Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση HTC

siemens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία καλησπέρα. Έχω το HTC p3300 στην παρακάτω κατάσταση (φωτό) και μου έβγαλε πρόβλημα έκλεινε στα καλά καθούμενα μαύριζε η οθόνη κλπ. Το πήγα στο πλαίσιο το έστειλε sthn ACE και μετα από ένα μήνα μου απάντησαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση επειδή έχει εμφανή σημάδια από κακομεταχείρηση έχει χαλάσει η πλακέτα και έχει 280 ? για να το φτιάξουν. Τι μου προτείνεται να κάνω .

1%20(1).jpg

1%20(2).jpg

1%20(4).jpg

1%20(6).jpg

1%20(8).jpg

1%20(7).jpg

1%20(10).jpg

Δημοσ.

Οτι σημάδια είανι από τις τσεπες με λεφτα κλειδία κλπ. γιατί δεν το κουβάλαγα με την θήκη. Αν απευθυνθώ στη htc glabal λετε να βρω 'ακρη?

Δημοσ.
Οτι σημάδια είανι από τις τσεπες με λεφτα κλειδία κλπ. γιατί δεν το κουβάλαγα με την θήκη. Αν απευθυνθώ στη htc glabal λετε να βρω 'ακρη?

nai re man, to katalavainw k se pisteuw apolyta! Olwn mas ta kinita etsi ginontai akoma k meta apo 1-2 minwn xrisi, osoi den ta kouvalame se thiki dld.Gia HTC Global,den xaneis k tpt na dokimaseis...

Δημοσ.

απίστευτο-απαράδεκτο!!!!

Που να έβλεπαν το δικό μου κινητό πως είχε καταντήσει....

Λοιπόν...

1ον διάβασε καλά τους όρους τις εγγύησης σου να δεις που και πως ορίζει το "κακομεταχειρισμένη συσκευή"

2ον επικοινώνησε στην HTC global με έντονο ύφος να ζητάς το δίκιο σου καθώς η φθορά της συσκευής είναι από την χρήση και όχι από πεσίματα-κλωτσιές-μπουνιές

3ον πάρε πάλι την HTC ελλάδα και ζήτα να μιλήσεις με κάποιο υπεύθυνο και να τον κάνεις να σου πει ακριβώς τι εννοεί ο τεχνικός που σου μίλησε με το ότι η συσκευή έχει κακομεταχειριστέι! Στην ανάγκη πήγαινε από εκεί και ζήτα να δείς και το κινητό του υπευθύνου και αν έχει έστω και μια γρατζουνιά να του την πεις χοντρά.

Μην ξεχάσεις λεπτό ότι έχεις δίκιο και ότι πρέπει να στο φτιάξουν!!!

Επικοινώνησε πρώτα με Global και μετά δοκίμασε πάλι στους Ελληνάρες....

Ειδικά για την HTC εδώ θέλει τσαμπουκά, ατάκες φωτιά που να περιλαμβάνουν τις λέξεις κλειδιά: δικηγόρος, ΙΝΚΑ, HTC global, κλπ κλπ. Επίσης σημαντικό αν είσαι μικρός σε ηλικία (>20) βάλε κάποιον μεγαλύτερο να κάνει το νταλαβέρι...Δυστυχώς οι περισσότεροι εδώ αν δουν κάποιον μικρό του συμπεριφέρονται σαν παιδάκι κ παν να τον δουλέψουν!

Ακου εκεί κακομεταχείριση στην συσκευή....

Δημοσ.

Κακομεταχείριση....χμμμ το εχω ξανα-ακούσει αυτό!

Πόσο καιρό το έχεις το κινητακι?

Όπως είπε και ο ''απο πάνω'' φίλος....ψάξε να βρεις την εννοια κακομεταχείριση που ορίζουν αυτοί!

ΥΓ. Εγώ δε θα είχα την υπομονή πάντως!

Δημοσ.

Κατάφερες τίποτα τελικά?Αν και όταν ξεκαθαρίσεις τι γίνεται κάνε ένα post εδώ να ξέρουμε και εμείς. μελλοντικοί αγοραστές είμαστε!!!!

Δημοσ.

σκέφτηκες να πάρεις μια πρόσοψη καινούρια και να το ξαναστείλεις? ή να το στείλεις με άλλο όνομα. σίγουρα θα σου βγεί πολύ λιγότερο απο 280, αν φυσικά δε βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Οι πλακέτες στις καινούργιες συσκευές αποτελούνται μέχρι και 7 Layers.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ ευαίσθητες.

Όλα αυτά γίνονται για να μειώσουν τον όγκο και να αυξήσουν τις δυνατότητες της συσκευής.

Αν μπεις στο forum της HTC, ψάξε μία φωτογραφία που έβγαλε ένας τεχνικός από μία πλακέτα.

Η συσκευή είχε ίσως λίγα περισσότερα χτυπήματα από το δικό σου, αλλά η πλακέτα ήταν σε άθλια κατάσταση.

Αν υποθέσουμε ότι σου έχει πέσει ΕΣΤΩ και μία φορά στο πάτωμα να ξέρεις ότι το πιο πιθανό να έχει πάθει ζημιά.

Μην παίρνετε σαν δεδομένο ότι πρέπει να το περάσουν από εγγύηση.

Ο τεχνικός δεν έχει κανένα όφελος αν μία συσκευή περάσει από εγγύηση ή όχι.

Έχω την εντύπωση πως όσο κι αν προσπαθήσεις δεν θα περάσει από εγγύηση, εφόσον εσωτερικά έχει πάθει ζημιά.

Δημοσ.

Παρε το κινητο οπως είναι και πήγαινε το απο τα γραφεια της ΑcE εφοσον και αν πραγματικα δεν έχει υποστεί καμια κακομεταχείρηση του τυπου χυθηκε ενα ποτηρι νερο και βραχηκε λίγο..αλλα και ετσι να ειναι εσυ παιξε τη παπια.Να δεις τι θα πουν και μπροστα σου, αν και παλι δε βγαλεις ακρη μια κοινοποίηση ενα mail στην HTc GlobaL και στους ίδιους ξανα..

Υπομονή θελουν τετοιες διαδικασίες...και μακρια απο γερμανους και αναλογα καταστήματα δε προκειται ποτε να βγαλεις ακρη.Το ιδιο ειχα παθει και εγω με ενα MotoroLa και ο γερμανος εκανε το ΚινεΖο, ετσι και εγω το πηγα καευθειαν στη Motorola και ολα Οκey.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δηλαδή εσείς ολοι που απαντήσατε, είδατε την πρώτη φωτογραφία και είπατε οτι το ppc δεν εχει πάθει ζημιά απο την πτώση....

εδω στράβωσε το εξωτερικό καπάκι ,βούλιαξε μέσα και αυτό δεν ειναι τίποτα?

για ρίξτε μια ματιά περισσότερο στην πρωτη φωτογραφία,επειδή έχω το ιδιο ppc (πάνω απο χρόνο)για να κάνει τέτοια λακουβα δεν φτάνει ενα απλό πέσιμο

σωστό ειναι να ψάχνουμε το δικιο μας,αλλά οχι και να λέμε οτι θέλουμε

στο ιδιο ποστ εχω απαντήσει και σε άλλο φορουμ στο myphone

Δημοσ.
σκέφτηκες να πάρεις μια πρόσοψη καινούρια και να το ξαναστείλεις? ή να το στείλεις με άλλο όνομα. σίγουρα θα σου βγεί πολύ λιγότερο απο 280, αν φυσικά δε βγάλεις άκρη.

Το σκέφτικα αλλά θα πρέπει να το ξεβιδώσω και έχει αυτοκόλητο πάνω στην βίδα.

τώρα τα διάβασα αυτά καντo θα προχωρήσει δεν θα πάρουν χαμπάρι άλλωστε το IMEI αλλάζει και αυτο ,μπορεί και αυτο να σβήσει με goma....:lol:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

@ mastelos Εντελώς ενημερώτικα να ξέρεις οτι το ιμει είναι πάντα και σε όλα τα κινητα κολλημένο πάνω στην πλακέτα και σε καμία περίπτωση πάνω στην πρόσοψή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...