οτι με μια απλη UHU θα κανεις την δουλεια σου!
fox_hound Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Ασε ειναι απαραδεκτοι! εχω αλλαξει 3 φορες προσοψη και παντα ανοιγει λιγο στο ιδιο σημειο!με αποτελεσμα να γεμιζει η οθονη σκονη. Εν το μεταξυ δεν μου το καλυπταν με την εγγυηση με αιτιολογια οτι πρεπει να ανοιξει τελειως... οποτε αν θες να γινει κατι καλα καν'το μονος σου...
savasgr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 εγω το πηγα γιατι ειχε φουσκωσει το πληκτρολογιο και αρχισε να βγαινει απο την θεση του (ενος μηνα κινητο) και μου ειπαν οτι καλυπτει την αλλαγη η nokia, αλλα μου λεγαν οτι θα φερουν προσοψη και επειδη αργουσαν πολυ, το αφησα και δεν ξανασχοληθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.