iron727 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Άπο ότι καταλάβατε έχω ένα Pc και ένα laptop τα όποια θέλω να συνδέσω ασύρματα μεταξύ τους....αφου αγόρασα το MSI US54SE II WIRELESS USB STICK έκανα ένα δικτου μέταξυ των 2 υπολογιστων ....έκανα διαμερισμο τις συνδεσης μου στο internet κτλ..Το πρόβλημα μου είναι το εξής ....μέτα απο κανα μισάωρο η σύνδεση κλείνει μόνη της και μου δείχνεςι οτι δεν υπάρχει δικτυο..Μέτα από λιγη ώρα μπόρει να μπει και μόνο του πάλι ή μέτα απο προσπάθειές μου να μπει για λίγο όμως πάντα μέχρι να ξανασβήσει μονη της ...Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν???Είναι σαν να σταματάει να δουλεύει το usb stick για λίγο και μέτα να παίρνει μπροστά μόνο του ...:mad:
iron727 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 κανένας??εεε βέβαια μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά...
kamenopixel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Αυτό με το usb stick εχει συμβει και σε εμενα. Προς το παρον χρησιμοποιω τον ασυρματο adapter της D-link απο τον οποιο αντιμετωπιζω προβλημα καθως η συνδεση στο ασυρματο χανεται σε τακτα χρονικα διαστηματα ανεξαρτητα απο την ισχυ του σηματος και για να ξαναβρει το δικτυο πρεπει να τον αποσυνδέσω και να τον ξανασυνδεσω στη θυρα usb. ...
iron727 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Αυτό με το usb stick εχει συμβει και σε εμενα.... και τελικά τι έγινε με το usb????
kamenopixel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Το usb πηρε δρόμο και χρησιμοποιώ repeater απο τον οποίο στα pc που δεν εχουν ασυρματο τα συνδέω ενσύρματα και βρηκα την ησυχια μου.
Mithrantir Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ πιθανό αυτό το σβήσιμο του USB να οφείλεται στο ενεργειακό profile που έχεις στο λαπτοπ σου. Βασικά θα έλεγα 99% πιθανό.
harrys23 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 έχει τυπωθεί πολλές φορές σε σχετικά thread οτι μερικά usb εχουν ασυμβατότητα μεταξύ κάποιων καρτών η μεταξύ άλλων usb wirelles
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.