Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών για γραφίστες

Komet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτίνετε κάποια κάρτα γραφικών ιδανική για εφαρμογές που χρησιμοποιούν γραφίστες (όπως photoshop, illustrator, quark, ...).

Τι πρέπει να προσέξω? Μνήμη? Τσιπάκι? nvidea ή ati?

Θα πάρω μάλλον μια motherboard asus, οπότε καλό θα ήταν να είχα και την κάρτα γραφικών από την asus.

Ευχαριστώ πολύ,

Δημοσ.

Νομιζω πως η 8800 GT θα ειναι top για τις εφαρμογες που θες και με πολυ καλη τιμη (230-250 ευρω).

Εχει και νεο φοβερο τσιπακι και καλη μνημη 512 mb που ειναι υπεραρκετη για τις εφαρμογες σου.

Εξαρταται ποσα θελεις φυσικα να διαθεσεις για αγορα καρτας, αλλα η συγκεκριμενη θα σε ανταμειψει.

Δημοσ.

βρε παιδιά τι quadro και Gt ονειρεύεστε γραφίστας είπε όχι 3D :-D και με την onboard θα κάνει δουλειά το photochop και τα υπόλοιπα cpu θέλουν :-D μια ότι νάνε να υποστηρίζει και HD να μπορεί να δει και τις ταινίες του και τελειωσε το θέμα

Δημοσ.
HD2400 lew egw. Gia na mporeis na deis kai kamia tainia aneta. Btw o AIB(Asus etc) den paizei kai toso rolo

καντινα HD2600 καλυτερα γιατι η 2400 τα βρισκει ψιλοσκουρα στα 1080p.

Δημοσ.

ναι αλλα αν θελει να χρησιμοποιησει καποια cad εφαρμογη ή 3Dmax studio? εχω κανει πολυ παρεα με αρχιτεκτονες...για ολα τα υπολοιπα εχετε δικιο αν δε χρειαστει ποτε του rendering, αυτος ξερει καλυτερα...

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι αλλα αν θελει να χρησιμοποιησει καποια cad εφαρμογη ή 3Dmax studio? εχω κανει πολυ παρεα με αρχιτεκτονες...για ολα τα υπολοιπα εχετε δικιο αν δε χρειαστει ποτε του rendering αυτος ξερει...

nomizw oti 8a to anefere an htan na xrhsimopoiouse tetoies efarmoges estw kai peristasiaka...

Δημοσ.

Ευχαριστώ τους πάντες! για την άμεση ανταπόκριση.

Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι photoshop, illustrator, corel, quark, και όχι 3D max κλπ.

Τι παίζει με αυτές που υοπστηρίζουν directx 10;

Γενικά τι είναι αυτό που πρέπει να ψάξω; Καλύτερο τσιπάκι; Μεγαλύτερη μνήμη;

Τι λέτε για αυτήν

ASUS EN7600GS

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.513188

Ευχαριστώ και πάλι πολύ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...