Προς το περιεχόμενο

pb Battlefield 2142 πρόβλημα

S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.

Έβαλα χτες τα vista bussines x64 και ολα οκ.

Έβαλα και το bf2142 κατέβασα και το νέο patch που έχει και εναν νεο χάρτη μέσα, κατέβασα και το expansion northern strike απο το ea download manager το έβαλα αλλα μόλις πάω να πάιξω με πετάει στο main menu βγαζοντας μου το μήνυμα για PUNKBUSTER.

Πήγα στο site του PunkBuster το κατέβασα το έκανα και update έβαλα μέσα στο pb το bf2142 το έκανα και πάλι Update αλλα τίποτα έκανα και επανεκκινήσεις αλλα και πάλι τίποτα.Μόλις μπάινω σε έναν server μου λέι κάτι για pbastr.exe failure ή κάτι τέτοιο και μετά με παει στο main menu και μου βγάζει το μήνυμα με το punkbuster

Να πω επίσης οτι στην friend list δεν υπάρχει κανένας, λες και διαγράφτηκαν απο μόνοι τους οι φίλοι μου. Αλλα αυτό το είχα το πρόβλημα και πιο παλιά και έφτιαξε απο μόνο του.

Επίσης δεν νομίζω να φταίνε τα vista

Να τονίσω οτι το παιχνίδι είναι αυθεντικότατο όπως και το expansion του

Τι να κάνω παιδιά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

A γι'αυτό δεν σε βλέπω στο buddy list.

Πήγαινε και κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο και πάτα "εκτέλεση ως διαχειρηστής",να δούμε αν δουλέψει έτσι.

Δοκίμασες να το επανεγκαταστήσεις?

Δημοσ.
A γι'αυτό δεν σε βλέπω στο buddy list.

Πήγαινε και κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο και πάτα "εκτέλεση ως διαχειρηστής",να δούμε αν δουλέψει έτσι.

Δοκίμασες να το επανεγκαταστήσεις?

άκου φίλε Βασίλη τώρα το εξής αστείο

Το παιχνίδι δεν δούλευε και πάλι.

Το τρέχω σαν admin όπως μου είπες και όντως δούλεψε.Έπαιξα λίγο για να δω μη μου βγαλει τίποτα μετά αλλα τίποτα μια χαρά έπαιξε.Το βγάζω και το τρέχω κανονικά.

Αυτό ήταν έφτιαξε.

Ήθελε να το τρέξω μια φορά σαν αδμιν..ξέρω εγώ...:lol::lol:

Σημασία έχει οτι με αυτό που μου είπες δούλεψε

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
kane me add .... kai mena

gia na pexeis to northern strike prepei meta tin egatastasi tou na ksanaperasis to telefteo patch

1.41 itan mou fenete

( exo polles meres na skotoso )

θα μου πεις το username σου για να σε κάνω add?

με pm καλύτερα

Δημοσ.
Τα Vista γενικά με τα BF, αν δεν τα τρέχεις σαν admin έχουν πρόβλημα. Από τότε τρέχω κάθε παιχνίδι σαν admin για να είμαι σίγουρος.

αα,γιαυτό όποτε μπαίνω σ κάποιον σέρβερ με πετάει το pb με ερορ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτισω κατι και γω για το ΒF 2142 μου βγαζει και μενα το εξης PBimbortant error 9005 τι πρεπει να κανω, εχω βαλει το τελευταιο πατσ 1.40 αλλα απο τοτε αρχισαν ολα. το παιχνιδι τρεχει σε Win XP pro Gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...