Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνδεσης PC-Laptop (wireless)

iron727

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άπο ότι καταλάβατε έχω ένα Pc και ένα laptop τα όποια θέλω να συνδέσω ασύρματα μεταξύ τους....αφου αγόρασα το MSI US54SE II WIRELESS USB STICK έκανα ένα δικτου μέταξυ των 2 υπολογιστων ....έκανα διαμερισμο τις συνδεσης μου στο internet κτλ..Το πρόβλημα μου είναι το εξής ....μέτα απο κανα μισάωρο η σύνδεση κλείνει μόνη της και μου δείχνεςι οτι δεν υπάρχει δικτυο..Μέτα από λιγη ώρα μπόρει να μπει και μόνο του πάλι ή μέτα απο προσπάθειές μου να μπει για λίγο όμως πάντα μέχρι να ξανασβήσει μονη της ...Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν???Είναι σαν να σταματάει να δουλεύει το usb stick για λίγο και μέτα να παίρνει μπροστά μόνο του ...:mad::mad:

Δημοσ.

Αυτό με το usb stick εχει συμβει και σε εμενα.

Προς το παρον χρησιμοποιω τον ασυρματο adapter της D-link απο τον οποιο αντιμετωπιζω προβλημα καθως η συνδεση στο ασυρματο χανεται σε τακτα χρονικα διαστηματα ανεξαρτητα απο την ισχυ του σηματος και για να ξαναβρει το δικτυο πρεπει να τον αποσυνδέσω και να τον ξανασυνδεσω στη θυρα usb.
...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το usb πηρε δρόμο και χρησιμοποιώ repeater απο τον οποίο στα pc που δεν εχουν ασυρματο τα συνδέω ενσύρματα και βρηκα την ησυχια μου.

Δημοσ.

έχει τυπωθεί πολλές φορές σε σχετικά thread οτι μερικά usb εχουν ασυμβατότητα μεταξύ

κάποιων καρτών η μεταξύ άλλων usb wirelles

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...