Προς το περιεχόμενο

Μια γνωμη για την LG 32LC51?

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια με ενδιαφερει να αγορασω την παραπανω tv.Η χρηση της θα ειναι για ταινιες,για ενα xbox360 και ισως στο μελλον να χρειαστει να την συνδεσω στο pc για λιγη ωρα.Την βρηκα 499 ευρω τι προτεινετε να την αγορασω η να κοιταξω καποια αλλη?Τα max που μπορω να διαθεσω ειναι 600 ευρω,βρηκα και μια samsung 26αρα στα ιδια λευτα αλλα κατα την γνωμη μου θα ηταν καλυτερες οι παραπανω ιντσες...εσεις τι λετε?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168557

Δημοσ.

Σ'αυτά τα λεφτά όποια και να πάρεις δεν έχει σημαντικές διαφορές. Αν μπορείς να βρεις κάποια με ψηφιακό δέκτη μέχρι τα 600? που διαθέτεις, προτίμησέ την γιατί από το 2012 ο αναλογικός θα είναι άχρηστος.

Σε 26άρα, το Media Markt έχει την Sony KDL-26U2000 στα 449? (100? κάτω από τη φθηνότερη τιμή του Skroutz), αλλά δεν θα πρότεινα 26" όταν μπορείς να πας σε 32" (έχω συνηθίσει σε 32άρα CRT και χθες που πήρα τη Sony μου φάνηκε πολύ μικρή, αλλά επειδή μελλοντικά θα μπει με βάση τοίχου στο υπνοδωμάτιο δεν υπάρχει χώρος για μεγαλύτερη).

Δημοσ.

και εγω για υπνοδωματιο την θελω αλλα θα ειναι αλλη φαση να βλεπεις ταινιες και παιχνιδια σε 32αρα και αλλη σε 26.Ωποτε μαλλον θα παω για αυτην που λεω απο οτι βλεπω.Οσο για τον ψηφιακο δεκτη που μου λες,δεν θα μπορω να βαλω μετα εναν ψηφιακο δεκτη για να βλεπω τα καναλια?

Θα περασω και καμια βολτα απο το mediamarkt να δω τι παιζει απο τηλεωρασεις απο βδομαδα...

Δημοσ.

Κι εγώ 32άρα ήθελα για το υπνοδωμάτιο, αλλά στο σημείο που θέλω να τη βάλω στον τοίχο δεν χωράει, οπότε αναγκαστικά πήρα 26άρα.

Ψηφιακό δέκτη μπορείς να βάλεις εξωτερικό, αλλά αν μπορείς να βρεις κάποια με ενσωματωμένο γιατί να έχεις άλλο ένα μηχάνημα δίπλα στην τηλεόραση και να σου δεσμεύει και μια είσοδο;

Δημοσ.

Εαν δεν μπορείς να ανέβεις παραπάνω οικονομικά τότε ΟΚ, αλλά έχει υπόψη σου οτι σε τηλεοπτικό σήμα ειναι απλώς υποφερτή (Για ταινιες και PS3 δεν θα έχεις πρόβλημα). Η τιμή ειναι καλή όμως και η LG έχει καλό after sales support (αχρείαστο ναναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις...)

Δημοσ.

Αν οι ίντσες δεν είναι το παν, τότε προτίμησε την Samsung. Είναι πιο αξιόπιστη και έχει πολύ καλύτερα χρώματα. Στο τηλεοπτικό σήμα θα δεις μικρή διαφορά, αλλά στις άλλες πηγές μεγάλη.

Δημοσ.

τελικα την πηρα χτες,μεχρι στιγμης ειναι αρκετα καλη...βεβαια δεν εχω δει σε συγκριση και τις αλλες lcd.Στα καναλια ειναι λιγο χαλια λογο χαμηλης αναλησης αλλα σπανια βλεπω τηλεοραση.Μαζι με τα ηχειακια που εχω ειναι πολυ καλη για home cinema.Παντως για τα λευτα της αξιζει ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...