loythien Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 "Προγραμματίστε ένα Applet σε swing το οποίο θα διαθέτει μια μέθοδο που προβάλλει ένα γράφημα ράβδων με δεδομένα που διοχετεύονται σ'αυτήν ως πίνακας". Την έχω λύσει την άσκηση αλλά δεν είμαι σίγουρη γι αυτό το applet σε swing. ΥΓ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με έχετε βοηθήσει κατά καιρούς. Βρήκα το site τελείως τυχαία και έχω βοηθήθει εδώ περισσότερο από ότι στην σχολή. Thanx all guyz
disqualified Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 η swing ειναι κλαση της java για γραφικο interface τι δεν καταλαβαινεις?
loythien Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δλδ τι αλλάζει αν ο ορισμός ήταν "δημιουργήστε ένα applet" με το δημιουργήστε ένα applet σε swing? Swing ξέρω τι είναι αλλά αυτο το applet σε swing με μπερδεύει...
disqualified Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 σημαινει να κανεις χρηση της κλασης swing
Γηρυόνης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις κλάσεις από το javax.swing πακέτο. Δηλαδή αντί να χρησιμοποιήσεις Panel θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις JPanel, αντί για Frame το JFrame κοκ.
dark_banishing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Η απορία είναι για το applet ή για το swing ? Έχω την εντύπωση ότι εννοείς το applet ενώ τα παιδιά σου απαντούσαν για το Swing...
alex2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Και μην ξεχνάμε πως το Applet στο Swing είναι JApplet. Δηλαδή η τάξη σου πρέπει να κάνει extend την javax.swing.JApplet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.