Προς το περιεχόμενο

Φάντης (Ξερή) για Windows

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελπιζω να εχεις καποιο απο τα SP των ΧΡ (εγω τουλαχιστον πριν αρχισω τον προγραμματισμο του ειχα στησει το δευτερο και τις προαλλες εβαλα και το 3).

Να παρει και να σηκωσει ο διαολος ολη την M$ δεν εχω δει ποτε να κρασσαρει το παιχνιδι σε εμενα. ΓΚΡ....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Εχω τσιμπησει ενα λαθος οπου στον πρωτο γυρο (σπανια βεβαια) οι καρτες του παικτη δεν εμφανιζονται (βλεπετε μονο την πισω πλευρα) αλλα και το PC οταν ριχνει τις καρτες στη στοιβα παλι @@.

Για να γινω σαφης εδώ ειναι το thread ερωτησεων ελπιζω να βοηθησουν οι ξενοι γιατι ειμαι πολυ :mad::mad:με τις @@ της M$.

Δημοσ.

LOL με εκανες λιγο να γελασω.

Γιατι τα εχω παρει παρα πολυ με την M$ oπως αντιλαμβανεσαι.

Ενα ερωτημα που θελω να κανω οσοι εχετε στησει το Framework ποια εκδοση του εχετε?

Διοτι στο M$@@ site υπαρχουν νεωτερες εκδοσεις του καθως και SP για το 2.0 και το μ**νι της Χαιδως.

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι συμβατα αυτα κι ουτε εχω την ορεξη να ψαχνω στις κ***σελιδες τους αλλα θυμαμαι που παλιοτερα μοιραζα τη Βιβλο 1.43-1.47 (ειχε compliled με το Visual Studio 2003 --> Frame@@ v1.1ετρεχε πισω της) οσοι εστηναν το Framework 2.0 ειχαν καποια ψιλοπροβληματα.

Aυτο που με κανει να ΓΚΡ more :mad: ειναι γιατι δε μοιραζουν νεα προιοντα αλλα να τηρουν μια προς τα πισω συμβατοτητα.

Δημοσ.

Thanks akiss το ηξερα ηδη. Tι εκδοση Framework ομως εχεις?

Για να δουμε μακαρι να καταφερω να στησω το νεο Visual Studio 2008 (εστω και beta) μπας και ξεπερασει καποια προβληματα. Θα κανω το σταυρο μου φυσικα.:-(

Δημοσ.

Παλι καλα....:-(

Τελος παντων το θεμα κοντευει να καταντησει @@ επομενως μεχρι να βγει ακρη καλο ειναι να μη συνεχισετε αλλο να αναφερετε προβληματα γιατι αναφερω τους λογους εδω

Ποσταρετε μονο αν εχετε αποριες για το παιχνιδι ή γνωμη/ες για αλλες προσθηκες/αλλαγες.

Εστησα το Visual Studio 2008 αλλα θα σας μοιρασω τη νεα εκδοση περιμενετε μεχρι νεωτερας....

Δημοσ.

Με την 1.13 όλα κάλα σε εμενα.. Και σε XP sp3 και σε Vista sp1.Κανε rename μόνο το αρχείο σε σκέτο jack.exe, γιατί όταν τελειώνει η παρτίδα στο ξαναζηταει και λέει ότι δεν το βλεπει. Δοκίμασα επίσης το 1.12 σε vista και μου παίζει και αυτό κανονικά.

Δημοσ.
Κανε rename μόνο το αρχείο σε σκέτο jack.exe, γιατί όταν τελειώνει η παρτίδα στο ξαναζηταει και λέει ότι δεν το βλεπει.
Φτου που να με παρει ο διαολος εχεις δικιο αλλα τωρα τα εχω ανεβασει ηδη τα προγραμματα.

Aυτο αφορουσε την εκδοση 1.13 για να ξεκαθαρισω τι επαιζε αλλα καθε φορα που βγαινει νεωτερη εκδοση τρωνε σβησιμο οι παλιοτερες.

NEW FEATURES FOR v1.14

Μπηκε κωδικας ωστε με την αλλαγη της γλωσσας να αλλαζουν κι οι ετικεττες στο πανελ.

post-34518-129062957642_thumb.png

ΓΚΡ :mad: αν παρ' ελπιδα περασουν λαθος τιμες στις καρτες (εχω ψαξει αλλα δε βρηκα τιποτα) τοτε αυτοματως το παιχνιδι αποθηκευει τα αποτελεσματα και τερματιζεται δειχνοντας προειδοποιητικο μυνημα.

Παντως σε τουτη εκδοση (την 1.14) το ετρεξα με τις ωρες αλλα δεν ειδα τιποτα.:rolleyes:

post-34518-129062957659_thumb.png

Φτιαχθηκε ο κωδικας για τις φατσες:

post-34518-129062957661_thumb.png

Κι ενα μενου ακομη:

post-34518-129062957662_thumb.png

Δημοσ.

Κοπηκαν τα σπασ**χιδικα μηνυματα στην αρχη καθε γυρου (παιζεις πρωτος ή ο Η/Υ παιζει πρωτος). Απλα αν παιζετε πρωτος τρεχει ενας χρονοδιακοπτης και σας κραζει αν δεν κανετε κατι σε ευλογο χρονο. Αν ο Η/Υ παιζει πρωτος η τελευταια καρτα της στοιβας στον πρωτο γυρο μοιραζεται με καθυστερηση ωστε να τα δειτε ολα τα φυλλα.

post-34518-129062957664_thumb.png

Διορθωθηκαν οι εικονες των ξερων:

post-34518-12906295768_thumb.png

Επειδη (το ειπε κι ο akiss στην πρωην σελιδα για το rename) ολα τα αρχεια εχουν το ιδιο ονομα αν δεν ξερετε τι στο καλο κατεβασατε και τι Framework πρεπει να στησετε δειτε τα properties:

post-34518-129062957682_thumb.png

Τελος διορθωθηκε ο κωδικας ωστε να τερματιζεται αυτοματα το παιχνιδι οταν τελειωσει:

post-34518-129062957685_thumb.png

Δημοσ.

Δηλωτή στο Insomnia Κολιτσινα επισης

H REPORT TEXNOΛΟΓΙΑ

Μπηκε εξτρα κωδικας:

post-34518-129062959701_thumb.png

Επομενως οταν διαπιστωσετε ενα λαθος πληζ στειλτε μου το αρχειο αυτο για να ξανατρεξω με τον debugger στο παρασκηνιο την παρτιδα με τις ιδιες εισοδους και να βρω τι φταιει σε σπανιες περιπτωσεις.

Οσο κινουνται τα φυλλα προς τη στοιβα (η μοιραζονται) ΔΕΝ μπορειτε να κλικαρετε πανω σε καποιο απο τα αλλα που σας περισσευουν.

Να εδω επιλεχθηκε ο Ρηγας κουπα (δεικτης ποντικιου χερι):

post-34518-129062959715_thumb.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οσο θα κινειται ο Ρηγας (είτε οσο θα κινουνται οι καρτες που σουφρωνονται προς την καθε στοιβα των κερδισμενων χαρτιων) ολα γινονται βελος!

Για προσεξτε το δεικτη του ποντικιου πανω απο το 8 μπαστουνι:

post-34518-129062959718_thumb.jpg

Kαραμπινατος Φαντης????

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ το ξερω!!!!

Αλλα εδω θα σταματησω να ποσταρω γιατι δεν εχει νοημα.

Συνεπως η συνεχεια ανηκει σε εσας.

Καλη διασκεδαση!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εκτελωντας παλι χρεη σπονσορα :-) ενημερωνω το φιλτατο λαο οτι βγηκε νεωτερη εκδοση Ξερης την οποια μπορειτε να απολαυσετε.

Παρακαλειστε να αναφερετε τα οποια προβληματα εδω. Το παιχνιδι δεν αντιμετωπιζε εντονα προβληματα οπως η Πρεφα αλλα παρολα αυτα εγιναν καποιες προσθετες αλλαγες ωστε να μηδενιστουν οι πιθανοτητες κολληματων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...