S.M.Greek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Γειά σας παιδιά. Έβαλα χτες τα vista bussines x64 και ολα οκ. Έβαλα και το bf2142 κατέβασα και το νέο patch που έχει και εναν νεο χάρτη μέσα, κατέβασα και το expansion northern strike απο το ea download manager το έβαλα αλλα μόλις πάω να πάιξω με πετάει στο main menu βγαζοντας μου το μήνυμα για PUNKBUSTER. Πήγα στο site του PunkBuster το κατέβασα το έκανα και update έβαλα μέσα στο pb το bf2142 το έκανα και πάλι Update αλλα τίποτα έκανα και επανεκκινήσεις αλλα και πάλι τίποτα.Μόλις μπάινω σε έναν server μου λέι κάτι για pbastr.exe failure ή κάτι τέτοιο και μετά με παει στο main menu και μου βγάζει το μήνυμα με το punkbuster Να πω επίσης οτι στην friend list δεν υπάρχει κανένας, λες και διαγράφτηκαν απο μόνοι τους οι φίλοι μου. Αλλα αυτό το είχα το πρόβλημα και πιο παλιά και έφτιαξε απο μόνο του. Επίσης δεν νομίζω να φταίνε τα vista Να τονίσω οτι το παιχνίδι είναι αυθεντικότατο όπως και το expansion του Τι να κάνω παιδιά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 A γι'αυτό δεν σε βλέπω στο buddy list. Πήγαινε και κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο και πάτα "εκτέλεση ως διαχειρηστής",να δούμε αν δουλέψει έτσι. Δοκίμασες να το επανεγκαταστήσεις?
S.M.Greek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 A γι'αυτό δεν σε βλέπω στο buddy list. Πήγαινε και κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο και πάτα "εκτέλεση ως διαχειρηστής",να δούμε αν δουλέψει έτσι. Δοκίμασες να το επανεγκαταστήσεις? άκου φίλε Βασίλη τώρα το εξής αστείο Το παιχνίδι δεν δούλευε και πάλι. Το τρέχω σαν admin όπως μου είπες και όντως δούλεψε.Έπαιξα λίγο για να δω μη μου βγαλει τίποτα μετά αλλα τίποτα μια χαρά έπαιξε.Το βγάζω και το τρέχω κανονικά. Αυτό ήταν έφτιαξε. Ήθελε να το τρέξω μια φορά σαν αδμιν..ξέρω εγώ...:lol: Σημασία έχει οτι με αυτό που μου είπες δούλεψε Ευχαριστώ πολύ!
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παρακαλώ. Tην είχα πάθει έτσι με το The Witcher
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 kane me add .... kai mena gia na pexeis to northern strike prepei meta tin egatastasi tou na ksanaperasis to telefteo patch 1.41 itan mou fenete ( exo polles meres na skotoso )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Τα Vista γενικά με τα BF, αν δεν τα τρέχεις σαν admin έχουν πρόβλημα. Από τότε τρέχω κάθε παιχνίδι σαν admin για να είμαι σίγουρος.
S.M.Greek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 kane me add .... kai mena gia na pexeis to northern strike prepei meta tin egatastasi tou na ksanaperasis to telefteo patch 1.41 itan mou fenete ( exo polles meres na skotoso ) θα μου πεις το username σου για να σε κάνω add? με pm καλύτερα
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Offtopic Έζησα dejavu διαβάζοντας το ποστ του Spartan και μετά του GhostRider!
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Τα Vista γενικά με τα BF, αν δεν τα τρέχεις σαν admin έχουν πρόβλημα. Από τότε τρέχω κάθε παιχνίδι σαν admin για να είμαι σίγουρος. αα,γιαυτό όποτε μπαίνω σ κάποιον σέρβερ με πετάει το pb με ερορ!
mourlos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 να ρωτισω κατι και γω για το ΒF 2142 μου βγαζει και μενα το εξης PBimbortant error 9005 τι πρεπει να κανω, εχω βαλει το τελευταιο πατσ 1.40 αλλα απο τοτε αρχισαν ολα. το παιχνιδι τρεχει σε Win XP pro Gr
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Κάτι με το punkbuster φταίει μάλλον. Για δοκίμασε το pbsetup από http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php
mourlos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 οκ το κατεβαζω και θα το δοκιμασω.... να ρωτησω και κατι αλλο παιζετε ολοι μαζι σε καποιο clan???
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 οκ το κατεβαζω και θα το δοκιμασω.... να ρωτησω και κατι αλλο παιζετε ολοι μαζι σε καποιο clan??? http://www.greekopforces.gr μπες κ τσέκαρε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 2142 παίζει και η Hellenic Phalanx http://www.hellenic-phalanx.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.