Προς το περιεχόμενο

Φάντης (Ξερή) για Windows

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Τις προσεχείς ημέρες θα ανεβάσω την έκδοση 1.01 με περισσότερα καλούδια. :-)

Αξίζει να το δοκιμάσετε δεν έχει καμμία σχέση με τα αντίστοιχα.

Καλύτερες εικόνες, επιλογή χρώματος της τσόχας! ταχύτητα κίνησης ακόμη υποστηρίζει Αγγλικά κι Ελληνικά. ΄

Καλή διασκέδαση!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Τις προσεχείς ημέρες θα ανεβάσω την έκδοση 1.01 με περισσότερα καλούδια. :-)

Αξίζει να το δοκιμάσετε δεν έχει καμμία σχέση με τα αντίστοιχα.

Καλύτερες εικόνες, επιλογή χρώματος της τσόχας! ταχύτητα κίνησης ακόμη υποστηρίζει Αγγλικά κι Ελληνικά. ΄

Καλή διασκέδαση!

-Τα ρέστα μου!

-Τα βλέπω...

θα το δοκιμάσω φίλε μου. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Nα εισαι καλα φιλε μου. :-)

Λοιπον η εκδοση 1.0 βγηκε εντος πιεστηριου εννοω οτι βιαζομουνα εντονα.

Οποτε δεν ειχε και πολλα καλουδια επανω της ομως ηθελα να σας μοιρασω κατι που να δουλευει. Επομενως σημερα εβγαλα την εκδοση 1.1 οπου διορθωθηκε ενα λαθακι του κωδικα γιατι δε μετραγε σωστα τους ποντους στην τελευταια μπαζα.

Απο εκει και περα αρχισαν τα οργανα (τι σας ετοιμαζω ενας Θεος ξερει).

Εκοψα την πρωτη συλλογη των εικονων διοτι εχουν μεγαλα συμβολα οποτε αν κανεις ξερη πιανουν χωρο μπολικο και δεν ειναι ευκολα να τακτοποιησεις τις καρτες.

Θα μπει σε αλλο παιχνιδι που δεν κανεις ξερες (π.χ. Κολιτσινα).

Τωρα γραφω την εκδοση 1.2 (υπομονη) οπου εχω φτασει στο επιπεδο 7.

Ενα μειονεκτημα των αλλων Φαντηδων (ετσι νομιζω) ειναι οτι σου δινει ξερη στην τελευταια παρτιδα.

Απο την εκδοση 1.2 και μετα αν εχετε βαλει επιπεδο δυσκολιας απο 4 κι ανω ξεχαστε την ξερη στον τελευταιο γυρο εκτος κι αν εχετε τοσο καλο φυλλο οποτε ειναι εξαναγκασμενος ο Η/Υ να ριξει αυτο που θελετε.

Ειδαλλως αν εχει Φαντη στον τελευταιο γυρο ή παιζει πρωτος και πιανοσαστε σε 2 φυλλα κι ανω τοτε θα σας τη μπουμπουνισει την ξερη θελετε δε θελετε.

Μοιαζει με σκακι???

ΧΙΧΙΧΙ!

Επισκεφθειτε ξανα τα Aoaforums (το link στο πρωτο μου post) για να δειτε τα νεα κολπα.

Τωρα το παιχνιδι ειναι ελληνικο αλλα ο Φαντης λεγεται Jack στα Αγγλικα γιαυτο το βαφτισα ετσι.

Δε νομιζω οι ξενοι να εχουν αντιστοιχο αλλα τελος παντων η λεξη Jack δειχνει στους ξενους την αντιστοιχη ελληνικη ονομασια.

Δημοσ.

Τhanks folks.

Λοιπον εγιναν ενα σωρο αλλαγες ελιωσα στον προγραμματισμο τουτες μερες.

Τις λεω σε συντομια για την εκδοση 1.1:

1) Βελτιωθηκε η κινηση των καρτων πανε κατευθειαν πανω στη στοιβα.

2) Μπηκαν κι αλλα επιπεδα δυσκολιας (φτασαμε στο 11).

3) Το 4ο επιπεδο δυσκολευτηκε τοσο πολυ που δυσκολα θα κανετε ξερη στον Η/Υ (προσεξτε γιατι εκει σας τη φυλαει κανει μπλοφα κιολας).

4) Αντε μεχρι 8 ξερες απο εκει και πανω τερματιζεται το παιχνιδι.

5) Αποθηκευετε το σκορ σας και το συνεχιζετε αλλη μερα.

6) Bλεπετε σε ποιο γυρο εισαστε.

7) Οι καρτες κι ο πινακας αποτελεσματων μετακινηθηκαν σε καλυτερη θεση.

8) Επισης τα κερδισμενα φυλλα φαινονται πλεον ως στοιβα.

9) Μπηκαν και μπαρες συγκρισης!

10) Ο Η/Υ ταξινομει τις καρτες!

Θα ηθελα ομως να πειτε τις γνωμες σας γιατι σκεφτομαι να το τερματισω στο 13 το επιπεδο δυσκολιας.

Θελετε π.χ. να κανω ανικητο τον Η/Υ ή δε θα εχει νοημα?

Δημοσ.
Εγώ πάντως έχω γίνει χαρτόμουτρο.
Προσεξε γιατι εχουν κλεισει πολλα σπιτια απο δαυτα.
Ερωτησούλα..Μπορείς να φτιάξεις και Δηλωτή?
Θα προσπαθησω στο μελλον το εχω παρει ζεστα το θεμα μην ανησυχεις. Ομως ειναι εξαιρετικα δυσκολοτερος ο σχεδιασμος ενος τετοιου παιχνιδιου (απο οτι νομιζω). Παρολο που επικοινωνησα με τον δημιουργο πολλων παιχνιδιων εδω αδιαφορησε κι ετσι πηρα πολλες αναποδες :mad: κι αρχισα να υλοποιω το ευκολοτερο ολων το Φαντη.

Οπως βλεπετε ο δικος μου Φαντης δεν εχει καμμια σχεση με τις αλλες @@ που υπαρχουν κι εχω στο μυαλο μου καποιες αλλαγες ακομη.

Το επομενο βημα ειναι η Κολιτσινα και μετα η Δηλωτη. Ισως αρχισω κι απο σημερα το γρατσουνισμα αλλα δε θελω να δεσμευτω.

Μαλλον θα ξεκινησω σιγα-σιγα την Κολιτσινα και μετα θα παω στη Δηλωτη.

Ενα προχειρο χρονοδιαγραμμα ειναι να βγει καποια εκδοση εντος του 2008.

Δημοσ.

Φίλε μου καλή η προσπάθειά σου. Το δοκίμασα και έπαιξα λίγο αλλά ξαφνικά μου έβγαλε μήνυμα οτι το πρόγραμμα δημιούργησε κάποιο πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί.

Το ξαναέτρεξα και μετά από λίγο πάλι τα ίδια

Πήγα στην αναφορά προβλήματος αλλά δεν κατάλαβα τίποτα αφού δεν ξέρω προγραμματισμό.

Το κάνει και σε άλλους αυτό?

Δημοσ.

Θενξ chpetros αλλα αν μπορουσες να γινεις σαφεστερος θα βοηθουσες πολυ.

Εννοω να ανεβαζες καμμια φωτο μπας και καταλαβω γιατι δεν εχω δει καποιο προβλημα.

Βασικα οπως η Βιβλος κι η Guidemania το παιχνιδι αυτο ειναι γραμμενο σε Visual Studio 2005 (δεν ξερω τιποτε αλλο πλεον να προγραμματισω κι ουτε ειμαι κανενας προγραμματιστης χομπυ κανω) συνεπως πρεπει να εχει στηθει το Microsoft Framework 2.0. Βεβαια υπαρχουν νεωτερες εκδοσεις του Framework αλλα δεν τις εχω στησει στο πισι μου να δω συμβατοτητες. Επισης οσοι τυγχανει να εχουν Vista εχουν προβληματα με τη Βιβλο κι αυτο δεν ειναι δικη μου ευθυνη αλλα της Micro$oft. Ειχα παει στο σαητ τους κι ειδα οτι υπαρχει το Visual Studio 2008 αλλα σε beta εκδοση οποτε δε την εστησα.

Περιμενω δηλαδη την τελικη εκδοση του 2008.

Σε Παραθυρα 2000/ΧΡ τρεχουν κανονικα τα προγραμματα κι ο Φαντης.

Δημοσ.

bug

στο επιπεδο 1 με ελληνικα βημα κινησης 6 οριο 151 βγαζει το εξης προβλημα

οταν ξεκιναει το παιχνιδι με τα 4πρωτα χαρτια και το τελευταιο ειναι ασος

και πας να το παρεις με ιδιο φυλλο(εννοειται ασος και αν εχεις ασο στην

χαρτια σου φυσικα), κολαει κρεμαει το παιχνιδι (μετα βγαζει αποστολη

σφαλματος στην microsoft κλπ)

κοιταξε το οταν μπορεσεις

τρεχο win xp media center(pro δλδ ειναι λαπτοπ με ολες της αναβαθμισεις κλπ)

μου το εκανε 3φορες (δεν κρατησα screenshot βλακεια μου) θα ξαναπροσπαθησω

να το κανω ωστε να βγαλω screenshot)

η εκδοση του παιχνιδιου ειναι Jack v1.11.zip

και μια ιδεα να προσθεσεις κουμπι με το οποιο να ξεκιναει καινουριο παιχνιδι πχ f2

Δημοσ.

Πολύ καλή κίνηση φίλε μου.Πολύ όμορφο το παιχνίδι. Βέβαια από ότι είδα κρασάρει πολύ συχνά σε ακανόνιστες στιγμές αλλα το Pc μου στην παρούσα φάση δεν είναι και ότι καλύτερο για να εκφέρω σοβαρή άποψη. Συνέχισε έτσι.

Δημοσ.
Πολύ καλή κίνηση φίλε μου.Πολύ όμορφο το παιχνίδι.
Τhanks for comments. :-)

Βέβαια από ότι είδα κρασάρει πολύ συχνά σε ακανόνιστες στιγμές αλλα το Pc μου στην παρούσα φάση δεν είναι και ότι καλύτερο για να εκφέρω σοβαρή άποψη.
Να παρει η ευχη σε εμενα ποτε δεν εχει κολλησει.

Προχθες εβαλα και το SP3 των ΧΡ αλλα ουδεποτε δεν ειχα δει καποιο κολλημα με το SP2.

Microsoft Framework v2.0 εχω πανω δε στηνω αλλες @@ θα περιμενω μεχρι να βγει το Visual Studio 2008.

Συνέχισε έτσι.
Eννοειται αλλα αναθεμα που πρεπει να εργαζομαι. :o

bug

στο επιπεδο 1 με ελληνικα βημα κινησης 6 οριο 151 βγαζει το εξης προβλημα

οταν ξεκιναει το παιχνιδι με τα 4πρωτα χαρτια και το τελευταιο ειναι ασος

και πας να το παρεις με ιδιο φυλλο(εννοειται ασος και αν εχεις ασο στην

χαρτια σου φυσικα), κολαει κρεμαει το παιχνιδι (μετα βγαζει αποστολη

σφαλματος στην microsoft κλπ)

ΟΚ δε χρειαζεται σκριν καψιουρ καταλαβα τι παιζει.

Βασικα γινεται της ανωμαλιας με τον κωδικα εχει ενα σωρο if/else τα οποια ανοιγουν αλλα if/else συνεπως σε σπανιες περιπτωσεις καποια απο τις μπολικες εξωτερικες μεταβλητες εχει μια αποδεκτη τιμη οταν ξεκιναει ο επομενος γυρος.

Δεν παιζει ρολο τι επιπεδο εισαι το κανει και με αλλα.

Επομενως για να μη μου σκοτιζονται τα @@ αλλα και τα νευρα σκεφτηκα τη UPS Technology

Oσο το παιχνιδι τρεχει αποθηκευει το καθετι (ρυθμισεις, σκορ) κι αν αποτομα τερματιστει (πες οτι δεν εχεις UPS ή αυτο δε δουλεψει) τοτε την επομενη φορα που θα το τρεξετε θα διαβασει το αρχειο UPS.ini (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) και δεν θα χασετε ο,τι ειχατε κανει.

Ειναι χρησιμο γιατι αν παιζετε με τις ωρες θα κολλησετε οποτε παιζει να χαθει το παιχνιδι.

Το αρχειο UPS.ini σβηνεται αυτοματα οταν τερματιστει κανονικα το παιχνιδι, οταν το αποθηκευσετε για μελλοντικο παιξιμο καθως κι οταν φορτωσετε ενα προηγουμενο.

Ετσι καθε φορα που τελειωνει ο τεταρτος γυρος (επομενως πρεπει να παμε στην αρχη) τερματιζεται το παιχνιδι ---> διαβαζει το UPS.ini και τρεχει τον πρωτο γυρο κι ουτω καθεξης με ολες τις εξωτερικες μεταβλητες στη θεση τους.

και μια ιδεα να προσθεσεις κουμπι με το οποιο να ξεκιναει καινουριο παιχνιδι πχ f2
Tι ακριβως εννοεις?

Να βαλω συντομευσεις για τα κυριοτερα μενου?

Δημοσ.

ανοιξε την πασιεντζα δες οτι ξεκιναει καινουριο παιχνιδι με το F2 κατι παρομοιο ισως ηταν βολικο

ειμαι το δευτερο ατομο που την κατεβαζω

# File Name: Jack v1.12.zip (2.67 MiB) - Click Here To Download This File

# Uploaded By: MrSeanKon on December 17, 2007: 3:04am

# Downloaded: 1 time

:D:D:D:D

Δημοσ.

LOL πηρε καποιος αλλος την παρθενια :-D και την κατεβασε πρωτος.

ΟΚ καταλαβα τι εννοεις θα βαλω σορτκατς στα μενου του ΒασιλΠορτα.

Παρακαλω ΘΕΡΜΑ οσους κατεβασουν το παιχνιδι να βαλουν μεγαλο οριο π.χ. 2000 ή και περισσοτερους ποντους και να παιξουν αρκετες ωρες ωστε να με βοηθησετε στο beta testing. Πριν κλεισει η χρονια θα βγαλω την εκδοση 1.13 οπου θα προσπαθησω να βαλω και bug report. Ειδομεν!

Αλλα σχολια, προσθηκες για πειτε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...