ALXIOA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΝΤΑΛΑΡΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΧΡΑΦΗΣΗ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ....ΔΗΛ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
aLek0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Συγνώμη φίλτατε. Δε γνωρίζω που μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο. Γνωρίζω όμως ότι θα έπρεπε να βγάλεις τα caps Καλή τύχη με το ψάξιμο σου.
Gary Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 πωωω τι μου θύμησες !! συναυλία σταθμός την έβλεπα κάθε μερα σε βιντεοκασσέτα όταν ήμουν 3-4 χρονών .. άγριο κόλλημα .. δυστυχως δεν την έχω όλη αλλα μόνο 3-4 τραγούδια (πρίν το χάραμα..μη μιλάς μη γελάς..π΄ριν το τέλος...) και το τέλος που αποχαιρετιούντε μεταξύ τους ... μακάρι να τη βρείς πάντως .. αξίζει
ALXIOA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 ακομη ψαχνω φιλε μου αλλα τιποτα...βρηκα καποια κομματια αλλα ειναι σε κακη κατασταση..δεν εχουν καλη εικονα..καμια αλλη ιδεα για το που μπορω να την βρω...εν αναγκη να πληρωσω βρε αδερφε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.