makisss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά πρόσφατα πήρα την παραπάνω κάρτα και παρατηρώ κάποια μικροκολλήματα στα παιχνίδια.Έβαλα το καινούριο Catalyst αλλά πάλι τα ίδια.Τί προτείνετε;Ο CPU είναι P4 στα 3 GHz,πιστεύετε ότι χρειάζεται overclocking για να φτιάξει το πρόβλημα;
@byZo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Θα πρέπει να πεις σε πια παιχνίδια το κάνει και αν το έκανε και με την παλιά σου κάρτα κτλ κτλ... Μπορεί να είναι πολύ βαρύ το παιχνίδι (Crysis) ή να έχεις λίγη μνήμη ή κάτι άλλο τέλος πάντων...
makisss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Με την παλιά κάρτα δεν είχα πρόβλημα.Βσικά το PES 2008 το έπαιζα στα low γραφικά και δεν κολλούσε.Τώρα η ρύθμιση είναι από μόνη της high γραφικά και κάνει αυτά τα κολλήματα ειδικά στα replay.Επίσης κάποια στιγμιαία κολλήματα συμβαίνουν και στο Medal of Honor Airborne.
euronmyous Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Πανω κάτω τα ίδια προβλήματα κα ιεδώ αλλά όχι με κολλήματα με λίγα fps. Οτι και game να βάλω το φτάνει μέχρι 24fps ανεξαρτήτως ανάλυσης και ποιότητας γραφικών.Την έχω π'ανω σε 'ενα prescott 3.2 με 1 gb μνήμη και 580 τρεοφοδοτικό hiper type -r οπότε θέμα ισχύος δεν έχω (μέχρι και με δύο τροφοδοτικά την τροφοδότησα μαζί αλλα πάλι τα ίδια. Έχω δοκιμάσει τρεις εκδόσεις catalyst αλλα και πάλι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.