itpanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας Σκέφτομαι να αγοράσω το XBOX 360 και τον wifi adapter. Θα μπορώ να σερφάρω στο Internet από το xbox???? Εννοείται ότι έχω access point.
Slay Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας Σκέφτομαι να αγοράσω το XBOX 360 και τον wifi adapter. Θα μπορώ να σερφάρω στο Internet από το xbox???? Εννοείται ότι έχω access point. oxi mono sto marketplace tha mporeis na mpianeis gia na katebazeis demos videos kai ta sxetika.
gust Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Εχει ακουστει η φημη για ιντερνετ browser στο dashboard της microsoft! Το μελλον θα το επιβεβαιωσει. Παντως πιστευω θα το βαλουν οχι ομως στο update του δεκεμβριου!
MiltoZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Εχει ακουστει η φημη για ιντερνετ browser στο dashboard της microsoft!Το μελλον θα το επιβεβαιωσει. Παντως πιστευω θα το βαλουν οχι ομως στο update του δεκεμβριου! Δεν θα το βάλουν γιατί δεν το χρειάζεται κανείς και δεν το ζητάει ο κόσμος και θα επιβαρύνει το dashboard χωρίς λόγο.
itpanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 ne me to ps3 ginete Δηλαδη μπορω να δω και site που εχουν flash και java ?? Και θα μπορώ να ακουω σταθμους απο το http://live24.gr/???
gust Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δεν θα το βάλουν γιατί δεν το χρειάζεται κανείς και δεν το ζητάει ο κόσμος και θα επιβαρύνει το dashboard χωρίς λόγο. Πολλοι το χρειαζονται και πολλοι το ζητανε φιλε μου! Ειναι πολυ χρησιμο...μου φαινεται χαζο μια next-gen κονσολα να μην εχει προσβαση στο διαδικτυο. Οσο για την επιβαρυνση του dashboard δεν παιζει κατι τετοιο....το χβοχ εχει πολυ ανεκμεταλευτο υλικο (hardware) που θα μπορουσε να τρεχει 3 και 4 dashboard ταυτοχρονα! Αλλωστε ουσιαστικα εxei browser αλλα μονο για το υλικο του live....γιατι λοιπον να μην το κανουν universal?? Ενας λογος ακομα ειναι οτι ο ανταγωνισμος το εχει ηδη και η ms δεν χανει τιποτα να το προσθεσει.
MiltoZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Πολλοι το χρειαζονται και πολλοι το ζητανε φιλε μου!Ειναι πολυ χρησιμο...μου φαινεται χαζο μια next-gen κονσολα να μην εχει προσβαση στο διαδικτυο. Οσο για την επιβαρυνση του dashboard δεν παιζει κατι τετοιο....το χβοχ εχει πολυ ανεκμεταλευτο υλικο (hardware) που θα μπορουσε να τρεχει 3 και 4 dashboard ταυτοχρονα! Αλλωστε ουσιαστικα εxei browser αλλα μονο για το υλικο του live....γιατι λοιπον να μην το κανουν universal?? Ενας λογος ακομα ειναι οτι ο ανταγωνισμος το εχει ηδη και η ms δεν χανει τιποτα να το προσθεσει. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι δύσκολο ειδικά για την MS να το βάλει αν χρειαζόταν, επομένως να είσαι σίγουρος ότι αν το ήθελε και το ζητούσε ο κόσμος θα το είχε κάνει. Απλά δεν το ζητάει ο κόσμος πίστεψέ με, και όποτε έχει αναφερθεί το θέμα στα fora οι 9 στους 10 λένε ότι δεν το χρειάζονται γιατί έχουν το pc γι αυτήν την δουλειά. Και είναι και λογικό έτσι? Το χρειάζονται μόνο αυτοί που δεν έχουν pc σπίτι τους που δεν είναι και πολλοί αυτοί. Ή μήπως νομίζεις ότι όσοι έχουν wii ή ps3 χρησιμοποιούν τον browser?
deus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 άν έβαζε *opera ή firefox ακόμη καλύτερα safari θα το χρησιμοποιούσα! explorer ποτέ. δεν σερφάρεις στο internet απο wii ή μόνη χρησιμότητα του ήταν μια φορά που ήμουν άρρωστος και βαριόμουν να κάτσω στη καρέκλα οι σταθμοί καλοί είναι και ακόμη καλύτερο το southpark streamed απο utube
gust Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Ναι και εγω πιστευω οτι για streaming απο ιντερνετ βιντεο και ραδιο ειναι ιδανικος ο browser στο σαλονι τοθ σπιτιου του καθενος. Επισης μια γρηγορη προγνωση του καιρου, τα νεα και πολλα αλλα που ειναι συντομες και χρησιμες πληροφοριες απο ιντερνετ θα ηθελα να μου δινεται η δινατοτητα να τα βλεπω και απο το σαλονι μου χωρις να χρειαστει να παω στο αλλο δωματιο που εχω τον υπολογιστη! Επισης γενικα και να μην εχει ιδιαιτερη χρησιμοτητα (που για μερικους σιγουρα εστω και μικρη θα εχει) θα ηθελα να μου προσφερει η κονσολα και αυτη την δυνατοτητα....οσο περισοτερα τοσο καλυτερα!
itpanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Τελικά το ps3 εχει τις δυνατοτητες ενος κανονικου browser (Flash - java κτλ)
brinethe94 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 και με το wii μπορείς επίσης.[/quotCXB γεια σας το wii δεχετε θυρα εθερνετ;
Antretng Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 και με το wii μπορείς επίσης.[/quotCXB γεια σας το wii δεχετε θυρα εθερνετ; Αν και είσαι λίγο άκυρος στο thread, όχι δεν έχει. Συνδέετε μόνο ασύρματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.