Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για Blu Ray..

panos-volos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καποιες ερωτησεις περι Blu Ray..

1)Οι εκδοσεις ταινιων Blu ray που κυκλοφορουν στα γνωστα μερη του Internet,πως γινεται να εχουν μεγεθος 8 GB ενω οι εκδοσεις τους σε dvd ειναι τουλαχιστον 25 GB;

2)Εστω οτι κατεβαζω μια τετοια,στην οθονη του PC δεν θα δω ιδιαιτερα πραγματα ετσι;

αν βαλω την μεγιστη αναλυση;(1280 χ 1024)

3)Μπορω να την γραψω σε ενα dual layer και να το παιξω σε απλο dvd;θα το αναγνωρισει;

Δημοσ.

1. Δεν το ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι στο κανονικά δισκάκι υπάρχουν και τα έξτρας τα οποία στα αλλά πέρνουν πόδι.

2. Στην ανάλυση που λες δεν ξέρω πως θα φαίνεται αλλά σε 1280x768 (ή 1366x768) που είναι η ανάλυση των HD Ready οθονών θα φαίνεται άψογα και με καλύτερη ποιότητα απ' ότι στο DVD.

3. Δεν νομίζω.

Δημοσ.

1)Μα οσα menu και extras και γλωσσες να κοψεις να γλυτωσεις 17 GB (τουλαχιστον) παρα πολυ μου φαινεται..

2)Η οθονη του υπολογιστη ειναι crt,η καρτα υποστηριζει 1280χ768,θα φαινεται καλα;

3)Γιατι;δεν ειναι Vob κτλ;

Δημοσ.

αν η οθόνη σου ειναι crt αυτό σημαίνει ότι είναι και τετράγωνη οπότε η εικόνα θα φαίνεται χάλια με αυτή την ανάλυση. για τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσ.

φιλε μου η οθονη σου ειναι crt αρα εχει αναλυση

αν δεν κανω λαθος γυρω στα 600 χ 480 πιξελ .

Λοιπον πως θες να σου παιξει αρχειο

high definition που εχει αναλυση 1366χ768 η 1920χ1080 ???

αν δεν καταλαβαινεις αυτη την διαφορα κανε τον πολλαπλασιασμο των πιξελ αναλυσης και θα καταλαβεις

Αν θες να δεις high def στον υπολογιστη σου παρε οθονη LCD απο 19 '' και πανω και οπωσδηποτε Wide καλυτερα μια 22'' νομιζω εχει μια το πλαισιο γυρω στα 350 ευρω

Αν θες στο σαλονι σου ... εκει εχεις μπλεξει χοντρα

1ον θες οθονη απο 37'' και πανω για να ευχαριστηθεις high def οπου μια μεση λυση ειναι στα 1000 ευρω

2ον θες και το SONY playstation 3 οπου υπαρχει προσφορα στα 550 ευρω κομπλε με δυο παιχνιδια

αν και θα σε συμφερε μια προταση του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ

που περιλαμβανει μια ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SONY BRAVIA 40'' FULL HIGH DEF 1920X1080 δορυφορικο δεκτη κτλ

μαζι με ενα SONY playstation 3 κομπλε με δυο παιχνιδια και δυο ταινιες BLUE-RAY

με περιπου 2000 ευρω !!!

Δημοσ.
φιλε μου η οθονη σου ειναι crt αρα εχει αναλυση

αν δεν κανω λαθος γυρω στα 600 χ 480 πιξελ .

Λοιπον πως θες να σου παιξει αρχειο

high definition που εχει αναλυση 1366χ768 η 1920χ1080 ???

Αυτο ηθελα..δεν ηξερα τι γινεται με τις αναλυσεις των crt.

Κατεβαζω το ΗD video,συνδεω τον υπολογιστη με μια HD τηλεοραση,αυτο δουλευει;

Για τα αλλα εχεις να πεις κατι;

Δημοσ.

εχω κατεβασει μια ταινια και θελω να τη δω στην HD ready tv που εχω παραγγειλει

δεν μπορω να τη γραψω σε dvd και να την παιξει το dvddivx που εχω?

ειναι το yamakawa me dvi εξοδο οποτε μαλλον θελω και converter dvi to hdmi

ή ειναι προτιμοτερο να τη συνδεσω με την 6600gt και να τη δω μεσω pc?

Δημοσ.
Εχω καποιες ερωτησεις περι Blu Ray..

1)Οι εκδοσεις ταινιων Blu ray που κυκλοφορουν στα γνωστα μερη του Internet,πως γινεται να εχουν μεγεθος 8 GB ενω οι εκδοσεις τους σε dvd ειναι τουλαχιστον 25 GB;

γιατι ειναι Rip εκδοσεις.οπως ηταν τα Divx 700-1400ΜΒ,και τα γνησια DVD 6+ GB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...